פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

שתי שאלות כאן

Reply

שרשרת כלים
Old 6 פבואר 2008, 20:45
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

דבר ראשון אני תהיתי אם אתם יכולים לתת לי הערכה אובייקטיבית של ציוד (כמו שאני מכיר הרבה אנשים, כולם או AMD או אינטל או nvidia או ATI. אני רוצה שאינו משוחד דעה בבקשה, וזה כולל Vista לעומת XP דיונים. אני בונים את העתיד של 5-7 שנים, אני יודע XP לא תהיה בסביבה ש הרבה יותר זמן. : D). יהיה זה סביר להניח כי אני אחד עם שדרוג וכו 'במשך כמה שנים.

תיק: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC Steel ATX Mid Tower Computer Case - Retail

MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD לוח האם - קמעונאות

GPU: 2 x ספיר 100225L RADEON HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready צולבת נתמכים כרטיס הווידאו - קמעונאות

PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Power supply - קמעונאות

מעבד: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core דגם מעבד ADX6400CZWOF - קמעונאות

זיכרון RAM: זהב OCZ 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop זיכרון דגם OCZ2G8004GK - קמעונאות

HDD: Seagate Barracuda 7200.10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM

צג: Hanns G HG-216DPB שחור 21.6 "5ms Widescreen LCD Monitor - קמעונאות

עכבר: Logitech MX518 2-tone 8 לחצנים גלגל 1 x USB + PS / 2 Wired Gaming-Grade Optical Mouse - Retail

מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit עבור בוני מערכות יחיד Pack-DVD - OEM

CPU מעריץ: Zalman 9500A 92mm 2 Ball CPU Cooler - קמעונאות

אני אהיה פריטה xbox360 מחוץ לפקח ב HDMI ולהפעיל את הקול דרך שורת על ה-mobo, אז זה דורש כמה כבלים מיותרים (אה ואני קונה את 360 גם כן.) יש לי גם את CoD4 PC thrown את הקניות. כאשר הכל נעשה את זה ו אמר יעלה 2252,38 לאחר משלוח.

השאלה הבאה שלי היא להתקין את הכל. אני יודע איך לשים את המחשב ביחד (אני כבר נלקח חוץ ו reassembled עשרות מהם.) אבל אני כבר לא ממש בנוי אחד מהאדמה למעלה והתקנת Windows ו "flashed-BIOS" (מה זה אומר ...) . מאז זה לבנות הולך להיות מאוד קורה ב הקרוב (בתוך שנה) אני צריך לדעת בהקדם האפשרי. כל עצה, מצביעי, עצות, וכו 'יהיו ברוכים הבאים.

תודה מראש!
Old 6 פבואר 2008, 22:08
קבוצת תורמים

Default שתי שאלות כאן

המטרה היא דעה זו:

1. הולך עם AMD הוא שוטה
2. לוח זה אינו כולל שתי מלא PCI-E x16 lanes כך צולבת היא בזבוז (אם הוא כבר wasn't)
3. 4GB הוא לא הולך להיות נתמך, אלא אם אתה מפעיל את Windows x64.

אני לא יכול להמליץ על משהו כי לבנות לשמור על המסך. קרא את המדריך לקבלת הצעות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 6 פבואר 2008, 23:29
קבוצת תורמים

Default שתי שאלות כאן

אני עם פחמן על אחד. למרות שאני מעדיף לפרט.

דבר ראשון ... AMD מול אינטל הוא הבחירה ברור בשלב זה. אינטל כל הדרך כי את מוצריהם plainly ופשוט outperform AMD כי כמעט כל דבר יכול לכבות. את core2duo סדרה מעולה היא רק אוסף של צ 'יפס. לא הולך עם אחד מהם הוא טיפש כי דבר אחד הוא עוזב את AMD 64x 2 סדרה מאחורי לגמרי כמו שאנחנו מדברים. בקרוב הם גם לא לפרנס אותם יותר. כך גם מתוך נקודת מבט כי זה ברור מה לבחור.

