по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Два въпроса тук

Reply

Нишка Инструменти
Old 6-ти февруари 2008 г, 20:45
Член Група

Default Два въпроса тук

Първо аз се чудех, ако вие може да ми даде обективна оценка на тази шмекерия (знам много хора са изложени всички AMD или Intel или ATI или NVidia. Искам извън предубедени мнение моля ви, а това включва изглед срещу XP дебати. Аз съм сграда за бъдещия 5/7 години и знам, XP, няма да бъде около онзи много по-дълго. : D). Това вероятно ще бъде този, който аз надграждане върху др за следващите няколко години.

Куфар: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Черно SECC СТОМАНА ATX средата кула Компютърна дело - на дребно

MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX дънна платка AMD - на дребно

GPU: 2 X SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3870 512MB 256-битова GDDR4 PCI Express 2,0 x16 HDCP Готови Crossfire Поддържани видео карта - на дребно

PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Захранване - на дребно

Процесор: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core процесор Модел ADX6400CZWOF - на дребно

RAM: OCZ Gold 4GB (2 х 2GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop памет модел OCZ2G8004GK - на дребно

HDD: SEAGATE Barracuda 7200,10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / и Hard Drive - OEM

Монитор: Hanns G-HG 216DPB Черно 21,6 "5ms Широкоекранен LCD монитор - на дребно

Мишка: Logitech MX518 2-Тони 8 Бутони 1 х Калобрани USB + PS / 2 Wired Gaming-Оптична мишка степен - на дребно

Операционна система: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-битово кодиране за система строители Единична Pack DVD - OEM

CPU вентилатора: ZALMAN 9500A 92 мм 2 топка CPU Cooler - Търговия

Аз ще се играят xbox360 изключване на монитора през HDMI и работи звука чрез онлайн-In на mobo, така че това изисква няколко допълнителни кабели (ох и аз съм купуване на 360, както добре.) Аз също имат CoD4 за PC хвърлени в количката. когато тя е всичко, каза той и направи ще струва 2252,38 след корабоплаване.

Моят въпрос е следващото инсталиране на всичко. Знам как да поставите компютъра заедно (аз, взети отделно и reassembled резултати от тях.), Но не съм действително построени по един от земята и инсталиран Windows и "flashed на BIOS" (каквото и да означава ...) . тъй като това изграждане ще се случва в най-близко бъдеще (в рамките на месец) Трябва да знаете, веднага щом е възможно. Всички съвети, насоки, съвети и др, ще бъде добре дошъл.

Благодарим предварително!
Old 6-ти февруари 2008 г, 22:08
Номер на групата

Default Два въпроса тук

Цел мнение е това:

1. Работата с AMD е глупаво
2. Този съвет не разполага с два PCI-E x16 платна, така Crossfire е отпадъци (ако вече wasn't)
3. 4GB няма да бъдат подпомагани, ако не тичам x64 Windows.

Не мога да препоръча нещо по-така че да се изградят спаси монитора. Прочетете ръководството за предложения.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 6-ти февруари 2008 г, 23:29
Номер на групата

Default Два въпроса тук

Аз съм с въглерод върху този. макар Бих предпочел да се разработят.

Първо ... AMD срещу Intel е очевиден избор на този етап. Intel целия път, тъй като техните продукти ясно и просто outperform почти нищо, че AMD може да изгасне. на core2duo серия е просто фантастичен набор от чипове. не става с един от тях е глупаво, защото за едно нещо, AMD напуска 64x 2 серии зад напълно тъй като ние говорим. в най-скоро време те няма да ги подкрепят, дори повече. така дори и от тази гледна точка е очевидно, какво да изберете.

секунда. дънната платка. това не е лошо, ако искам AMD чип, ужасен, но за всичко друго.

от там, това не изглежда, че наистина лошо. Свърши много други неща, нали. например, 4 участия на овена и захранването, както и твърдия диск. но има място за тон от подобрение.

го от мен. Исках да направя изградят много подобни на твоите кратко време. Аз показа детайлите на моя баща, защото той е работил в компютърен бизнес от години и години. и той хубав много slapped ме в лицето и каза GO Intel.

