![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Először is arra gondoltam, ha fiúk is adj egy objektív értékelést Ez a kocsi (mivel tudom, egy csomó ember vagy minden ki az AMD, Intel, vagy ATI vagy nVidia. Szeretnék egy nem elfogult véleményét kérjük, és ez magában foglalja a Vista vs xp vitákban. Én épület a jövőben 5-7 éves, és tudom, hogy nem lesz XP körül azt sokkal hosszabb. : D). Ez lesz az egyik, hogy az upgrade stb az elkövetkező néhány évben. Doboz: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Fekete SECC ACÉLKÖZÖSSÉG ATX Mid Tower Computer Case - Kisker MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboard - Kisker GPU: 2 x SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3870 512 MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Kisker PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Tápegység - Kisker CPU: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W kétmagos processzor Model ADX6400CZWOF - Kisker RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Kisker HDD: 7200,10 Seagate Barracuda ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM Monitor: Hanns-G HG 216DPB Fekete 21,6 "szélesképernyős LCD monitor 5ms - Kisker Egér: Logitech MX518 2-Tone 8 Buttons 1 x Wheel USB + PS / 2 Vezetékes Gaming-Grade Optical Mouse - Kisker OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit System Builders Single Pack DVD - OEM CPU ventilátor: ZALMAN 9500A 92mm 2 Ball CPU Cooler - Kisker Fogok játszani egy Xbox360 le a monitort HDMI és fut a hangot a line-in a mobo, ezért van szükség néhány extra kábelek (oh, én vagyok a felvásárlást a 360 is.) Én is a cod4 PC dobott a szekeret. amikor ez az egész, és azt mondta, hogy tenni fog kerülni 2252,38 követően. A következõ kérdés telepítése mindent. Tudom, hogyan tegye a számítógép együtt (Már szétszedték és újból scores őket.), De még soha nem épült valóban egyet a földre, és a Windows és a "villant a BIOS" (bármit is jelentsen ez ...) . mivel ez a build lesz történt a nagyon közeli jövőben (a hónap) tudnom kell, hogy a lehető leghamarabb. Minden tanácsot, pointers, tippek, stb lesz üdvözlendő. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Célkitűzés véleménye ez: 1. Megyek AMD silly 2. Ez az igazgatóság nem rendelkezik két teljes PCI-E x16 sávokat úgy Crossfire a hulladékot (ha már wasn't) 3. 4GB nem fogja támogatni, ha nem fut 64 bites Windows. Nem ajánlom, hogy bármit is építeni menteni a monitort. Olvassa el az útmutató vonatkozó javaslatokat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én vagyok a szén, hogy az egyik. bár én inkább, hogy dolgozzon.
Elõször is ... AMD vs Intel is Kézenfekvő ebben a szakaszban. Az Intel meg az utat, mert a termékek jobban teljesítenek, világosan és egyszerűen, hogy az amd szinte semmit nem tettek. A Core2Duo sorozat csak egy fantasztikus sorozata chipeket. nem megy az egyik hülye, mert az egy dolog, AMD elhagyja az 64x 2 sorozat mögött teljesen beszélünk. hamarosan akkor sem támogatja többé. így még a szempontból, hogy ez nyilvánvaló, hogy mit válasszanak. második. Az alaplap. Ez nem rossz, ha azt szeretné, hogy az AMD chip, de borzalmas mindent mást. innen, nem látod, hogy nagyon rossz. te is egy csomó más dolgot. Például a 4 koncertek RAM, és a tápegységet, és merevlemez. De van itt hely tonna javulást. Hidd el nekem. Azt