mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Divus jautājumus šeit

Reply

Thread Tools
Old Februāris 6, 2008, 20:45
Loceklis

Default Divus jautājumus šeit

First off es domāju, ja jūs puiši varētu man objektīvi novērtēt šīs platformas (kā es zinu, cilvēki daudz, vai nu visi no AMD vai Intel vai ATI vai nVidia. Es gribu bez neobjektīva viedokli, lūdzu, un tas ietver vista vs xp diskusijās. Es esmu ēkas turpmāko 5-7 gadu un es zinu, XP nebūs ap tas daudz ilgāk. : D). Domājams, ka tas ir viens, ka es jaunināt uz u.tml nākamajiem gadiem.

Gadījums: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC STEEL ATX Mid Tower Computer Case - Retail

MOBO: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboard - Retail

GPU: 2 x SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

PSU: mushkin 550.150 ATX12V 650W Power Supply - Retail

CPU: AMD Athlon 64 X2 6.400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dual-Core Processor Model ADX6400CZWOF - Retail

RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Retail

HDD: Seagate BARRACUDA 7200.10 ST3250310AS 250GB 7200RPM SATA 3.0Gb / s Hard Drive - OEM

Monitor: Hanns · G HG-216DPB Black 21.6 "5ms Widescreen LCD Monitor - Retail

Pele: Logitech MX518 2-toņu 8 Pogas 1 x Wheel USB + PS / 2 Optical Gaming-Grade Mouse - Retail

OS: Microsoft Windows Vista 64-Bit Ultimate for System Builders Single Pack DVD - OEM

CPU ventilators: ZALMAN 9500A 92mm 2 Ball CPU Cooler - Retail

Es būšu spēlē XBOX360 pie monitora HDMI un ekspluatācijas skaņu caur line-in uz MOBO, tāpēc tas prasa dažas papildu kabeļi (oh, un es esmu iepirkšanu, kā arī.) Es arī cod4 360 par PC izmet grozam. kad tas viss ir teikts un darīts tas izmaksās 2252,38 pēc nosūtīšanas.

Mans nākamais jautājums ir instalēšanu viss. Es zinu, kā likt datoru kopā (esmu izjaukt un jāapvieno punkti no tiem.), Bet man nekad nav celta viena no zemes augšup un uzstāda logus un "atlaidinātas BIOS" (lai tas nozīmē, ...) . jo tas palielinājumu tiks notiek tuvākajā nākotnē (mēneša laikā) i ir jāzina, cik drīz vien iespējams. Jebkuru konsultāciju, norādes, padomus, utt be welcome.

Thanks in advance!
Old Februāris 6, 2008, 22:08
Donors Group

Mērķis atzinums ir šāds:

1. Notiek ar AMD ir dumjš
2. Ka valde nav divas pilnas PCI-E x16 joslām, Crossfire ir atkritumu (ja tas wasn't jau)
3. 4GB ir nebūs atbalstīta, ja jūs izmantojat x64 Windows.

Es nevaru ieteikt neko izveide, izņemot monitors. Lasīt guide par ieteikumiem.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 6, 2008, 23:29
Donors Group

Es esmu ar oglekļa par šo vienu. kaut gan es gribētu, lai izstrādātu.

First off ... AMD pret intel ir acīmredzama izvēle šajā posmā. Intel visi veidā, jo to produktu skaidri un vienkārši apsteigt gandrīz jebko, ka amd var izbāzt. Core2Duo sērija ir vienkārši fantastiska komplektu mikroshēmām. nebrauksim ar vienu no tām ir stulba, jo viena lieta AMD atstāj 64x 2 sērija aiz pilnīgi kā mēs runājam. Ļoti drīz viņi būs pat atbalstīt tos vairs. tik pat no šī viedokļa tas ir skaidrs, ko izvēlēties.

sekundē. mātesplati. tas nav slikti, ja vēlaties AMD mikroshēma, bet nepatīkams visam cits.

no turienes, tas neizskatās tik slikti tiešām. jūs daudz citas lietas labi. Piemēram, 4 gigs RAM un elektroenerģijas piegādi un cieto disku. bet tur ir telpa t uzlabošanai.

ņemt to no manis. Es gribēju darīt būvēt ļoti līdzīgi jūsējiem pirms neilga laika. Man parādīja datus, lai mans tēvs, jo viņš strādāja dators biznesa ilgus gadus. un viņš diezgan daudz cirta mani sejas un teica, GO Intel.

Jums nepieciešams citu lietu, mātesplates, kas atbalsta PCI-E 2.0 16x gan slots, glabā vismaz līdz 8 gigs RAM un ir atbalsta DDR3. ogles nodot ļoti jauki no viņa lipīga. tas ir 219 dolāru asus board. tas ir ļoti dārgi, bet tā ir pārsteidzoša kuģa.

