mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Du klausimai čia

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 6, 2008, 20:45
Narys

Default Du klausimai čia

First off I was wondering, jei jus vaikinai galėtų duoti man objektyviai įvertinti šio stendo (nes žinau daug žmonių iš visos arba AMD arba Intel arba nVidia ar ATI. Aš noriu ne šališkos nuomonės prašom, o tai apima Vista vs XP diskusijose. I'm pastato ateitį 5-7 metus ir aš žinau XP nebus aplink šis daug ilgiau. : D). Tai tikriausiai bus vienas, kad i upgrade pan ateinančius kelerius metus.

Atvejis: RAIDMAX Smilodon ATX-612WB Juodosios SECC PLIENO ATX Mid Tower Computer Case - Retail

MOBO: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX Intel Motherboard - Retail

GPU: 2 x SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3.870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

Power supply: mushkin 550.150 ATX12V 650W Power Supply - Retail

Procesorius: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core Processor Model ADX6400CZWOF - Prekyba

RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Prekyba

HDD: Seagate Barracuda 7.200,10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM

Monitorius: Hanns · g Hg-21,6 Juodosios 216DPB "5ms Widescreen LCD Monitor - Retail

Pelė: Logitech MX518 2-Tone 8 Buttons 1 x Wheel USB + PS / 2 Wired Optical Gaming-Grade Mouse - Prekyba

OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bit Sistemos statybininkų Single Pack DVD - OEM

Ventiliatoriaus CPU: ZALMAN 9500A 92mm 2 Ball CPU Cooler - Prekyba

Aš būsiu žaidimo XBOX360 off in HDMI stebėti ir veikia garsą per line-in MOBO taip, tai reikia kelių papildomų kabelių (oh and I'm supirkimo 360 taip pat). Aš taip pat turiu CoD4 už PC išmesti į krepšelį. kai viskas pasakyta ir padaryta, tai kainuos 2252,38 po išsiuntimo.

Mano Kitas klausimas yra įdiegti viskas. Žinau, kaip įvesti į kompiuterį kartu (Aš ir vėl priimti be funty.), Tačiau aš niekada pastatytas vienas iš pagrindų ir įdiegtos "Windows" ir "uždėtinis BIOS" (ką tai reiškia ...) . nes šis padidėjimas bus vyksta labai netolimoje ateityje (per mėnesį), man reikia žinoti, kaip galima greičiau. Bet patarimus, nurodymus, patarimus ir tt bus pasveikinti.

Thanks in advance!
Old Vasaris 6, 2008, 22:08
Donorų grupės

Default Du klausimai čia

Tikslas nuomonė yra tokia:

1. Ėjimas AMD yra kvailas
2. Kad laive nėra dviejų visiškai PCI-E x16 juostos taip Crossfire atliekos (jei jis jau wasnt)
3. 4GB nesiruošia būti remiamos, jeigu jūs naudojate Windows x64.

Aš negaliu rekomenduoti nieko statyti, kad taupyti monitoriaus. Skaityti vadovas už pasiūlymus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Vasaris 6, 2008, 23:29
Donorų grupės

Default Du klausimai čia

Aš su anglies tą vieną. nors norėčiau parengti.

pirmiausia off ... AMD prieš "Intel" yra akivaizdus pasirinkimas šiuo metu. Intel visus taip, nes jų produktai aiškiai ir paprastai lenkia beveik nieko, kad AMD gali užduoti atlikti. Core2Duo serija yra tiesiog fantastinis nustatyti žetonų. neketinu su viena iš jų yra kvaila, nes vienas dalykas AMD palieka 64X 2 serijos atsilieka visai kaip mes kalbame. Labai greitai jie nebus net remti jų nebėra. todėl net šiuo požiūriu tai akivaizdu, ką pasirinkti.

sek. plokštėje. tai nėra blogai, jei norite AMD lustu, bet klaikus už visa kita.

iš ten, tai neatrodo, kad blogai tikrai. tu kitų dalykų teisė. Pavyzdžiui, 4 koncertai ir RAM, ir maitinimo, ir kietojo disko. bet kai kambaryje tonų tobulinimas.

take it from me. Aš norėjau padaryti statyti labai panašus į tavo trumpą laiką atgal. aš parodė detales mano tėvo, nes jis dirbo kompiuterių verslą metų metus. ir jis beveik jokių papildomų investicijų man į veidą ir pasakė GO Intel.

jums reikia kitokiu atveju, plokštės, kuri palaiko PCI-E 2.0 16x tiek laiko tarpsniai, turintis ne mažiau kaip 8 koncertai RAM ir paramos DDR3. anglies įdėti labai malonu jo lipnus. tai 219 doleriu Asus lenta. jis labai brangus, bet tai nuostabi lenta.

