![]() |
|
| |||
| |||
| Πρώτη εκτός Αναρωτιέμαι εάν εσείς θα μπορούσε να μου δώσει μια αντικειμενική αξιολόγηση αυτής της εξέδρας (γνωρίζω πολλούς ανθρώπους, είτε είναι όλα έξω AMD ή Intel ή ATI ή nVidia. Θέλω μια μη προκατειλημμένη γνώμη σας παρακαλώ, και αυτό περιλαμβάνει Vista έναντι xp συζητήσεις. Είμαι κτίριο για το μέλλον 5-7 ετών και γνωρίζω XP δεν θα είναι κοντά εκείνο πολύ περισσότερο χρόνο. : D). Αυτό θα είναι πιθανότατα αυτός που θ αναβαθμίσουν κατόπιν κλπ. για τα επόμενα χρόνια. Περίπτωση: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC STEEL ATX Mid Tower Computer Case - Retail MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboard - Retail GPU: 2 x SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready Crossfire Supported Video Card - Retail PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Τροφοδοτικά - Λιανική CPU: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core Processor Μοντέλο ADX6400CZWOF - Λιανική RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Λιανική HDD: Seagate Barracuda 7200,10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM Οθόνη: Hanns-G HG 216DPB Black 21,6 "5ms Widescreen LCD Monitor - Λιανική Ποντίκι: Logitech MX518 2-Tone 8 Buttons 1 x Wheel USB + PS / 2 Ενσύρματο Gaming-Grade Optical Mouse - Λιανική OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit για σύστημα ενιαίας Οικοδομική DVD Pack - OEM CPU fan: ZALMAN 9500A 92 χιλιοστά 2 Ball CPU Cooler - Λιανική Θα πρέπει να παίζει από το XBOX360 σε HDMI και παρακολουθεί τη λειτουργία του ήχου μέσω του line-in για το mobo, οπότε αυτό απαιτεί μερικές επιπλέον καλώδια (αμάν και είμαι αγοράζοντας το 360 επίσης.) Έχω επίσης CoD4 για την PC ρίχνονται στο καλάθι. όταν είναι όλα και είπε ότι θα γίνει μετά την αποστολή κόστος 2.252,38. Η επόμενη ερώτηση είναι πάντα η εγκατάσταση. Ξέρω πώς να θέσετε τον υπολογιστή μαζί (έχω λάβει και εκτός συγκεντρωθούν αποτελέσματα από αυτά.) Αλλά ποτέ δεν έχω πραγματικά χτισμένα το ένα από το μηδέν και να εγκαταστήσει τα παράθυρα και "flashed το BIOS" (ό, τι αυτό σημαίνει ...) . δεδομένου ότι αυτό οικοδομηθεί θα συμβεί στο άμεσο μέλλον (μέσα στο μήνα) Πρέπει να ξέρω όσο το δυνατόν συντομότερα. Κάθε συμβουλές, υποδείξεις, συμβουλές, κλπ. θα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στόχος είναι αυτή η γνώμη: 1. Πηγαίνοντας με AMD είναι ανόητη 2. Το συμβούλιο δεν έχει δύο πλήρη x16 PCI-E λωρίδες ώστε Crossfire είναι αποβλήτων (εάν wasn't ήδη) 3. 4GB δεν πρόκειται να υποστηριχθεί αν δεν τρέχει Windows x64. Δεν μπορώ να συστήσω σε κάτι που οικοδομούν αποθηκεύσετε το παρακολουθούν. Διαβάστε τον οδηγό για τις προτάσεις τους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι με άνθρακα για αυτό. αν και θα προτιμούσατε να επεξεργαστεί.