Ja es būtu jums, es lūdzu futz aptuveni ar dizainu, lai jūs varētu īstenot šīs mātesplates, get E8400 Intel procesoru, kas ATI grafikas kartes jūs vēlētos, un Antec 900 lieta. no turienes būvēt varētu līdzināties vairāk patiesu Powerhouse.

jo par tās laišanu kopā, tas ir pavisam cits jautājums. tas nav tiešām viss, kas grūti.

Jūs skrūve paredz mātesplati stāšanās gadījumā ar skrūves, kas nāk ar to, un tad hook up visu dažādo enerģijas auklas un atiestatīšanas vadi vērā nišas ar atzīmi par mātesplati. Jūs redzēsiet ligzdas ar burtiem un cipariem, kā sava veida kodu. vadi pašas arī ir apzīmēti un rokasgrāmata pateiks, kur plug ko collas

kad tev ir visas savas daļas līks uz augšu, un pieslēgts jaudas sloksnes, ieslēdziet iekārtu un to automātiski "mirgo BIOS". būtībā, ko tas nozīmē ir mātesplatē saņem enerģiju, un programmu izstrādi, kas bija iebūvēts tā atklāj visas daļas, un sniedz jums vienkāršu grafisko interfeisu izmantot. un no turienes jūs pop in Windows disku un tā būs uzdot jums arī turpmāk.

ar visiem veiksmi, visi jūsu daļās tiks atzīta un jūs labi iet.]

tikai viens jautājums ... kur tas viss ir jūsu dvd drive? Jums būs vajadzīgs viens pat izlasīt instalēšanas disku.

Mana sistēma: Ezekiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Motherboard:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM Operatīvā atmiņa:
2 koncerti G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Sound Card:
Creative 7,1 skaņas karte
Hard Drive (s):
160 kabriolets Western Digital SATA drive
Optical Drive (s):
HP 16X DVD CD RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster gadījumā Antec Earthwatts 500W
Dzesēšana:
3x akciju 120mm fani, 1 krājumu CPU fan
Tīkla / Internets:
Brighthouse Cable 1MB / s
Monitor (s):
22 collu Samsung platekrāna
Operating System (s):
Windows XP Pro SP2
Old Februāris 7, 2008, 08:21
Loceklis

Tas ir ietverti "citi sīkumi, ka es nedomāju, ka bija nepieciešams, lai sarakstā" dienestam. Man faktiski ir divas diskus iekļautas šajā setup.

alright es ņemšu papildus naudas hit, lai būtu labāk, jo es nevēlos jāveido vēl viens labs 5 gadus vismaz
Old Februāris 7, 2008, 08:41
Loceklis

@ Oglekļa:
Man ir 64 bitu OS

un arī es nevaru atrast Intel kuģa 2.0, 2 PCI slots un DDR3 atbalstu, kas nav X38. Es tikko atrast klāja nav X38, ka ir 2 PCI 2,0 slots. un newegg nav teikts man, ja slots palaist gan 16x režīmā vai ne ...
Old Februāris 7, 2008, 08:53
Loceklis

Kāpēc man vajadzētu citu lietu? this one liekas naudas sodu, ir labas ventilācijas un mātesplati paplāti un paplašināšanas slots ir visi vienā panelī par lietu, lai viss nonāk pie viena vienība. Es domāju par ANTEC 900, bet es neesmu pārliecināts par to.

lets to sekojoši: pārliecināt me: D

es mainīja manu CPU ir Intel E6750 pēc reccomendation no drauga
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

un i mainīts kuģa ASUS P5N-SLI valde, kas ir 2 PCI-e slots darbojas 16x in SLI
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old Februāris 7, 2008, 09:32
Donors Group

Hi Chris.

Man būvētas 4 datora stājas Antec 900 un tas tiešām ir lieliska lieta, ja mazliet bling man ar blue LED fans, lai gan tie ir viegli nomainīt. Tas var ietilpt 8800ultra, neaizsedzot gaisa plūsma no 2 ieplūdes ventilatoru un izplūdes 120mm un 200mm palīdzētu nodrošināt ļoti efektīvs dzesēšanas kontūrs. 200mm, jo tā lielumu, ir arī čuksti kluss, pat pie maksimālās apgr. / min.

Tikai nedaudz negatīvi līdz 900, manuprāt, ir ventilatora jauda kabeļi; tie ir saistīti ar 4 pin molex nozīmē jums ziedlapķēde tās ar savu psu pilnvaras kabeļi (vai nopirkt 3PIN-4pin pārveidotāji) veicot cable management murgs. Bet to var izdarīt.

