![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Za prvé jsem se zeptat, pokud vás mohlo mi objektivního hodnocení tohoto plošinu (pokud vím, hodně lidí, kteří jsou buď všechno, nebo Intel nebo AMD ATI nebo nVidia. Chci non-předpojaté stanovisko, prosím, a to včetně Vista vs xp debat. I'm budovy pro budoucí 5-7 roky a vím, XP nebude asi který mnohem déle. : D). To bude pravděpodobně ten, že i po upgrade apod. V příštích několika letech. Případ: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC ocel ATX polovině věže Počítačová Case - Maloobchod MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X AMD ATX Motherboard - Maloobchod GPU: 2 x 100225L Sapphire Radeon HD 3870 512mb 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Připraveno CrossFire Podporované Video Card - Maloobchod PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Power Supply - Maloobchod CPU: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dvou-jádrové procesory Model ADX6400CZWOF - Maloobchod RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Maloobchod HDD: Seagate Barracuda 7200.10 ST3250310AS 250gigabajt 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Pevný disk - OEM Monitor: Hanns G HG 216DPB-Black 21,6 "širokoúhlý LCD Monitor 5ms - Maloobchod Myš: Logitech MX518 2-Tone 8 tlačítek 1 x kolečko USB + PS / 2 drátové optické-Gaming Mouse stupeň - Maloobchod OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit pro jednotný systém stavebního Pack DVD - OEM CPU ventilátoru: Žalman 9500A 92mm 2 Ples CPU Cooler - Maloobchod Budu hraje Xbox360 vypnutí monitoru v HDMI a běží zvuk přes line-in na mobo, tak to vyžaduje několik dalších kabelů (oh, jsem nákup 360 stejně.) Také jsem si CoD4 pro PC házet do košíku. když už je všechno řekl a udělal to bude stát 2252,38 po ní. Moje další otázka je instalovat všechno. Vím, jak to dát dohromady počítač (I've rozebráno a opětně skóre z nich.), Ale nikdy jsem vlastně postaven jeden z terénu a instalovány okna a "zasvítil BIOS" (to znamená cokoliv ...) . Od tohoto stavět se bude odehrává ve velmi blízké budoucnosti (během měsíce), co potřebuji vědět co možná nejdříve. Jakékoliv rady, odkazy, tipy, atd. budou vítány. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cílem tohoto stanoviska je: 1. Chystáte se AMD je hloupá 2. Že deska nemá dva PCI-E x16 pruhy tak Crossfire je odpad (pokud jej již wasn't) 3. 4 GB nehodlají být podporovány, pokud spustíte Windows x64. Nemohu doporučit nic v tom stavět ušetřit monitoru. Přečtěte si průvodce pro návrhy.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s uhlíkem na to jeden. i když bych raději vypracovat.
nejprve ... AMD versus Intel je zjevnou volbou v této fázi. Intel celou cestu, protože jejich výrobky jasně a jednoduše překonat téměř cokoli, že AMD může uhasit. na core2duo série je prostě fantastický soubor čipy. Nejdu s jedním z nich je blbost, protože na jednu věc AMD opouští 64x 2 série za úplně jak mluvíme. velmi brzy nebudou ani jejich podporu už. takže i z tohoto hlediska je zřejmé, co si vybrat. druhé. základní desky. to není špatné, pokud chcete AMD čip, ale děsný pro všechno ostatní. z toho, že se nezdá, že opravdu špatný. jste spoustu jiných věcí pravdu. Například na 4 koncerty RAM a napájecí zdroj a pevný disk. ale je tu prostor pro zlepšení tun. si ji ode mě. Chtěl jsem dělat budovat velmi podobné Vy krátkou dobou. i údaje, které ukázaly, že je můj otec, protože působil v počítači podnikání za roky a roky. a to do značné míry praštil mě do tváře a řekl: "GO INTEL. Potřebujete různé věci, což je základní deska, která podporuje PCI-E 2.0 16x sloty pro oba drží až do výše nejméně 8 koncertů RAM a má podporu pro DDR3. uhlíku dát velmi pěkný jeden v jeho lepivými. je to 219 dolaru asus palubě. je to velmi drahé, ale je to úžasný palubě. Kdybych byl vámi, bych futz kolem s konstrukcí, takže si můžete dát v této desce, dostanete E8400 Intel procesor, grafická karta ATI ty jsi chtěl, a Antec 900 případu. z toho, že by mohl stavět podobají více pravdivý motorem. za uvedení dohromady, to je zcela jiná otázka. to není všechno, co opravdu těžké. šroub jste si desku do případu se šrouby, které s sebou přináší, a pak přivěsit všech různých napájecí šňůry a vynulujete dráty do slotů označený na desce. uvidíte zásuvky s písmeny a čísly, jak jakýsi kód. dráty jsou také označené, a manuální Vám řekne, kde to, co plug palců Poté, co jste dostali všechny své části zahnutý nahoru a zapojený do elektrické pruhu, odbočit na stroji a je automaticky "bliká BIOS". v podstatě, co to znamená, že se deska dostane moc a programování, který byl postaven v detekuje všechny části v něm a dává velmi základní grafické rozhraní k použití. a tam si v pop oken diskem a poučí vás budeme dále zabývat. s jakoukoli štěstí, všechny své části budou uznány a máte dobré jít.] Jen jednu otázku ... kde na to vše je vaše DVD? budete potřebovat jeden až dokonce přečíst instalační disk. Můj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| to je zahrnuta pod "jiné věci, které jsem si mysleli, bylo nezbytné, aby seznam" oddělení. i skutečně mají dva disky zahrnuty v tomto nastavení. dobře uvidíme mít extra měnové zasáhnout, aby bylo lépe, protože nechci, aby o vybudování jiného jeden pro dobré alespoň 5 let |
