![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Rozhodla som sa prijať zchlazovacim a vybudovať vlastný počítač, ale zdá sa, ako som neuhodil tehlovej stene! Som pripojený hardware. Základná doska je Gigabyte GA-P35-DS3L. Mám pevný disk SATA, a IDE DVD rom spisovateľ. Mám kábel tečúcou z SATA na pevný disk a SATA napájací konektor. Mám kábel tečúcou z IDE na DVD spisovateľ a štyroch pinový konektor .. Avšak, keď idem do BIOSu a nastaviť boot priority na CD-ROM, a vložte disk CD v systéme Windows XP, dostanem chybu "DISK BOOT zlyhania INSERT systémový disk a stlačte kláves ENTER" Keď som sa dostal do štandardu CMOS tady je to, čo vidím: IDE Channel 0 - Master [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 Master [None] IDE Channel 2 Master [None] IDE Channel 3 Master [None] IDE Channel 4 Master [None] IDE Channel 4 Slave [None] Prečo je pevný disk objavil v IDE aj keď je to SATA? Potrebujem pripojiť skokana a nastaviť SATA pevný disk na slave? Myslel som, že nebolo potrebné. I've set DVD spisovateľa Majstra a já nemám potuchy, čo by mohlo byť príčinou problému: ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA je zaobchádzané ako o "IDE kanál" do BIOSu, vid 'starať o to. Problém sa vám, že je v tom, že CD-ROM sa nezobrazuje, preto to nie je bootovanie z CD, preto dáva vám chyba pri pokuse o inštaláciu systému Windows, že nemáte OS na disku. Musíte skontrolovať káble k CD-ROM.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| nastaviť jumpery na disku na jeden disk alebo kapitán jednom disku. A v prípade, že nie je niečo pozdĺž týchto liniek nastaviť na master. |
|
| |||
| |||
| SATA disky nemajú prepojky.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| OK teda, ignorovať, že príspevok nikto videl čokoľvek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte iný Optické mechaniky môžete skúsiť .... je to možné, je, že váš nový bol DOA.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 2 SATA disky, ktoré nie sú uznané a nie zapnutie | nancylinda | Drives & Removable Media | 0 | 3. júna 2009 18:44 |
| Inštalácia Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurácia Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. marca 2009 07:56 |
| Inštalácia 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphy | Drives & Removable Media | 1 | 27 február 2009 14:16 |
| Pomoc Inštalácia 2 SATA DVD mechaniky | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2. februára 2009 10:04 |
| Mám problémy s inštaláciou vnútorných pevných diskov. | andrewanimation | Drives & Removable Media | 2 | 21. September 2007 13:06 |
| Thread Tools | |
| |