Jei aš tave, aš kuistis aplink su projektavimo, todėl jūs galite įdėti tos plokštės, gauti E8400 Intel procesorius, ATI vaizdo plokščių tas, kurį norėjote, ir Antec 900 atveju. iš ten, kurti daugiau ir galėtų būti panašus į tikrą stipruolis.

kaip už išleidimą kartu, tai visiškai kita tema. tai tikrai ne visi, kad sunku.

Jūs varžtas, nustatantį į su varžtais, kad ateiti su juo atveju plokštę, tada hook up įvairias maitinimo virvutės ir Reset laidus į laiko tarpsnius pažymėti pagrindinėje plokštėje. pamatysite lizdų su raidės ir skaičiai kodo natūra. laidai patys taip pat pažymėti, ir vadovas parodys jums kur kas plug in

Kai atlikote visus jūsų dalys užsikabinęs ir įjungtas į elektros juostelės, įjunkite mašiną ir ją automatiškai "mirksi BIOS". Iš esmės, ką tai reiškia, kad yra pagrindinė plokštė gauna galios ir programavimą, kuris buvo pastatytas į ją taikant aptinkami visi į jį dalimis ir suteikia jums labai paprastas naudoti grafinę sąsają. ir iš ten jums POP Windows disko, ir ji bus duoti jums toliau.

bet sekasi, visus savo dalių, bus pripažinta ir jums gera eiti.]

tik vienas klausimas ... kur visa tai savo DVD diską? Jums reikia vieno net skaityti diegimo diską.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old 7 vasaris 2008, 08:21
Narys

Default Du klausimai čia

Štai įtraukta "kitų dalykų, kad aš manau, kad reikėjo sąrašą departamentas. Aš iš tikrųjų turi du diskus įtraukta į šį nustatymą.

alright I'll take extra pinigų Hit kad būtų geriau, nes aš nenoriu, kad reikia statyti kitą gerą 5 metų bent vienas
Old 7 vasaris 2008, 08:41
Narys

Default Du klausimai čia

@ Anglies:
Turiu 64 bitų OS

taip pat aš negaliu rasti Intel valdybos 2.0 PCI 2 slots ir DDR3 parama tai ne x38. Aš vos gali surasti laivą, kuris nėra X38 kuri turi 2 PCI Slots 2,0. ir Newegg ne sako man, jei slots paleisti tiek 16x imu arba ne ...
Old 7 vasaris 2008, 08:53
Narys

Default Du klausimai čia

Kodėl man reikia kitokiu atveju? tai viena atrodo gerai, turi gerą ventiliaciją ir Portatiles plokštelės ir Expansion Slots visi tą pačią grupę dėl teismų taip viskas atsiklijuoja į vieną vienetą. Aš maniau apie Antec 900, tačiau aš nežinau apie tai.

leidžia įdėti ją tokiu būdu: įtikinti mane: D

I changed my CPU Intel E6750 kai nuo draugui reccomendation
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

ir aš kartą taryba ASUS P5N-SLI taryba, kuri turi 2 PCI-E 16x SLI laiko tarpsnių rodyti
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old 7 vasaris 2008, 09:32
Donorų grupės

Default Du klausimai čia

Hi Chris.

Aš pastatė 4 PK į Antec 900 ir jis tikrai yra puikus atveju, jei truputį Bling man su mėlyna LED Fans nors juos galima lengvai pakeisti. Jis gali tilpti 8800ultra neuždengiant oras iš 2 ventiliatorių įsiurbimo ir išmetimo 120mm ir 200mm padėti teikti labai efektyvi aušinimo kontūro. 200mm, nes ji dydžio, taip pat tyliai, net piko aps. / min.

Tik šiek tiek mažėti iki 900, mano nuomone, yra ventiliatoriaus maitinimo kabeliai; jie prijungti per 4 pin Molex reikšmę jums turi Ziedlapķēde su savo PSU maitinimo laidai (arba pirkti 3PIN-4pin keitikliai) priėmimo Cable Management košmaras. Bet tai gali būti padaryta.

Išskyrus, kad pinigai, tai tikrai puikus atveju.

Jei prisimenu teisingai (iki shout, jei aš neteisus kas) PCI-E 2 yra prieinama tik X38, 780 ir 790 mikroschemų rinkiniai. Bet tai nėra tikrai būtina dar, nes jis suteikia naudos (daugiausia dvigubas galios pateikta virš 1,0 uosto ir dvigubą dažnių juostos plotį, turėtų atitinkamą plokštę turi reikiamą pinigų sumą iš PCI-E linijos) gali būti visiškai išnaudota dabartinės GPU technologija.

