![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я вирішив зробити рішучий крок і побудувати свій комп'ютер, але, здається, що я врізався в цегляну стіну! Я підключений обладнання. Плати Gigabyte GA-P35-DS3L. У мене є жорсткий диск SATA, і письменник IDE DVD ROM. У мене є кабельне працює з SATA з жорстким диском, а роз'єм живлення SATA. У мене працює з кабелю IDE для письменника DVD і чотирьох контактний роз'єм .. Однак, коли я приходжу в BIOS, а також встановити пріоритет завантаження з компакт-диска, і поставити Windows XP на CD, я отримую помилку "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK та натисніть клавішу ENTER" Коли я прийшов в Standard CMOS Ось що я бачу: IDE Channel 0 - Майстер [Samsung HD501LJ] 1 канал IDE Master [Відсутній] 2 канали IDE Master [Відсутній] IDE Channel 3 Master [Відсутній] IDE Channel 4 Master [Відсутній] IDE Channel 4 Слов'янський [Відсутній] Чому жорстким диском Показані під IDE, хоча він SATA? Чи потрібно мені для підключення та встановити перемичку жорсткого диска SATA для раба? Я думав, що немає необхідності. Я встановив DVD Writer освоїти і я поняття не маю, що може бути причиною проблеми: ( Будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| SATA розглядається як про "IDE каналу" BIOS, не треба турбуватися про це. Проблема у Вас виникли в тому, що в тому, що компакт-диск не відображається, тому він не завантаження з компакт-диска, таким чином даючи вам про помилку при спробі встановити Windows, які не мають ОС на диск. Вам необхідно перевірити кабелі для компакт-дисків.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| встановити перемички на жорсткому диску на одному диску або магістра одного диска. І коли він не є щось в цьому напрямку, щоб встановити його господаря. |
|
| |||
| |||
| SATA диски не мають перемичок.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Гаразд, ігнорувати цей пост ніхто нічого не бачив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є інше Оптичний привід можна спробувати .... Можливо, будучи новим, що ваша була DOA.