manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Dva pitanja ovdje

Reply

Thread Tools
Old 6. veljače 2008, 20:45
Member Group

Default Dva pitanja ovdje

Prije svega sam bio zadivljen ako mi dečki mogu dati objektivnu procjenu ovog katarka (kao što ja znam puno ljudi koji su ili sve iz AMD ili Intel ili ATI ili nVidia. Želim nestranačka odstupanjem molim mišljenje, a to uključuje i vista XP vs debate. I'm zgrada za budućnost 5-7 godina i znam XP neće biti oko da mnogo dulje. : D). To će vjerojatno biti onaj koji sam nadograditi na sl. za narednih nekoliko godina.

Slučaj: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC STEEL Computer ATX Mid Tower Case - Maloprodaja

MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD AMD 790X ATX matične ploče - Maloprodaja

GPU: 2 x 100225L Sapphire Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready unakrsna vatra Supported Video Card - Maloprodaja

PSU: mushkin 550150 ATX12V Power Supply 650W - Maloprodaja

Procesor: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core Processor Model ADX6400CZWOF - Maloprodaja

RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Maloprodaja

HDD: SEAGATE BARRACUDA 7.200,10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM

Nadzornik: Hanns-G HG 216DPB Black 21,6 "5ms widescreen LCD Monitor - Maloprodaja

Miš: Logitech MX518 2-Tone 8 Gumbi 1 x Wheel USB + PS / 2 Wired Gaming-Grade Optical Mouse - Maloprodaja

OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bita za System Builders Single Pack DVD - OEM

CPU fan: ZALMAN 9500A 92mm Ball 2 CPU hladnjak - Maloprodaja

Ja ću biti jedan svira xbox360 off monitor i trčanje u HDMI zvuk preko line-in na mobo, pa to zahtijeva nekoliko dodatnih kabeli (oh, a ja sam kupovanja 360 as well.) Ja također imaju CoD4 za PC bačen u košaricu. kada je sve rekao i učinio to košta 2252,38 nakon shipping.

Moje iduće pitanje je instaliranje svega. Ja znam kako staviti na računalo zajedno (sam se pored reassembled i rezultate od njih.), Ali nikad nisam zapravo sagrađena jedna iz temelja i instaliran Windows i "bljeskale BIOS" (što god to znači ...) . jer to izgraditi će se događa u vrlo bliskoj budućnosti (u roku od mjesec dana) i moram znati što je prije moguće. Bilo koji savjet, naputke, savjete, itd. će biti dobrodošli.

Thanks in advance!
Old 6. veljače 2008, 22:08
Donatorska Grupa

Objektivna mišljenja je ovaj:

1. Idete sa AMD je blesav
2. Taj odbor nema puna dva PCI-E x16 staza pa je unakrsna vatra otpada (ako već nije)
3. 4GB nije idući u biti podržan, osim što pokrenete x64 Windows.

Ja ne mogu preporučiti ništa u tome graditi spremanje monitor. Pročitajte vodič za prijedloge.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 6. veljače 2008, 23:29
Donatorska Grupa

Ja sam s ugljika na taj jedan. iako bih radije razraditi.

Prije svega ... versus Intel AMD je očiti izbor u ovoj fazi. Intel svi put jer njihovi proizvodi očito i jednostavno nadigrati gotovo ništa što AMD može staviti van. je core2duo serije je upravo fantastičan set čipovima. ne ide sa jednom od njih je glupa jer je jedna stvar AMD ostavljajući iza serije 64x 2 potpuno kao mi govoriti. vrlo brzo će one čak i ne podržava ih više. pa čak i iz tog stanovišta da je očito što se odlučite.

sekunde. matične ploče. nije loše ako želite korisnički AMD chip, ali grozan za sve ostalo.

od tamo, to ne izgleda tako loše stvarno. ti si mnogo drugih stvari. na primjer, 4 nastupe RAM-a, i napajanje i hard disk. ali ima prostora za poboljšanje tona.

odnesite ga od mene. Htjela sam napraviti izgraditi vrlo slične Vašima kratko vrijeme prije. I pokazao detalje, jer to moj otac je radio u računalo za poslovne godine i godine. i on je ljepušan velik dio slapped me u lice i reče: "GO INTEL.