השנייה. את לוח האם. זה לא רע, אם אתה רוצה AMD שבב, מגעיל אבל לכל דבר אחר.

משם, זה לא נראה כל כך נורא באמת. עשית הרבה דברים אחרים נכון. לדוגמה, 4 gigs של ראם, וכן את החשמל, ואת הכונן הקשיח. אבל יש מקום לשיפור טון.

לקחת את זה ממני. אני רוצה לעשות לבנות מאוד דומות לשלך לפני זמן קצר. הראיתי את פרטי לאבא שלי כי הוא עבד על המחשב העסקי במשך שנים והשנים. והוא די הרבה slapped לי על הפנים ואמר GO אינטל.

אתה צריך מקרה אחר, של לוח האם זה תומך PCI-E 2.0 16x של שתי משבצות, מחזיקה עד לפחות 8 gigs RAM של ויש לו תמיכה ddr3. פחמן לשים מאוד נחמד אחד שלו דביק. זהו לוח ASUS 219 דולר. זה מאוד יקר, אבל זה מדהים Board.

אם הייתי במקומך, הייתי futz מסביב עם העיצוב, כך שאתה יכול לשים את לוח האם, לקבל מעבד Intel E8400, אלה כרטיסי מסך ATI שרצית, וכן ANTEC 900 מקרה. משם, לבנות אולי דומה יותר אמיתי של תחנת כוח.

לגבי לשים את זה ביחד, זה בעיה שונה לחלוטין. זה לא באמת כל כך קשה.

לך לדפוק את לוח האם לתוך התיק עם ברגים שמגיעים עם זה, ולאחר מכן להתחבר כל כוח שונים cords ו לאפס חוטי לתוך משבצות הנקרא על לוח האם. תראה Sockets עם אותיות ומספרים בתור סוג של קוד. את חוטי הנקרא גם הם עצמם, וכן את המדריך תוכל לדעת היכן מה תקע למערכת

פעם אחת יש לך את כל החלקים של מכור, וכן פקוק לתוך רצועת כוח, להפעיל את המכונה והוא אוטומטית "הבזקים של ה-BIOS". בעצם, מה זה אומר על לוח האם הוא מקבל את הכוח, ואת התכנות שנבנה לתוך זה מזהה את כל החלקים בו והוא נותן לך ממשק גרפי בסיסי מאוד לשימוש. ומשם לך להכנס את הדיסק של Windows והוא יהיה להנחות אותך עוד יותר.

עם קצת מזל, את כל חלקי יוכרו ואתה טוב ללכת.]

רק שאלה אחת ... איפה בכל זאת את ה-DVD? תצטרך אחד כדי להתקין אפילו לקרוא את הדיסק.

המערכת שלי: יחזקאל

מעבד (ים):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
לוח האם:
MSI P-35 ניאו Combo שבבים
זיכרון RAM:
2 gigs G. מיומנות DDR2 800mhz
כרטיס מסך (S):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
כרטיס קול:
Creative 7.1 soundcard
Hard Drive (s):
חלטורה 160 Western Digital כונן SATA
כונן אופטי (S):
ASUS 16x DVD-RW Combo כונן CD
Case / PSU:
CoolerMaster מקרה, ANTEC Earthwatts 500w
Cooling:
בפיקסלים 3x המניה 120mm אוהדים, מניה 1 מעריץ CPU
רשת / אינטרנט:
Brighthouse כבל 1MB / S
צג (S):
22 אינטש widescreen Samsung
מערכת הפעלה (S):
Windows XP Pro SP2
Old 7 פבואר 2008, 08:21
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

זה נכלל במסגרת "דברים אחרים, כי אני לא חושב שהיה צורך ברשימה" מחלקה. אני באמת צריך שני כוננים זו כוללת את תוכנית ההתקנה.