|
| |||
| |||
| @ Uhlíku: Mám 64 bit OS a také nemohu najít deska Intel s 2 PCI 2.0 sloty a podporou DDR3, že to není x38. Mohu jen stěží najít palubě to není X38 že má 2 PCI 2.0 sloty. newegg a není mi říct, když se oba sloty běží v režimu 16x, nebo ne ... |
|
| |||
| |||
| Proč bych potřebovat odlišné věci? tohle se zdá být v pohodě, má dobré větrání a desky zásobník a rozšíření časy jsou všechny na stejném panelu o případu tak všechno pochází z jedné jednotky. Myslel jsem, že o ANTEC 900, ale já nejsem jistý o tom. Umožňuje to takhle: přesvědčit mě: D Změnil jsem CPU Intel E6750 po reccomendation od přítele http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029 a změnil se i na desce ASUS P5N-SLI desce, že má 2 PCI-E 16x sloty běží v SLI http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Chrisi. Jsem postaven 4 PC do Antec 900 a to je opravdu nádherné věci, pokud je trochu Bling za mnou s modrým vedl fanoušky, přestože tyto jsou snadno nahradit. Může to odpovídá 8800ultra bez zablokování proudění vzduchu z ventilátorů 2 sací a výfukové 120 mm a 200 mm pomáhají poskytují velmi účinné chlazení smyčky. O 200 mm, a to kvůli jeho velikosti, je také šeptat ticho i na vrchol ot. / min. Jediná nevýhoda lehké na 900, podle mého názoru, je ventilátor napájecí kabely, které jste připojeni přes 4 pin MOLEX smyslu musíte sedmikráska řetězce je s PSU mocenských kabely (nebo koupit 3pin-4pin převodníky) provedení kabelových vedení noční můrou. Ale to lze udělat. Jiné, než to, že za peníze, je to opravdu nádherné věci. Pokud si vzpomenete správně (křičet, když jsem špatně kdokoliv) PCI-E 2 je k dispozici pouze na X38, 780 a 790 chipsets. Ale není to nezbytnost dosud, protože dávky, které nabízí (především dvojnásobnou příkonem od přístavu přes 1,0 a dvojnásobnou šířku pásma, by měly v základní desce mají potřebnou částku PCI-E pruhy), nemůže být zcela využita stávající GPU technologie. I'd pobyt od E6750, E8400 může být jeden měl za stejné peníze, a to bude vyžadovat méně šťávy provozovat, budou mít vyšší přetaktování headroom vzhledem k 45nm architekturou, a je rychlejší na zásoby a podporuje rychlejší FSB, která také zlepšuje rychlost komunikace se zbytkem komponenty. V 3870, které jste zvolili v žádném případě není špatnou kartu je to jen, že je to na pricepoint jde do realm na 8800GT, 512mb verze. To je mnohem lepší karty. Je to také asi jediný GPU nákupní cenu v okamžiku, kdy jako GTS, GTX a Ultra nenabízejí mnoho v podobě zvýšení výkonu zvažování cenové navýšení. Je také zbytečné jít na vyšší spec'd karty vzhledem k rozlišení monitoru citovaný. V GT exceluje v tomto usnesení. Zapomeňte na P5N, jak je to na 650 SLI čipset a je to pes a čipsetu. A prašivý, 3-legged dog přijít na to. Pokud jste definit o SLI čipset si opravdu chcete hledat 680 nebo 780 (780 nabízí opravdu jen PCI-e 2.0 podporují více než 680). Pokud jste neměli zájem v SLI pak je to opravdu nemá smysl chodit na čipsetu optimalizováno pro ni. Já bych se podíváme na P35. Bin se Žalman HSF pro CPU a získat Arctic Chlazení Mrazničkou 7 pro. Lepší, lehčí a levnější. A ještě mnohem lepší výkon. Je také tišší taky. Tak jo, koš na AMD 6400. Není to špatný čip (zhruba srovnatelné s E6850), ale běží horký, rád je to s elektřinou a lepší (Intel) cpu to může být měl. Konečně, hlavní položky v budování, které zajišťují dobrou budoucnost proofing je základní deska. Cokoliv jiného, na základě toho, je druhotné. Takže bys mohl být moudré jít X38/780 stejně. Jen si myslel.
|
| |||
| |||
| Chtěl bych jít na P35 a výpisem SLI být upřímný. Je to prostě není nákladově-efektivní v této fázi, kdy 8800GT lze spustit prakticky cokoliv. Je palubě jsem spojen v příručce na druhé straně, že je P35 s 4 PCI-E x16 sloty (ale je to jen DDR3): p
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Dobře jsem se rozhodl jít s tímto desce: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX všechny pevné TorQue Intel Motherboard - Maloobchod a E8400. Mimochodem i údaj, že v příštích několika letech, když chci jít SLI to bude asi 700 dolarů, protože může vést i můj procesor a všechno ostatní ... já si jen získat nové desce a další grafické karty. |
|
| |||
| |||
| Citace:
![]() Mimochodem, chodí s AMD není hloupá, protože jsou velmi dobré cpu to. Ale každý je práva Intel je daleko lepší výkon. Nemusíte měnit váš případ, pokud nechcete. Pokud Vám to keep it. Vypadá to, že budete mít velmi pěkné vybudovat, když vaše udělat. By deffinetly posledních pět let s vámi na modernizaci. Jak link590o řekl, není těžké dát dohromady. Pokud máte spoustu sebe pak budete mít žádný problém uvedení dohromady. |