Izņemot, ka nauda, tas ir patiesi lielisks gadījumā.

Ja es atceros pareizi (kliegt pat ja es kļūdos publiski) PCI-E 2 ir pieejama tikai X38, 780 un 790 mikroshēmās. Taču tas nav absolūti nepieciešams vēl jo pabalstus, tā piedāvā (galvenokārt dubultu jaudas, ko nodrošina ostas virs 1,0 un dubultas joslas platums ir mātesplatē jautājums ir vajadzīgā summa PCI-E joslas) nevar būt pilnīgi izmantojušas pašreizējā GPU tehnoloģiju.

I'd apturēt prom no E6750, E8400 ir bijusi par pašu naudu, un tas būs nepieciešams mazāk sulas darboties, būs augstāks overclocking rezervi, jo 45nm arhitektūru un ir ātrāk par fondu un atbalsta ātrāku FSB, kas arī uzlabo sakaru ātrumu, lai pārējās sastāvdaļas.

3.870 esat izvēlējušies nav nekādā veidā slikta karti tā ir tikai, ka tas ir pricepoint tas nonāk valstībā 8800GT, 512MB versiju. Tas ir daudz labākas kartes. Tā ir arī iespēja tikai GPU vērts iepērkas šobrīd kā GTS, GTX un Ultra nepiedāvā daudz veidu, izpildes veicināšanai, ņemot vērā cenu kāpumu.

Tas ir arī bezjēdzīgi virzība uz lielāku spec'd karti sakarā ar rezolūciju kontrolēt noteikts. GT izceļas ar šo rezolūciju.

Aizmirstiet P5N, jo tas ir 650 SLI mikroshēmojumu, un tas ir suni Chipset. Noplucis, 3-kāju suns nāk uz to.

Ja jūs esat noteiktu par SLI chipset jūs patiešām vēlaties būt meklēju 680 vai 780 (780 tikai patiešām piedāvā PCI-E 2.0 atbalstu vairāk nekā 680).

Ja jūs neinteresē sli tad tiešām nekādas jēgas iet uz chipset optimizētas tā. Es lūdzu būt meklē P35.

Bin Zalman HSF par CPU un saņemt Arctic Cooling Freezer 7 pro. Labāk; vieglākas, un lētāka. Un daudz labākus rezultātus. Tas ir arī klusāka too.

So yeah, bin AMD 6400. Tas nav slikti chip (aptuveni salīdzināt ar E6850), bet tas iet karsti, patīk tas ir elektrība un labāk (Intel) CPU ir iespējams bija.

Visbeidzot, galvenais vienums veidot, kas nodrošina, ir labas nākotnes koriģēšanas ir mātesplati. Kaut kas cits, pamatojoties uz to, ir sekundāri. Lai jūs varētu būt gudrs iet X38/780 anyway. Tikai doma.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Februāris 7, 2008, 17:01
Donors Group

Es gribētu iet uz P35 and dump SLI ir godīgi. Tas vienkārši nav rentabli šajā stadijā, kad 8800GT var diezgan daudz palaist neko. Ir kuģa es saistītas rokasgrāmata par otro lapu, kas tiek P35 ar 4 x16 PCI-E slots (bet tas ir tikai DDR3): p
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Februāris 8, 2008, 08:26
Loceklis

Alright esmu nolēmis iet šo board: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX All Solid Capacitor Intel Motherboard - Retail

un E8400.

Veids, kā es skaitlis tā tuvākajos gados, ja es gribu iet SLI tas būs aptuveni 700 dolāru, jo es nevaru saglabāt manu procesors un viss cits ... es ņemšu tikai, lai saņemtu jaunu mātesplati un vēl video karti.
Old Februāris 8, 2008, 10:04
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Es gribētu iet uz P35 and dump SLI ir godīgi. Tas vienkārši nav rentabli šajā stadijā, kad 8800GT var diezgan daudz palaist neko. Ir kuģa es saistītas rokasgrāmata par otro lapu, kas tiek P35 ar 4 x16 PCI-E slots (bet tas ir tikai DDR3): p
Nu mans 7600GT var palaist diezgan daudz everygame, kas pastāv, bet ne ilgi.
Anyway, kas ar AMD nav dumjš, jo tie ir ļoti labs CPU's. Bet visi ir taisnība Intel ir daudz labāk sniegumu. Jums nav nepieciešams mainīt gadījumā, ja jūs nevēlaties. Ja vēlaties to saglabāt. Izskatās, jums būs ļoti jauki izveidot, ja jūsu darīts. Ja deffinetly pēdējo jums pieciem gadiem no modernizācijas.
Kā link590o teica, tas nav grūti kopā. Ja esat lietojis ķekars izņemot tad jums nebūs problēma nodot to kopā.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.