בסדר, אני אקח את מוניטרית מכה נוספת לבצע זאת טוב יותר, מאז אני לא רוצה לבנות עוד אחד טוב של 5 שנים לפחות
Old 7 פבואר 2008, 08:41
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

@ פחמן:
יש לי 64 סיביות של מערכת ההפעלה

וגם אני לא מצליח למצוא לוח של אינטל עם 2 משבצות ו-PCI 2.0 תומך DDR3 זה לא x38. אני בקושי יכול למצוא לוח X38 זה לא שיש לו 2 PCI 2.0 משבצות. ו newegg היא לא אומרת לי אם להפעיל את שתי משבצות ב 16x מצב או לא ...
Old 7 פבואר 2008, 08:53
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

למה אני צריך מקרה אחר? זה נראה בסדר, יש אוורור טוב ואת מגש לוח האם ואת הרחבת משבצות כולם על אותו פאנל על מקרה כל כך בא ממני אחת יחידה. חשבתי על ANTEC 900 אבל אני לא בטוח לגבי זה.

מאפשר לשים את זה כך: לשכנע אותי: D

שיניתי את מעבד של אינטל E6750 כדי לאחר reccomendation מאת חבר
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

ואני שונה את לוח ל ASUS P5N-SLI לוח שיש לו 2 PCI-E 16x משבצות לפעול ב SLI
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old 7 פבואר 2008, 09:32
קבוצת תורמים

Default שתי שאלות כאן

היי, כריס.

אני כבר בנוי 4 PC's לתוך ANTEC 900 והוא ממש מעולה הוא מקרה, אם קצת בלינג לי עם הכחול הוביל אמנם אוהדים אלה מוחלפים בקלות. היא יכולה להתאים את 8800ultra ללא חסימת airflow מתוך 2 קבולת אוהדים ואת למצות 120mm ו 200mm לעזור לספק קירור יעיל מאוד לולאה. The 200mm, בשל הגודל של זה, היא גם לחש שקט אפילו שיא ב-RPM.

רק קלים downside ל 900, לדעתי, הוא מעריץ את כוח כבלים; הם מחוברים באמצעות 4 PIN molex המשמעות שיש לך דייזי שרשרת PSU להם את הכוח של כבלים (או לקנות 3pin-4pin הממירים) הפיכת ניהול כבל סיוט. אבל זה יכול להיעשות.

חוץ מזה, בשביל הכסף, זהו מקרה מצוין בכנות.

אם אני זוכר נכון (לצעוק אם אני טועה אף אחד) PCI-E 2 זמין רק ב X38, 780 ו 790 chipsets. אבל זה לא חמור עד כה בגלל הצורך על היתרונות שהיא מציעה (בעיקר כפול wattage שמספק הנמל מעל 1,0 ו להכפיל את רוחב הפס של לוח האם יש לי שאלה יש צורך בסכום של PCI-E lanes) לא יכול להיות מלא utilised באמצעות הטכנולוגיה הנוכחית gpu.

אני מעוניינת להישאר מחוץ E6750; של E8400 היה יכול להיות עבור אותו כסף, וזה יהיה פחות מיץ דורשים לפעול, יהיה גבוה יותר בשל overclocking headroom את 45nm אדריכלות, והיא מהירה יותר ב המניה ותומך בה fsb דרך מהירה יותר גם משפר תקשורת במהירויות של שאר הרכיבים.

את 3870 שבחרת היא דרך לא רעה כרטיס זה פשוט כי עליה של pricepoint מדובר לתוך שטח של 8800GT, 512MB גירסה. זה הרבה יותר טוב את הכרטיס. כמו כן, על gpu שווה לקנות רק ברגע כמו GTS, GTX ו Ultra לא מציעים הרבה יותר את הדרך לשפר את הביצועים של שוקל את מחיר טיול.

הוא גם חסר תכלית הולך גבוה יותר עבור כרטיס spec'd עקב הרזולוציה של צג מצוטט. את GT excels זה הפתרון.