akartam, hogy építsenek egy nagyon hasonló a tiéd, hogy rövid idővel ezelőtt. Megmutattam a részleteket, hogy az apám, mert dolgozott a számítógép üzleti év és az évet. s elég sok pofont kapott meg az arca és így szólt GO Intel. szükségünk van egy másik esetben egy alaplap, amely támogatja a PCI-E 2,0 16x mind résidők, Felmutatja legalább 8 koncertek RAM, és támogatja a DDR3. szén-dioxid került, nagyon szép az egyik a ragadós. Ez egy 219 dollár asus fórumon. Ez nagyon drága, de ez egy csodálatos fórumon. if i were you, I'd pina körül a design, így ebbe az alaplap, kap egy Intel E8400 processzorral, ATI grafikus kártyák azok akart, és egy Antec 900 esetben. onnan a fordítás is hasonlítanak több igazi Powerhouse. mint ami együtt, ez egy egészen más kérdés. Ez nem igazán, hogy nehéz. Ön csavaros az alaplap a helyzet a csavarokat, hogy gyere velem, majd össze, a különféle tápkábelt és reset vezetékek a résidők feliratú az alaplapon. you'll see aljzatok a betűk és számok, mint egyfajta kódot. A vezetékek maguk is felcímkézve, és a kézi megmondja, hogy hol, milyen plug in Ha már megvan minden kampós részek, és le kell zárni egy csík hatalom, kapcsolja be a gépet, és automatikusan "villog a BIOS-ban". Alapvetően, hogy ez mit jelent az alaplap kap áramot, és a programozás volt beépítve, hogy érzékeli a részeket, és ad egy alap grafikus felület használata. és itt a Windows pop lemez, és akkor tovább fog oktatni. Kis szerencsével, minden részre fogják ismerni, és te jó menni.] Csak egy kérdés ... ha az összes erre a DVD meghajtó? akkor szüksége lesz egy még olvasni a telepítő lemezt. My System: Ezékiel
|
|
| |||
| |||
| ez alatt a "másik dolog, hogy én nem hiszem, hogy szükséges volt list" részleg. Én tulajdonképpen két meghajtó szerepelnek ebben a beállításban. alright Kiveszem a további monetáris hit, hogy ez jobb, mert nem akarom, hogy építsenek egy másik a jó, legalább 5 év |
|
| |||
| |||
| @ Szén: Nekem van egy 64 bites operációs és nem találok az Intel board, 2 PCI 2,0 résidők és DDR3 támogatást, hogy nem egy x38. Én is alig találni a fórumon, hogy nem az X38, mely 2 PCI 2,0 résidőket. newegg és nem mondja meg, ha a résidők távon egyaránt 16x mód vagy nem ... |
|
| |||
| |||
| Miért lenne szükségem van egy másik esetben? Úgy tűnik, ez egy finom, jó szellőzést és az alaplap tálcája és a Bővítőhelyek mindannyian ugyanazon a testület az ügyet így mindent jön ki egy egységet. Azt hittem, az Antec 900, de nem vagyok biztos benne, hogy azt. lehetővé teszi, így: meggyőzni engem: D Meggondoltam CPU Intel E6750 után reccomendation egy barátomnak http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029 és én változtatott a hajón, hogy az ASUS P5N-SLI fórumon, hogy a 2 PCI-E 16x résidők fut az SLI http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Chris. Már épül 4 db van egy Antec 900 és ez valóban egy nagyszerű, ha egy kicsit bling nekem a kék led rajongók, bár ezek könnyen pótolható. Ez elfér egy 8800ultra nélkül zárolás légáramlást a 2 szívórendszerek ventilátorok és a kipufogógáz-120mm és 200mm segíteni, hogy nagyon hatékony hűtés hurok. A 200mm, mert ez méretben is suttogva csendes még a legmagasabb fordulatszámon. Az egyetlen hátránya a csekély 900, véleményem szerint, a ventillátor tápkábel, they're keresztül csatlakozik egy 4 tűs molex értelmében akkor daisy lánc őket a hatalom psu kábelek (vagy vásárolni 3pin-4pin átalakító) a kábeleket Egy rémálom. De az is lehet tenni. Más, mint arról, hogy a pénzt, ez egy igazán remek ügyben. Ha jól emlékszem (shout, ha tévedek akárki) PCI-E 2 is csak az X38, 780 és a 790 chipset. De ez nem feltétlen szükségességét még, mert az általa kínált előnyök (elsősorban a kétszeres teljesítményt nyújtott a kikötő felett 1.0 és kétszeres sávszélességet kell az alaplapot adott volna a szükséges összeg sávos PCI-E) nem lehet teljes mértékben hasznosítani a jelenlegi GPU technológiát. Szeretnék távol marad a E6750, az E8400 is volt az adott pénzt, és ez lesz kisebb gyümölcslé futtatására lesz magasabb overclocking belmagasság miatt a 45nm architektúra, és a gyorsabb, a készlet, és támogatja a gyorsabb FSB, amelyek kommunikációs sebességet is javítja azzal, hogy a komponensek. A 3870 you've választott egyáltalán nem rossz kártya csak, hogy ez pricepoint jön a realm a 8800GT, 512MB verzió. Ez sokkal jobb kártya. Ez is csak a GPU érdemes felvásárlás pillanatában, mint a GTS, GTX és Ultra nem nyújtanak sokat, ahogy a teljesítmény-növekedést figyelembe véve az áremelkedés. Az is értelmetlen megy a magasabb spec'd kártya miatt az állásfoglalást a monitor jegyzik. A BT kiemelkedik ezen állásfoglalást. Felejtsd el a P5N, mivel a 650 SLI chipset, és ez a kutya a chipset. A koszos, 3 lábú kutya come to that. Ha egy meghatározott SLI chipset, hogy tényleg azt szeretnék, hogy 680 vagy keres 780 (780 csak igazán kínál PCI-E 2.0 támogatás több mint 680). Ha nem érdekel SLI akkor tényleg nincs értelme megy a chipset optimalizálni kell. Én lennék nézett P35. Bin a Zalman hsf a CPU és kap egy Arctic Cooling Freezer 7 pro. Jobb, könnyebb és olcsóbb. És sokkal jobb teljesítményt. Az is csendesebb is. Tehát igen, bin az AMD 6400. Ez nem egy rossz chip (nagyjából hasonló az E6850), de ez ellentmond forró, tetszik ez a villamos energia és a jobb (Intel) CPU's is volt. Végül, az elsődleges elemet építenek, amelyek biztosítják a jó jövőben proofing az alaplap. Még valami, hogy ezen az alapon, hogy másodlagos. Szóval lehet, hogy bölcs dolog megy X38/780 egyébként. Csak egy gondolat.
|
| |||
| |||
| Inkább a P35 és dump SLI, hogy őszinte legyek. Csak nem a költség-hatékony ebben a szakaszban, amikor a 8800GT is nagyon sokat futtatni semmit. Van egy panzió I. kapcsolódik-e az útmutató a másik oldal, hogy a P35, 4 PCI-E x16 slots (de ez csak DDR3): P
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Na jó én úgy döntött, hogy megy ez a fedélzeten: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX All Solid Capacitor Intel Alaplap - Kisker és az E8400. Ahogy ez a szám a következő években, ha akarok menni SLI it'll körülbelül 700 dollárra, mert tudja tartani az én processzorral és minden más ... Én csak azt, hogy egy új alaplap és egy videó kártyát. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Mindegy, megyek AMD nem buta, mert nagyon jó cpu's. De mindenkinek joga van az Intel sokkal jobb a teljesítmény. Nem kell, hogy változtassa meg az esetben, ha nem akarom. Ha tetszik, tartsd meg. Úgy látszik lesz egy nagyon szép építeni, amikor a kész. Amennyiben Ön deffinetly elmúlt öt év, és a korszerűsítés. Link590o Mint mondta, ez nem nehéz együttvéve. Ha már hozott egy csomó egymástól, akkor nincs olyan probléma, hogy együtt. |