![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Сам одлучио ризиковати и градити своје рачунар, али се чини као што сам погодила је зид од цигле! Иве 'спојен хардвера. Матична плоча је гигабајт ГА-П35-ДС3Л. Имам САТА харддриве и ИДЕ ДВД ром писац. Имам кабловски изводи из САТА у харддриве и САТА поуер конектор. Имам кабловски изводи из ИДЕ на ДВД писац и четири пински конектор .. Међутим, када сам отићи у БИОС-у, и подесити приоритет боот ЦД-РОМ, и ставите Уиндоус КСП ЦД-у, ја добити грешка "Боот Диск Непоштовање, ИНСЕРТ СЫСТЕМ диска, а затим притисните ЕНТЕР" Када сам добио у Стандард ЦМОС овде је оно што ја видим: ИДЕ Цханнел 0 - Мастер [Самсунг ХД501Љ] ИДЕ Цханнел 1 Мастер [Ноне] ИДЕ канала 2 Мастер [Ноне] ИДЕ Цханнел 3 Мастер [Ноне] Мастер ИДЕ Цханнел 4 [Ноне] ИДЕ Цханнел 4 Славе [Ноне] Зашто је харддриве приказују под ИДЕ иако то САТА? Требам ли се прикључити на јумпер и подесите САТА харддриве на роб? Мислио сам да није потребна. Иве 'оснивати на Мастер ДВД писац, а ја немам појма шта би могао бити узрок проблема: ( Било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| САТА третира се као на "ИДЕ канал" бы БИОС, дон 'брините о томе. Проблем имате је да је да је ЦД погон не приказује, дакле то није боотинг фром ЦД, стога дајем вам грешку Када покушате да инсталирате систем Уиндоус које немају ОС на диску. Требате проверити своје каблове за ЦД.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| јумперс поставити на чврстом диску на сингле диск или Мастер оф сингле дриве. А ако нема нешто уз оне линије сет то мастер. |
|
| |||
| |||
| САТА дискови немају јумперс.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| У реду онда, занемари то пост нико није ништа видео |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте добили неку другу Оптички погон те могао пробати .... то је могуће, да се ваш нови је ДОА.