![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben atılmak için ve kendi bilgisayarınıza kurmak ancak bir tuğla duvara isabet ettik görünüyor karar verdi! Ben donanım bağlı ettik. Bu anakart Gigabyte GA-P35-DS3L olduğunu. Ben ve bir IDE DVD ROM yazar bir SATA diski var. Ben ve SATA güç konektörü bir kablo SATA gelen Sabitdisklerin için çalıştırıyorum. Bir kablo IDE gelen DVD yazar için çalışan ve dört pinli konektörü var .. Ancak, ben bir BIOS, git ve CD boot önceliği belirlemek-ROM ve Windows XP CD'si yerleştirin, benim ENTER bir hata "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DİSK VE BASIN almak Ben Standart CMOS burada var ne bakın: IDE Kanal 0 - Yüksek Lisans [Samsung HD501LJ] IDE Channel 1 Master [Yok] IDE Kanal 2 Master [Yok] IDE Kanal 3 Master [Yok] IDE Kanal 4 Master [Yok] IDE Kanal 4 Slavey [Yok] Neden Sabitdisklerin IDE altında görünüyor rağmen SATA nedir? Bir anahtar bağlayın ve köle için SATA diski ayarlamak gerekiyor mu? Ben gerek yok sanıyordum. Ben Yüksek Lisans için DVD yazıcı kurdum ve ne soruna neden olabilir hiçbir fikrim yok: ( Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA olarak BIOS tarafından "IDE kanalı" üzerinde, 'Bu konuda endişelenme tedavi edilir. Size yaşıyorsanız Sorun bu CD sürücü, bu nedenle CD nedenle boot değil bir hata vererek zaman size bir disk üzerindeki bir işletim sistemi yoksa, Windows yüklemeye çalışmayın gösterilmiyor olması. Bu CD sürücü için kabloları kontrol etmek gerekir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| tek bir sürücü veya tek sürücüsünün ana için sabit diskinizdeki jumper'ların ayarlayın. Ve eğer bu satırların ana olarak ayarlayın boyunca bir şey yok. |
|
| |||
| |||
| SATA sürücüleri yok jumper'ların var.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Tamam o zaman, bu yazı yok saymak kimse bir şey gördüm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You .... deneyebilirsiniz başka Optik sürücü var mı bu, bu senin DOA yeni olmak mümkündür.