vam je potreban drugačiji slučaju, matična ploča koja podržava PCI-e za obje 2,0 16x utora, drži do najmanje 8 nastupe RAM-a i ima podršku za ddr3. ugljika staviti jedan vrlo lijepo u svojoj ljepljive. to je 219 dolara ASUS odbora. to je vrlo skupo, ali to je nevjerojatna odbora.

ako su ti, ja bih s futz oko dizajna, tako da možete staviti u tu matičnu ploču, dobiti Intel E8400 procesor, grafička kartica ATI one si htio, i Antec 900 slučaj. od tamo, može se izgraditi više nalikuju pravi kapacitetom.

kao i za stavljajući ga zajedno, to je potpuno drugačiji problem. to nije sve što je zaista teško.

ti vijak down matične ploče u slučaju s vijcima koje dolaze s njom, i onda spojiti sve razne snage konopci i žice vratiti u utore na matičnoj ploči s oznakom. vidjetćete utičnice sa slova i brojeve, kao neke vrste koda. žice u sebi također su označene i priručnik će vam reći gdje se mogu priključiti što u.

Nakon što ste dobili sve svoje dijelove upecan, a priključen na struju strip, skrenite na stroju i ona automatski "trepće BIOS". u osnovi, što znači da je matična ploča dobiva struju i programiranje koji je sagrađen u nju otkriva sve dijelove u sebi i daje vam vrlo osnovno grafičko sučelje za korištenje. i odande ti pop u windows disk i on će vas uputiti dalje.

s bilo sreće, sve svoje dijelove će biti prepoznata i da ste dobro ide.]

samo jedno pitanje ... gdje se u svemu ovome je tvoj DVD voziti? trebat će vam jedan do instalirati čak i pročitati disk.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 7. veljače 2008, 08:21
Member Group

koja je uključena pod "ostale stvari koje ja nisam misle da je potrebno navoditi" department. ja zapravo imaju dvije diskovi uključene u ovaj setup.

u redu Uzet ću dodatni monetarne hit da bude bolje, jer ne želim da se izgradi jedan za dobar najmanje 5 godina
Old 7. veljače 2008, 08:41
Member Group

@ Ugljika:
Imam 64 bitni OS

i ja ne mogu naći Intel pansion sa 2 PCI utora 2,0 i DDR3 podršku da nije x38. Ja jedva naći odbor to nije X38 koji ima 2 PCI utora 2,0. i nije newegg reći mene ako utore raditi s obje 16x u modu ili ne ...
Old 7. veljače 2008, 08:53
Member Group

Zašto mi je potreban drugačiji slučaj? ovo izgleda dobro, ima dobru ventilaciju i matične ploče ladicu i prosirenje slotovi su svi na istoj tribini o predmetu tako da sve dolazi off u jednoj jedinici. Mislio sam o antec 900, ali Im 'ne siguran o tome.

omogućava ga na ovaj način: uvjeriti me: D

i promjena u mom CPU Intel E6750 nakon reccomendation od prijatelja
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

i ja promijenio odbora za ASUS P5N-SLI ploči koja ima 2 PCI-E 16x utora izvode u SLI
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old 7. veljače 2008, 09:32
Donatorska Grupa

Chris Hi.

Sam sagradio 4 pc-a u Antec 900 i Internet stvarno je divan slučaju, ako se malo bling za mene sa plavog vodio navijača iako su to lako zamijeniti. Može pričvršćenje 8800ultra bez blokiranja protok zraka od 2 usisni i ispušni obožavatelji 120mm i 200mm pomoć pružaju vrlo efikasnu rashladnih petlji. The 200mm, s obzirom na to veličine, također je tiho šaptati ni na vrhuncu rpm.

Jedini downside neznatno na 900, po mom mišljenju, je navijač energetski kabeli; oni su spojeni preko 4 pin molex značenje morate lančano povezati ih sa svojim PSU's energetski kabeli (ili kupiti 3pin-4pin pretvarača) stvaranje kabel upravljanje jedna noćna mora. Ali to može biti učinjeno.

Osim toga, za taj novac, to je zaista divan slučaju.

Ako JA sjećati se korektno (dovikivati se, ako sam krivo nikome) PCI-E 2 je dostupna samo na X38, 780 i 790 chipsets. Ali to nije stroga nužnost, jer još ne koristi koje pruža (ponajprije dvokrevetne sa snagom koju luku iznad 1.0 i dvostruko propusnost trebali matične ploče u pitanju imaju potrebnu količinu traka PCI-e) ne može biti u potpunosti iskoristiti po trenutnom GPU tehnologiju.

