![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Sam odlučio riskirati i graditi svoje računalo, ali se čini kao što sam pogodila je zid od cigle! Ive 'spojen hardvera. Matična ploča je gigabajt GA-P35-DS3L. Imam SATA harddrive i IDE DVD rom pisac. Imam kabelski izvodi iz SATA u harddrive i SATA power konektor. Imam kabelski izvodi iz IDE na DVD pisac i četiri pinski konektor .. Međutim, kada sam otići u BIOS-u, i podesiti prioritet boot CD-ROM, i stavite Windows XP CD-u, ja dobiti greška "BOOT Disk NEPOŠTIVANJA, INSERT SYSTEM diska, a zatim pritisnite ENTER" Kada sam dobio u Standard CMOS ovdje je ono što ja vidim: IDE Channel 0 - Master [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 Master [None] IDE kanala 2 Master [None] IDE Channel 3 Master [None] Master IDE Channel 4 [None] IDE Channel 4 Slave [None] Zašto je harddrive prikazuju pod IDE iako to SATA? Trebam li se priključiti na jumper i postavite SATA harddrive na rob? Mislio sam da nije potrebna. Ive 'postaviti na Master DVD pisac, a ja nemam pojma što bi mogao biti uzrok problema: ( Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA tretira se kao na "IDE kanal" by BIOS, don 'brinite o tome. Problem imate je da je da je CD pogon ne prikazuje, dakle to nije booting from CD, stoga dajem vam grešku Kada pokušate instalirati sustav Windows koje nemaju OS na disku. Trebate provjeriti svoje kablove za CD.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jumpers postaviti na tvrdom disku na single disk ili Master of single drive. A ako nema nešto uz one linije set to master. |
|
| |||
| |||
| SATA diskovi nemaju jumpers.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| U redu onda, zanemari to post nitko nije ništa vidio |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ste dobili neku drugu Optički pogon te mogao probati .... to je moguće, da se vaš novi je DOA.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 2 SATA diskovi, nije prepoznata, a ne uključivanje | nancylinda | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 3. lipnja 2009 18:44 |
| Instaliranje Sata DVD pogon s Sata Hard Drive Konfiguracije Pitanja | P5200 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 3. ožujak 2009 07:56 |
| Instaliranje 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | murph | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. veljača 2009 14:16 |
| Pomoć Instaliranje 2 SATA DVD pogoni | Rawimpact | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 2. veljača 2009 10:04 |
| Im 'vlasništvo nevolje instalirate internih tvrdih diskova. | andrewanimation | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 21. Ruj 2007 13:06 |
| Thread Tools | |
| |