... πρώτη εκτός AMD έναντι της Intel είναι μια αυτονόητη επιλογή σε αυτή τη φάση. Intel τρόπο όλα τα προϊόντα τους, επειδή απλά και ξεκάθαρα αποτελέσματα σχεδόν τίποτα ότι η AMD μπορεί να τίθεται. core2duo σειρά της είναι μόνο ένα φανταστικό σύνολο των μαρκών. Δεν θα με μία από αυτές είναι ανόητο γιατί για ένα πράγμα AMD εγκαταλείπει το 64x 2 σειρές πίσω από εντελώς τη στιγμή που μιλάμε. πολύ σύντομα δεν θα υποστηρίξουμε ακόμη πια. ώστε ακόμη και από την άποψη αυτή είναι προφανές το τι πρέπει να επιλέξει. δεύτερη. τη μητρική πλακέτα. δεν είναι κακό, αν θέλετε ένα τσιπ της AMD, αλλά φρικτή για οτιδήποτε άλλο. από εκεί, αυτό δεν φαίνεται ότι πραγματικά κακή. κάνατε πολλά άλλα πράγματα. για παράδειγμα, τα 4 συναυλίες μνήμης RAM, και το τροφοδοτικό, και του σκληρού δίσκου. αλλά υπάρχει περιθώριο για βελτίωση τόνους. λάβει από εμένα. Ήθελα να κάνω ένα κατασκευή που μοιάζει πολύ με το δικό σας πριν από λίγο καιρό. i έδειξαν τα στοιχεία για τον πατέρα μου γιατί εργάστηκε στον υπολογιστή επιχειρήσεων για χρόνια και χρόνια. και που λίγο πολύ slapped μου στο πρόσωπο και είπε GO INTEL. χρειάζεστε μια διαφορετική περίπτωση, μια μητρική πλακέτα που να υποστηρίζει PCI-E 2,0 16x και για τις δύο slots, κατέχει μέχρι τουλάχιστον 8 συναυλίες της μνήμης RAM και έχει υποστήριξη για ddr3. άνθρακα θέσει σε μία πολύ ωραία την κολλώδη. Είναι ένα δολάριο 219 asus σκάφους. Είναι πολύ ακριβά, αλλά είναι ένα καταπληκτικό συμβούλιο. Αν ήμουν στη θέση σας, θα ήθελα futz κοντά με τον σχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορεί να θέσει σε ότι μητρική πλακέτα, να καταλήξουμε σε επεξεργαστή Intel E8400, οι κάρτες γραφικών ATI θέλετε, και ένα Antec 900 περίπτωση. από εκεί, θα μπορούσε να μοιάζει με την οικοδόμηση περισσότερων από μια πραγματική δύναμη. όπως για τη θέση της από κοινού, που είναι ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα. δεν είναι το μόνο που πραγματικά σκληρά. σας κάτω βίδα της μητρικής πλακέτας σε περίπτωση με τις βίδες που απορρέουν από αυτή, και στη συνέχεια συνδέω όλα τα καλώδια τροφοδοσίας και διάφορα καλώδια επαναφέρετε στην χρονοθυρίδες ετικέτα στη μητρική κάρτα. θα δείτε πρίζες με γράμματα και αριθμούς σε ένα είδος κώδικα. Τα καλώδια αποτελούν επίσης την ετικέτα, και το εγχειρίδιο θα σας πω πού να βύσμα τι in. αφού έχετε όλα σας τα μέρη αγκύλος μέχρι και συνδέεται σε ισχύ ταινίες, σχετικά με τη σειρά τους τη μηχανή και αυτόματα "αναβοσβήνει το bios". Βασικά, αυτό σημαίνει ότι είναι η μητρική πλακέτα δέχεται δύναμη, και τον προγραμματισμό που χτίστηκε σε ανιχνεύει όλα τα τμήματα και σε αυτό σας δίνει μια πολύ βασική γραφική διεπαφή για τη χρήση. και από εκεί μπορείτε pop δίσκο με τα παράθυρα και αυτό θα σας υποδείξει περαιτέρω. με οποιαδήποτε τύχη, όλα τα μέρη σας θα αναγνωριστεί και να είσαι καλό να πάει.] μόνο μία ερώτηση ... σε περίπτωση που όλα αυτά είναι το dvd drive; θα χρειαστεί μία ακόμη για να διαβάσετε την εγκατάσταση του δίσκου. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| ότι στο πλαίσιο της περιλαμβάνονται τα "άλλα πράγματα που δεν πίστευα ήταν απαραίτητη για την εγγραφή" υπηρεσία. i πράγματι έχουν δύο δίσκους που περιλαμβάνονται σε αυτό το setup. εντάξει Θα πάρω το επιπλέον νομισματική που επλήγησαν να είναι καλύτερη, διότι δεν θέλω να πρέπει να οικοδομήσουμε μια άλλη για μια καλή 5 χρόνια τουλάχιστον |