Htio boravak daleko od E6750; jedan E8400 mogu je za isti novac, a to će zahtijevati manje energije za pokretanje, imat će veći overclocking headroom obzirom na 45nm arhitekturu, brže i na zalihe i podržava brži FSB koji također poboljšava komunikaciju brzinama na ostale komponente.

U 3870 koje ste izabrali je ni na koji način ne lošeg kartica je samo da se u to pricepoint dolazi u carstvu od 8800GT, 512MB verziju. To je puno bolje kartice. Također je o samo GPU vrijedan kupovina trenutno kao GTS, GTX i Ultra ne nude mnogo u načinu izvedbe pojačati s obzirom na cijenu pješačiti.

Također je besmisleno ide za veću spec'd kartica s obzirom na rezoluciju monitora citirani. GT se odlikuje u ovoj rezoluciji.

P5N zaboraviti, kao da je to 650 sli chipset i to je pas od chipset. Šugav A, 3-nogu pas dođe do toga.

Ako ste definitivno o sli chipset li zaista želite biti obličje 680 ili 780 (780 nudi zaista samo PCI-e 2,0 podršku preko 680).

Ako niste zainteresirani za sli onda stvarno nema smisla ide za chipset optimizirane za to. Htio biti obličje at P35.

Kanta je Zalman hsf za CPU i dobiti Arctic Cooling Zamrzivač 7 Pro. Bolje; lakši i jeftiniji. I puno bolje performanse. Također je quieter previše.

Pa da, i bin AMD 6400. Nije loš chip (otprilike usporediva s E6850), ali teče topla, voli da je na struju i bolje (Intel) CPU-a može se imao.

Konačno, primarni predmet u izgradnji osigurati da je dobro budućnosti iskušavanje je matična ploča. Još nešto, na toj osnovi, je sekundarno. Tako da bi moglo biti mudar idući X38/780 anyway. Samo misao.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 7. veljače 2008, 17:01
Donatorska Grupa

Ja bih ići za P35 dump SLI i da budem iskren. To je ne samo cijenom učinkovita u ovoj fazi, kada je ljepušan velik dio 8800GT može pokrenuti ništa. Tu je i pansion sam vezan u vodi na drugu stranicu koja je P35 s 4 PCI-E x16 utora (ali to je samo DDR3): p
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 8. veljače 2008, 08:26
Member Group

Dobro sam odlučio otići s ovog odbora: Gigabajt GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX All Solid kondenzator Intel matična ploča - Maloprodaja

i E8400.

Kako ja ga likom u narednih nekoliko godina, ako želim ići SLI ona će biti oko 700 dolara, jer ja mogu držati moj procesor i sve ostalo ... ja ću samo morati dobiti novu matičnu ploču i drugog video card.
Old 8. veljače 2008, 10:04
Member Group

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Ja bih ići za P35 dump SLI i da budem iskren. To je ne samo cijenom učinkovita u ovoj fazi, kada je ljepušan velik dio 8800GT može pokrenuti ništa. Tu je i pansion sam vezan u vodi na drugu stranicu koja je P35 s 4 PCI-E x16 utora (ali to je samo DDR3): p
Pa moja 7600GT može izvoditi ljepušan velik dio everygame vani, ali ne za dugo.
Inače, ide s AMD nije blesav, kao da su vrlo dobri CPU-a. Ali svatko ima pravo Intel je daleko bolji u performansama. Ne trebate mijenjati vaš slučaj ako ne želite. Ako vam se sviđa to zadržite ga. Izgleda kao da će imati vrlo lijepi grade kad učinili. Trebali ste deffinetly posljednjih pet godina bez nadogradnje.
Kao link590o je rekao, nije teško složiti. Ako ste uzeli hrpa pored onda neće imati problema stavljajući ga zajedno.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pitanja ghost001 Community News & Chat 1 27. listopad 2008 12:50
Dva pitanja! pvkemail Općenito Software Chat 3 21 siječanj 2008 22:25
Pitanja Jase123 Web Dizajn, Hosting & SEO 6 10. prosinac 2007 12:56
RAM Pitanja ComputerGuy CPU, Matične ploče i RAM 6 24. listopad 2007 05:19
Nekoliko pitanja u vezi mog ovna i CPU BrucieBonus CPU, Matične ploče i RAM 1 12. listopad 2007 14:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.