![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Реших да предприема решителна крачка и да се изгради мой собствен компютър, но изглежда, че сте удариш тухлена стена! Аз бях свързан хардуера. Дънната платка е гигабайт GA-P35-DS3L. Имам SATA harddrive и писател IDE DVD ROM. Имам кабел текат от SATA към Harddrive и мощност SATA конектор. Имам кабел текат от IDE към DVD писател и четирите пинов конектор .. Въпреки това, когато отидат в BIOS, както и задаване на начално предимство на CD-ROM, и тури на Windows XP в CD, получавам грешка "Disk BOOT FAILURE, INSERT СИСТЕМА диск и натиснете ENTER" Когато имам към Стандартно CMOS тук е това, което виждам: IDE Channel 0 - магистър [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 Master [Няма] IDE Channel 2 Master [Няма] IDE Channel 3 Master [Няма] IDE Channel 4 Master [Няма] IDE Channel 4 Slave [Няма] Защо е Harddrive появява под IDE въпреки че това е САТАНА? Трябва ли да се включите в джъмпърен и настроите SATA harddrive с роби? Мислех, че не е имало нужда. Аз бях настроите DVD писател да овладеят и аз имам никакъв представа какво може да причинява проблема: ( Някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA се третира като по "IDE канал" от BIOS, не се тревожи за това. Проблемът ти е, че като се е, че CD устройството не се показва, следователно тя не е стартиране от CD, да ви даде грешка при опит за инсталиране на Windows, че не разполагате с OS върху диска. Трябва да проверите кабели за CD устройството.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| задаване на джъмперите на твърдия диск на едно и също устройство или капитанът на едно и също устройство. И ако тя не е нещо, в този смисъл да го настроите да овладеят. |
|
| |||
| |||
| SATA дискове не джъмперите.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Добре тогава, пренебрегни този пункт Никой не видях нищо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли друг оптичен диск можете да опитате .... Това е възможно, са нови, че твоята е DOA.