|
| |||
| |||
| @ Άνθρακα: Έχω 64 bit OS και επίσης δεν μπορώ να βρω έναν Intel σκάφους 2,0 με 2 PCI slots και υποστήριξη DDR3 ότι δεν είναι μια x38. Μπορώ μόλις βρεθεί ένα διοικητικό συμβούλιο που δεν X38 ότι έχει 2 PCI 2,0 χρονοθυρίδες. και newegg δεν είναι να μου πείτε εάν το διαθέσιμο χρόνο λειτουργούν τόσο σε 16x mode ή δεν ... |
|
| |||
| |||
| Γιατί θα πρέπει μια διαφορετική περίπτωση; αυτό φαίνεται προστίμου, έχει καλό εξαερισμό και τη μητρική πλακέτα δίσκο και την επέκταση σε όλους τους διαθέσιμους χρόνους χρήσης είναι το ίδιο πάνελ με την περίπτωση, ώστε τα πάντα απέχει πολύ σε μία μονάδα. Σκέφτηκα για το Antec 900, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό. αφήνει το διατυπώσω ως εξής: πείσει: D άλλαξα CPU Intel E6750 για το μετά από ένα reccomendation από ένα φίλο http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029 και θ αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο με την ASUS P5N-SLI συμβουλίου που έχει 2 PCI-e 16x slots λειτουργίας σε SLI http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Κρις. Έχω built 4 του υπολογιστή σε ένα Antec 900 και είναι πραγματικά υπέροχη περίπτωση, αν λίγο bling για μένα με το γαλάζιο του οδήγησε τους οπαδούς, αν και αυτά είναι εύκολα να αντικατασταθεί. Μπορεί τοποθέτηση 8800ultra ΧΩΡΙΣ κλείδωμα ροή αέρα από την πρόσληψη 2 ανεμιστήρες και την εξάτμιση 120 χιλιοστά και 200 χιλιοστά βοηθήσει να παράσχει μια πολύ αποτελεσματική ψύξη βρόχο. Το 200 χιλιοστών, λόγω του μεγέθους της, είναι επίσης ψίθυρος ήσυχο ακόμη και σε ώρες αιχμής rpm. Το μόνο μικρό μειονέκτημα με το 900, κατά τη γνώμη μου, είναι η ισχύς του ανεμιστήρα καλώδια? Τους είναι συνδεδεμένο μέσω του 4 pin molex έννοια θα πρέπει να μαργαρίτα αλυσίδας τους με το PSU της εξουσίας καλώδια (ή να αγοράσουν 3pin-4pin μετατροπείς), καθιστώντας τη διαχείριση καλωδίου εφιάλτης. Αλλά μπορεί να γίνει. Πέραν αυτού, για τα χρήματα, είναι μια πραγματικά υπέροχη περίπτωση. Αν θυμάμαι καλά (αν φωνάξει είμαι λάθος όποιος) PCI-E 2 είναι διαθέσιμο μόνο για X38, 780 και 790 της πλινθιοσύνολα. Αλλά δεν είναι ακόμη απολύτως απαραίτητο, γιατί τα οφέλη που προσφέρει (κυρίως η διπλή ισχύς παρέχεται από το λιμάνι πάνω από 1.0 και το διπλάσιο του εύρους ζώνης θα πρέπει η μητρική πλακέτα που έχουν την απαραίτητη ποσότητα λωρίδες PCI-E) δεν μπορεί να είναι πλήρως χρησιμοποιηθεί από gpu σημερινή τεχνολογία. Είχα μείνετε μακριά από το E6750? Έναν E8400 μπορεί να είχε για τα ίδια χρήματα και αυτό θα απαιτήσει λιγότερο χυμό να τρέχει, θα έχουν υψηλότερα περιθώρια overclocking λόγω της 45nm αρχιτεκτονικής, και να είναι ταχύτερη σε υλικό και υποστηρίζει μια πιο γρήγορη FSB που Επίσης, βελτιώνει την ταχύτητα επικοινωνίας με το υπόλοιπο των συστατικών. Το 3870 που έχετε επιλέξει δεν είναι καθόλου κακή κάρτα είναι μόνο ότι είναι σε pricepoint, τι αφορά στη σφαίρα της 8800GT, 512MB έκδοση. Αυτή είναι η πολύ καλύτερη κάρτα. Είναι, επίσης, για το μόνο που αξίζει να αγοράζουν gpu τη στιγμή που η GTS, GTX Ultra και δεν προσφέρουν πολλά στον τρόπο της απόδοσης ώθηση θεωρώντας την αύξηση των τιμών. Είναι επίσης άσκοπο πρόκειται