![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Úgy döntöttem, hogy a döntő lépést, és építeni a saját számítógéppel, de úgy tűnik, mintha már megüt egy téglafalnak! Már csatlakoztattam a hardvert. Az alaplap a Gigabyte GA-P35-DS3L. Van egy SATA merevlemez, valamint egy IDE DVD-író rom. Van egy kábel fut a SATA, hogy a merevlemez és a hatalom SATA csatlakozó. Van egy kábel fut az IDE, hogy a DVD-író, és a négy tűs csatlakozó .. Ugyanakkor, ha én megyek be a BIOS, és adjuk meg az elsőbbséget a boot CD-ROM-ok, és a Windows XP CD-t, én kap egy hiba "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" Amikor a Standard CMOS itt van, amit én látok: IDE csatorna 0 - Master [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 Master [Nincs] IDE Channel 2 Master [Nincs] IDE Channel 3 Master [Nincs] IDE Channel 4 Master [Nincs] IDE Channel 4 Szlevi [Nincs] Miért van a merevlemez, melyek szerint IDE bár a SATA? Muszáj dugó a jumper, és a SATA merevlemez segédkijelzőkhöz? Azt hittem, hogy nem volt szükség. Én meg a DVD-író, a Mester és fogalmam sincs, mi lehetett, ami a probléma: ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA kezelik, mint egy "IDE csatorna" a BIOS-t, ne aggódj emiatt. A probléma akkor van, hogy az, hogy a CD-meghajtó nem jelenik meg, ezért ez nem indításkor a CD-t, így tehát a hiba, amikor megpróbálja telepíteni a Windows, hogy nincs operációs rendszer a lemezen. Be kell, hogy ellenőrizze a kábeleket a CD-meghajtót.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| meg jumperekkel a merevlemezre, hogy az egyetlen meghajtót vagy parancsnoka egyetlen meghajtót. És ha ez nem valami mellett, hogy ezeket a sorokat meg a mester. |
|
| |||
| |||
| SATA meghajtó nincs Jumpers.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| OK, akkor figyelmen kívül, hogy a postán senki nem látott semmit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy másik Optikai meghajtó Megpróbálhatja .... Lehetséges, hogy új, hogy a tiéd volt DOA.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 2 SATA meghajtókat, aki nem ismeri és nem fordult | nancylinda | Drives & Removable Media | 0 | 3. június 2009 18:44 |
| Sata DVD-meghajtó telepítése a Sata Hard Drive Konfigurációk Kérdések | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. március 2009 07:56 |
| Installing 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27. február 2009 14:16 |
| Súgó telepítése 2 SATA DVD-meghajtók | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2. február 2009 10:04 |
| Nem sikerült a telepítés belső merevlemezek. | andrewanimation | Drives & Removable Media | 2 | 21. Szeptember 2007 13:06 |
| Téma eszközök | |
| |