שכח P5N, כמו זה של שבבים 650 SLI וזה כלב של שבבים. א מאוס, 3 רגלי הכלב לבוא זה.

אם אתה מוגדר על SLI שבבים אתה באמת רוצה להיות בעלי מראה 680 או 780 (780 מציעה באמת רק PCI-E 2.0 תומך מעל 680).

אם אתה לא מעוניין ב SLI אז יש טעם באמת לא הולך עבור שבבים optimised עבורו. אני מעוניינת להיות מסתכל P35.

המיחזור של זלמן עבור hsf CPU ולקבל הארקטי המקפיא Cooling 7 Pro. עדיף; קלים, וכן זול יותר. ועוד הרבה ביצועים טובים יותר. הוא גם שקט יותר מדי.

אז כן, bin מעבד AMD 6400. זה לא רע שבב (בערך תחרות של E6850) אבל זה פועל חם, אוהב את זה טוב יותר של חשמל ו (אינטל) CPU של היה יכול להיות.

לבסוף, בעיקר פריט א לבנות להבטיח כי טוב בעתיד ההגהה הוא לוח האם. כל דבר אחר, על בסיס זה, היא משנית. אז אתה יכול להיות חכם X38/780 הולך בכל מקרה. רק מחשבה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 7 פבואר 2008, 17:01
קבוצת תורמים

Default שתי שאלות כאן

הייתי הולך על P35 ו-dump SLI להיות כנים. זה פשוט לא העלות יעיל בשלב זה, כאשר 8800GT יכול להריץ כל דבר די הרבה. יש לי לוח בקישור של המדריך על הדף השני, כי הוא P35 עם 4 PCI-E x16 משבצות (אבל זה רק DDR3): P
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Old 8 פבואר 2008, 08:26
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

בסדר אני כבר החלטתי ללכת עם זה Board: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX כל מוצק קבל אינטל לוח האם - קמעונאות

ואת E8400.

הדרך בה אני נתון זה שנים הקרובות אם אני רוצה ללכת SLI זה יהיה בערך 700 דולר, כי אני יכול לשמור את המעבד והכל יהיה אחר ... אני רק צריך לקבל חדש לוח האם ועוד כרטיס הווידאו.
Old 8 פבואר 2008, 10:04
חבר קבוצת

Default שתי שאלות כאן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
הייתי הולך על P35 ו-dump SLI להיות כנים. זה פשוט לא העלות יעיל בשלב זה, כאשר 8800GT יכול להריץ כל דבר די הרבה. יש לי לוח בקישור של המדריך על הדף השני, כי הוא P35 עם 4 PCI-E x16 משבצות (אבל זה רק DDR3): P
ובכן 7600GT שלי יכול להריץ די הרבה everygame שם, אבל לא לזמן רב.
בכל מקרה, הולך עם AMD היא לא טיפשי, כמו שהם מאוד טובה של CPU. אבל כולם נכונה אינטל הרבה יותר טוב בביצועים. אין צורך לשנות את המקרה, אם אתה לא רוצה. אם אתה אוהב את זה לשמור את זה. נראה שלך יהיה מאוד נחמד לבנות כאשר נעשה. האם אתה deffinetly האחרון חמש שנים עם שדרוג החוצה.
כפי link590o אמר, זה לא קשה להרכיב. אם יש לך לקחו חבורה חוץ אז אתה לא תהיה בעיה לשים את זה ביחד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
שאלות ghost001 קהילה חדשות וצ 'אטים 1 -27 אוקטובר 2008 12:50
שתי שאלות! pvkemail כללי תוכנות צ 'אט 3 21st ינואר 2008 22:25
שאלות Jase123 עיצוב אתרים, אירוח & SEO 6 -10 דצמבר 2007 12:56
שאלות של זיכרון RAM ComputerGuy CPUs, Motherboards & RAM 6 24 אוקטובר 2007 05:19
כמה שאלות על ראם ו CPU BrucieBonus CPUs, Motherboards & RAM 1 12th אוקטובר 2007 14:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.