για ένα υψηλότερο spec'd κάρτα λόγω του ψήφισμα της οθόνης είναι εισηγμένες. Το GT υπερέχει σε αυτό το ψήφισμα. Ξεχάστε το P5N, όπως είναι τα 650 SLI chipset και είναι ένα σκυλί του chipset. Μια ψωριάρης, 3 πόδια το σκύλο έρχονται σε αυτό. Αν για μια οριστική SLI chipset πραγματικά θέλετε να αναζητούν 680 ή 780 (780 πραγματικά προσφέρει μόνο PCI-E 2,0 υποστήριξη κατά 680). Αν δεν ενδιαφέρεστε για SLI τότε πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να πρόκειται για μια βελτιστοποιημένη chipset για αυτό. Θα ήθελα να εξετάσουμε σ. 35. Bin την Zalman hsf για την cpu και να επιτύχει μια Arctic Cooling FREEZER 7 Pro. Καλύτερη? Ελαφρύτερα και φτηνότερα. Και πολύ καλύτερες επιδόσεις. Είναι επίσης πολύ πιο ήσυχο. Οπότε ναι, η AMD Μπιν 6400. Δεν είναι μια κακή μάρκα (περίπου συγκρίσιμη με μία E6850), αλλά να τρέχει ζεστό, αρέσει της ηλεκτρικής ενέργειας και η καλύτερη (Intel) της CPU μπορεί να είχε. Τέλος, το πρωτογενές στοιχείο σε μια κατασκευή που να εξασφαλίζουν την καλή θωράκιση μέλλον είναι η μητρική πλακέτα. Οτιδήποτε άλλο, σε αυτή τη βάση, είναι δευτερεύουσας σημασίας. Έτσι, ίσως είναι φρόνιμο θα X38/780 ούτως ή άλλως. Απλά μια σκέψη.
|
| |||
| |||
| Θα πάμε για τη χωματερή SLI σ. 35 και για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι απλά δεν είναι οικονομικώς αποδοτικό σε αυτό το στάδιο, όταν μια πολύ όμορφη 8800GT μπορεί να τρέχει τίποτα. Υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο θα συνδέεται στον οδηγό για τη δεύτερη σελίδα που είναι ένα σ. 35 με 4 x16 PCI-E slots (αλλά αυτό είναι μόνο DDR3): p
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Εντάξει έχω αποφασίσει να προχωρήσει με αυτό το πλοίο: GIGABYTE GA-σ. 35-DS3L LGA 775 Intel σ. 35 ATX Όλα Στερεά Διακόπτες Intel Motherboard - Retail και οι E8400. Ο τρόπος με τον οποίο θ ποσό αυτό τα επόμενα χρόνια, αν θέλω να πάω SLI, θα πρέπει να είναι περίπου 700 δολάρια, διότι μπορεί να κρατήσει επεξεργαστή μου και όλα τα υπόλοιπα ... Θα πάρω για να πάρετε μια νέα μητρική πλακέτα και μια άλλη κάρτα βίντεο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Τέλος πάντων, θα με AMD δεν είναι ανόητη, καθώς είναι πολύ καλό cpu της. Αλλά όλοι είναι δικαίωμα της Intel είναι πολύ καλύτερη σε επιδόσεις. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε την περίπτωση, εάν δεν θέλετε να κάνετε. Αν σας αρέσει το τηρεί. Φαίνεται πως θα έχουμε μια πολύ ωραία κατασκευή, όταν σας γίνει. Εάν σας deffinetly τελευταία πέντε χρόνια, με την αναβάθμιση out. Link590o Όπως είπε, δεν είναι δύσκολο να τεθεί από κοινού. Εάν έχετε λάβει ένα μάτσο πέρα τότε δεν θα έχει πρόβλημα να είναι μαζί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερωτήσεις | ghost001 | Κοινότητας Νέα & Chat | 1 | 27 Οκτ 2008 12:50 |
| Δύο ερωτήσεις!! | pvkemail | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 21 Ιαν 2008 22:25 |
| Ερωτήσεις | Jase123 | Web Design, Hosting & SEO | 6 | 10 Δεκ. 2007 12:56 |
| RAM Ερωτήσεις | ComputerGuy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 24 Οκτ 2007 05:19 |
| Μερικές ερωτήσεις για το κριάρι μου και cpu | BrucieBonus | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 12 Οκτ 2007 14:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |