![]() |
|
| |||
| |||
| הי, החלטתי להסתכן ולבנות המחשב שלי אבל זה נראה כאילו אני כבר פגע בקיר לבנים! אני כבר מחובר החומרה. לוח האם הוא Gigabyte GA-P35-DS3L. יש לי SATA harddrive, IDE ו-DVD ROM סופר. יש לי כבלים לפעול מתוך SATA של Harddrive, ו SATA כוח מחבר. יש לי כבל פועל מ IDE ל-DVD סופר ואת ארבעת PIN מחבר .. עם זאת, כאשר אני נכנס ל-BIOS ולהגדיר את האתחול עדיפות תקליטור, ולשים את התקליטורים ב-Windows XP, אני מקבל הודעת שגיאה "כישלון BOOT דיסק, הכנס דיסק המערכת והקש Enter" כשאני נכנס רגילה CMOS כאן הוא מה שאני רואה: IDE Channel 0 - יחידת [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 יחידת [ללא] ערוץ 2 יחידת IDE [ללא] IDE Channel 3 יחידת [ללא] IDE Channel 4 יחידת [ללא] IDE Channel Slave 4 [ללא] למה הוא Harddrive להופיע תחת IDE למרות שזה SATA? האם אני צריך תוסף של דלגן ולהגדיר את SATA harddrive כדי עבדים? חשבתי שאין שום צורך. קבענו אני כותב את ה-DVD כדי יחידת ואין לי מושג מה יכול להיות הגורם לבעיה: ( יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא טיפל כפי SATA על "ערוץ IDE" "על ידי ה-BIOS, אל תדאג בקשר לזה. הבעיה אתה נתקל זה היא כי התקליטורים היא לא מופיעה, ולכן היא לא באתחול מתקליטור, ולכן נותן לך שגיאה בעת ניסיון להתקין את Windows כי אין לך את דיסק מערכת ההפעלה. אתה צריך לבדוק את הכבלים של כונן התקליטורים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בחר את המגשרים על הכונן הקשיח או כונן יחיד של יחידת כונן יחיד. ואם זה לא משהו לאורך שורות אלה כדי להגדיר את זה אדון. |
|
| |||
| |||
| כונני SATA אין המגשרים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אז בסדר, כי לכתוב להתעלם אף אחד לא ראה כלום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם יש לכם עוד כונן אופטי אתה יכול לנסות .... זה אפשרי, להיות חדש זה היה DOA שלך.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כונני SATA 2, לא מוכר ולא להפעיל | nancylinda | כוננים & נשלפת | 0 | 3rd יוני 2009 18:44 |
| SATA התקנת ה-DVD עם כונן קשיח SATA תצורות שאלות | P5200 | כוננים & נשלפת | 2 | 3rd מרץ 2009 07:56 |
| התקנת 2x כוננים קשיחים - 1x EIDE SATA & 1x | murph | כוננים & נשלפת | 1 | -27 פברואר 2009 14:16 |
| עזרה התקנת 2 כונני SATA-DVD | Rawimpact | כוננים & נשלפת | 3 | 2nd פברואר 2009 10:04 |
| אני מתקשה התקנת כוננים קשיחים פנימיים. | andrewanimation | כוננים & נשלפת | 2 | 21 ספטמבר 2007 13:06 |
| שרשרת כלים | |
| |