Norėčiau likti nuošalyje nuo E6750, E8400, gali būti turėjo už tuos pačius pinigus, ir jis bus reikalauti mažiau sulčių skaičiuoti, turės didesnį įsijungimas aukštis dėl 45 nanometrų architektūra, bei yra spartesnis, ne rankų ir palaiko greičiau FSB, kuri taip pat gerina ryšio greitis į komponentai poilsio.

3.870 pasirinkote jokiu būdu nėra blogai kortele tai tiesiog, kad tai pricepoint ateina į 8800GT, 512MB versija karalystė. Tai daug geriau kortele. Taip pat apie tik GPU verta pirkti ne kaip GTS, GTX ir Ultra metu neteikiame daug ir padidinti efektyvumą, atsižvelgiant į kainų šuolis būdu.

Taip pat beprasmiška link didesnės spec'd kortelės dėl monitoriaus rezoliucijos paskelbimo. GT pranoksta ne šios rezoliucijos.

Pamirškite P5N, nes tai 650 SLI chipset ir tai iš Chipset šuo. Nusidėvėjęs, 3-legged dog come to.

Jei esate definit apie SLI chipsetu tikrai norite būti ieškote 680 arba 780 (780 tik tikrai rasite PCI-E 2.0 per 680).

Jei nesate suinteresuotas SLI tada ten tikrai nėra ėjimas į Chipset optimizuota ją taško. Būčiau Pažvelgus P35.

Bin Zalman HSF dėl CPU ir gauti Arctic Cooling Freezer 7 Pro. Geriau, lengviau, ir pigiau. Ir daug geriau. Taip pat per daug tyliau.

So yeah bin AMD 6400. Tai nėra blogai chip (maždaug panašus E6850), bet jis veikia karšta, patinka tai elektros energijos ir geresnis (Intel) CPU's galima buvo.

Galiausiai, pagrindinis elementas statyti, kurios užtikrina gera ateitis korektūros yra pagrindinėje plokštėje. Anything else, tuo pagrindu, yra antrinė. Taigi jums gali būti išmintingas vyksta X38/780 vistiek. Just a thought.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old 7 vasaris 2008, 17:01
Donorų grupės

Default Du klausimai čia

Norėčiau eiti P35 and dump SLI būti sąžiningas. Tai ne tik ekonomiškai veiksmingas šiame etape, kai 8800GT gali gana daug ką veikti. Yra laive aš susijęs su į antrąjį puslapį, kuris yra su 4 x16 PCI-E slots P35 vadovas (bet tai tik DDR3): P
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Old Vasaris 8, 2008, 08:26
Narys

Default Du klausimai čia

Alright, I've decided to go šią Board: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Visi Solid Capacitor Intel Motherboard - Retail

ir E8400.

The Way I paveikslą per ateinančius kelerius metus, jeigu aš noriu nueiti į VDI tai bus apie 700 JAV dolerių, nes aš galiu, kad mano procesorius ir visa kita ... Aš tik gauti naujos plokštės ir kitą vaizdo plokštę.
Old Vasaris 8, 2008, 10:04
Narys

Default Du klausimai čia

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Norėčiau eiti P35 and dump SLI būti sąžiningas. Tai ne tik ekonomiškai veiksmingas šiame etape, kai 8800GT gali gana daug ką veikti. Yra laive aš susijęs su į antrąjį puslapį, kuris yra su 4 x16 PCI-E slots P35 vadovas (bet tai tik DDR3): P
Na mano 7600GT galima paleisti beveik everygame ten, bet ne ilgai.
Anyway, vyksta su AMD ne kvailas, nes jie yra labai geri procesoriaus. Tačiau visi yra teisus Intel yra žymiai geriau atlikti. Jums nereikia keisti savo atveju, jei jus nenorite. Jeigu tau patinka tai jį laikyti. Atrodo, kad jūs turite labai gražus statyti, kai jūsų padaryta. Jei deffinetly paskutinio Jūsų penkerius metus atlikti atnaujinimą.
Kaip link590o sakė, kad nėra sunku sujungti. Jeigu išgėrėte krūva, be to turėsite jokių problemų pajungiant ją kartu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klausimai ghost001 Community News & Chat 1 27 spalis 2008 12:50
Du klausimai! pvkemail BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 21 sausis 2008 22:25
Klausimai Jase123 Web Design, Hosting & SEO 6 10 gruodis 2007 12:56
RAM klausimai ComputerGuy CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 24 spalis 2007 05:19
Keli klausimai apie mano RAM ir CPU BrucieBonus CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 12 spalis 2007 14:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.