имате нужда от различен случай, дънна платка, която поддържа PCI-E 2,0 16x и за двете слотове, държи до поне 8 участия на RAM и има поддръжка за DDR3. въглероден поставени много мило един в лепкава. Това е 219 долара ASUS борда. Това е много скъпо, но това е невероятно борда.

Ако бях на ваше място, бих futz наоколо с проектирането, така можете да поставите в дънната платка, получавам E8400 Intel процесор, тези ATI графични карти, което искаше и ANTEC 900 случая. от там, за да изгради наподобяват повече от една истинска власт.

както и за пускането заедно, това е съвършено различен въпрос. той в действителност не е всичко, което твърди.

Вие завинтвам дънната платка в случая с винтове, които идват с нея, а след това да свържете всички различни мощност въжета и кабели за нулиране на слотове с надпис върху дънната платка. Вие ще видите подложки с букви и цифри като вид на код. на кабели самите също са означени, и ръководството ще ви кажа къде да щепсела какво инча

Щом има всичките си части уредила и включен в сила ивица, включване на машината и тя автоматично "мига на BIOS". Основно, какво значи това е дънната платка получава енергия, както и програмиране, че е била построена в него разпознава всички части в него, и ти дава много основни графичен интерфейс за използване. и от там да поп в Windows диска и той ще ти възложи допълнително.

с малко късмет, всички части ще бъдат признати и сте добре да тръгвам.]

Само един въпрос ... къде във всичко това е вашият DVD диск? Вие ще трябва да инсталирате дори четат диска.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 7-ми февруари, 2008, 08:21
Член Група

Default Два въпроса тук

, която е включена в рамките на "други неща, че аз не мисля, е необходимо да се изброят" отдел. Аз всъщност имам две устройства, включени в тази настройка.

Добре ли ще предприеме допълнителни парични хит, за да се по-добре, тъй като аз не искам да имам за изграждане на още една добра за 5 години най-малко
Old 7-ми февруари, 2008, 08:41
Член Група

Default Два въпроса тук

@ Въглерод:
Имам 64 битова ОС

и също така не мога да намеря Intel борда с 2 PCI слотове 2,0 и DDR3 подкрепа, която не е x38. Не мога едва намери борда, че не е X38, че има 2 PCI слотове 2,0. и newegg не е да ми кажеш, ако слотове тичам както в режим 16x или не ...
Old 7-ми февруари, 2008, 08:53
Член Група

Default Два въпроса тук

Защо да имам нужда от различен случай? това изглежда добре, има добра вентилация и на дънната платка тава и разширяване слотовете са на една и съща група по делото, така всичко идва от по една единица. Мислех, че за ANTEC 900, но не съм сигурен за това.

ви позволява да я тури този начин: убеди ме: D

Промених си процесор Intel E6750 до след reccomendation от приятел
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

и аз се промени в борда на ASUS P5N-SLI борд, който разполага с 2 PCI-E слотове вървят 16x в SLI
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old 7-ми февруари, 2008, 09:32
Номер на групата

Default Два въпроса тук

Здравей Крис.

Аз бях вграден 4 компютъра в ANTEC 900 и той наистина е изключителен случай, ако малко bling за мен със сини води фенове, въпреки че те са лесно заменен. Тя може да отговарят на 8800ultra без блокиране на въздушния поток от 2 приема на феновете и изпускателната 120 mm и 200 mm помогне да се осигури много ефективно охлаждане цикъл. На 200 мм, поради това е размер, е също шушна тиха дори при максимални об. / мин.

Единственият лек downside до 900, по мое мнение, е фен мощност кабели; те са свързани чрез 4 пинов MOLEX значение, което трябва да Daisy веригата за тях при вашия PSU сила кабели (или купуват 3pin-4pin конвертори) вземане на кабела за управление на кошмар. Но тя може да се направи.

Различна от тази, за пари, това е наистина великолепен случай.

Ако си спомням правилно (крещя, ако аз съм грешен никого) PCI-E 2 е достъпен само за X38, 780 и 790 чипсети. Но то не е строго необходимо, тъй като все още ползите Предлага (главно в двоен мощност, предоставена от пристанището над 1.0 и два пъти по-бърза, ако дънната платка въпросните имат необходимата сума на PCI-E платна) не може да бъде напълно оползотворени по текущата gpu технология.

Бих стоят настрана от E6750; един E8400 може да се обърне за същите пари, и това ще изисква по-малко сок да тече, ще имат по-високи overclocking главата се дължи на 45nm архитектура, и е най-бързо състав и поддържа по-бърз FSB, които също подобрява комуникациите скорост и в останалата част от компонентите.

За 3870, които сте избрали по никакъв начин не е лоша карта е просто, че в това е pricepoint става дума в областта на 8800GT, 512MB версия. Това е много по-добра карта. То също е за само gpu струва купуват в момента, тъй като GTS, GTX и Ultra не предлагат много по пътя на изпълнение тласък обмисля цената автостоп.

То също е безпредметно става за по-висока spec'd картата благодарение на резолюция на монитора на цитирания. В GT превъзхожда в тази резолюция.

Забравете P5N, тъй като тя е 650 SLI чипсет и това е кучето на чипсет. А крастав, 3-турски куче идват за това.

Ако сте категорично за SLI чипсет наистина искате да се търси 680 или 780 (780, само наистина предлага PCI-E 2,0 подкрепа над 680).

Ако не сте заинтересовани от SLI тогава наистина няма смисъл при излизане на чипсет оптимизирана за него. Бих се търси най-P35.

Контейнера на Zalman hsf за процесора и да получите Арктика Охлаждане Фризер 7 Pro. По-добре; запалка, и по-евтини. И много по-добро представяне. То също е много тих.

Е да, бен на AMD 6400. Това не е лошо чип (приблизително сравними с E6850), но то тече топла, хареса на електроенергия и по-добри (Intel) на процесора може да се прибегне.

И накрая, основният елемент в изграждането на които гарантират добро бъдеще proofing е дънната платка. Нещо друго, въз основа на това, е второстепенно. Така че може да бъде мъдър X38/780 става все пак. Само една мисъл.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 7-ми февруари, 2008, 17:01
Номер на групата

Default Два въпроса тук

Аз ще отида за P35 и дъмп SLI да бъдат честни. Това просто не е икономически ефективно на този етап, когато 8800GT може хубав много Run нищо. Налице е борда I свързани в ръководството на втора страница, която е P35 с 4 x16 PCI-E слотове (но това е само DDR3): P
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 8-ми февруари 2008 год., 08:26
Член Група

Default Два въпроса тук

Добре ли сте решили да отидат с този форум: Гигабайт GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Всички Солид кондензатор Intel дънни платки - на дребно

и E8400.

Начинът, по който аз го през следващите няколко години, ако аз искам да отида SLI той ще бъде около 700 долара, защото не мога да си процесор и всичко останало ... аз ще взема само за да получите нова дънна платка и друга видео карта.
Old 8-ми февруари 2008 год., 10:04
Член Група

Default Два въпроса тук

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Аз ще отида за P35 и дъмп SLI да бъдат честни. Това просто не е икономически ефективно на този етап, когато 8800GT може хубав много Run нищо. Налице е борда I свързани в ръководството на втора страница, която е P35 с 4 x16 PCI-E слотове (но това е само DDR3): P
Ами моето 7600GT може да работи доста по everygame там, но не за дълго.
Както и да е, става с AMD не е глупаво, тъй като те са много добри CPU години. Но всеки е прав Intel е далеч по-добре в представянето си. Не е необходимо да се промени вашия случай, ако не искаш. Ако ви харесва да го задържиш. Изглежда, че вие ще имате много хубаво изгради когато направи. Ако deffinetly последните пет години без модернизация.
Както link590o каза, че не е трудно да се съберат. Ако сте взели куп Апарт тогава няма да има проблем, като заедно.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Въпроси ghost001 Общността Новини & Чат 1 27 Окт 2008 12:50
Два въпроса! pvkemail Общи Софтуер Чат 3 21 Jan 2008 22:25
Въпроси Jase123 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 6 10 Дек 2007 12:56
RAM Въпроси ComputerGuy Процесори, дънни платки & RAM 6 24 Окт 2007 05:19
Няколко въпроса за моя овен и CPU BrucieBonus Процесори, дънни платки & RAM 1 12 Окт 2007 14:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc