![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé som sa opýtať, ak vás mohlo mi objektívneho hodnotenia tohto plošinu (pokiaľ viem, veľa ľudí, ktorí sú buď všetko, alebo Intel alebo AMD ATI alebo nVidia. Chcem non-diskriminačné stanovisko, prosím, a to vrátane Vista vs xp debat. I'm budovy pre budúci 5-7 roky a viem, XP nebude asi ktorý oveľa dlhšie. : D). To bude pravdepodobne ten, že aj po upgrade apod V najbližších niekoľkých rokoch. Prípad: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Black SECC oceľ ATX polovici veže Počítačová Case - Maloobchod Mobo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X AMD ATX Motherboard - Maloobchod GPU: 2 x 100225L Sapphire Radeon HD 3870 512mb 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Připraveno CrossFire Podporované Video Card - Maloobchod PSU: mushkin 550150 ATX12V 650W Power Supply - Maloobchod CPU: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Socket AM2 125W Dvou-jádrové procesory Model ADX6400CZWOF - Maloobchod RAM: OCZ Gold 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Maloobchod HDD: Seagate Barracuda 7200.10 ST3250310AS 250gigabajt 7200 RPM SATA 3.0Gb / s Pevný disk - OEM Monitor: Hanns G HG 216DPB-Black 21,6 "širokouhlý LCD Monitor 5ms - Maloobchod Myš: Logitech MX518 2-Tone 8 tlačidiel 1 x kolečko USB + PS / 2 drôtové optické-Gaming Mouse stupeň - Maloobchod OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit pre jednotný systém stavebného Pack DVD - OEM CPU ventilátora: Žalman 9500 92mm 2 Ples CPU Cooler - Maloobchod Budem hrá Xbox360 vypnutie monitora v HDMI a beží zvuk cez line-in na Mobo, tak to vyžaduje niekoľko ďalších káblov (oh, som nákup 360 rovnako.) Tiež som si CoD4 pre PC hádzať do košíka. keď už je všetko povedal a urobil to bude stáť 2252,38 po nej. Moja ďalšia otázka je inštalovať všetko. Viem, ako to dať dohromady počítač (I've demontované a opätovne skóre z nich.), Ale nikdy som vlastne postavený jeden z terénu a inštalované okná a "zasvítil BIOS" (to znamená čokoľvek ...) . Od tohto stavať sa bude odohráva vo veľmi blízkej budúcnosti (počas mesiaca), čo potrebujem vedieť čo možno najskôr. Akékoľvek rady, odkazy, tipy, atď budú vítané. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cieľom tohto stanoviska je: 1. Chystáte sa AMD je hloupá 2. Že doska nemá dva PCI-E x16 pruhy tak Crossfire je odpad (ak ho už wasn'ta) 3. 4 GB nehodlajú byť podporované, ak spustíte Windows x64. Nemôžem odporučiť nič v tom stavať ušetriť monitora. Prečítajte si sprievodcu pre návrhy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem s uhlíkom na to jeden. aj keď by som radšej vypracovať.
najprv ... AMD versus Intel je jasnou voľbou v tejto fáze. Intel celú cestu, pretože ich výrobky jasne a jednoducho prekonať takmer čokoľvek, že AMD môže uhasiť. na core2duo séria je jednoducho fantastický súbor čipy. Nejdu s jedným z nich je blbost, pretože na jednu vec AMD opúšťa 64x 2 série za úplne ako hovoríme. veľmi skoro nebudú ani ich podporu už. takže aj z tohto hľadiska je jasné, čo si vybrať. druhej. základnej dosky. to nie je zlé, ak chcete AMD čip, ale děsný pre všetko ostatné. z toho, že sa nezdá, že naozaj zlý. ste veľa iných vecí pravdu. Napríklad na 4 koncerty RAM a napájací zdroj a pevný disk. ale je tu priestor pre zlepšenie ton. si ju odo mňa. Chcel som robiť budovať veľmi podobné Vy krátkou dobou. aj údaje, ktoré ukázali, že je môj otec, pretože pôsobil v počítači podnikania za roky a roky. a to do veľkej miery udrel ma do tváre a povedal: "GO INTEL. Potrebujete rôzne veci, čo je základná doska, ktorá podporuje PCI-E 2.0 16x sloty pre oba drží až do výšky najmenej 8 koncertov RAM a má podporu pre DDR3. uhlíka dať veľmi pekný jeden v jeho lepivými. je to 219 doláru asus palube. je to veľmi drahé, ale je to úžasný palube. Keby som bol vami, by som futz okolo s konštrukciou, takže si môžete dať v tejto doske, dostanete E8400 Intel procesor, grafická karta ATI ty si chcel, a Antec 900 prípadu. z toho, že by mohol stavať podobajú viac pravdivý motorom. za uvedenie dohromady, to je úplne iná otázka. to nie je všetko, čo naozaj ťažké. skrutku ste si dosku do prípadu sa skrutky, ktoré so sebou prináša, a potom přivěsit všetkých rôznych napájacej šnúry a Možete tiež vynulovať drôty do slotů označený na doske. uvidíte zásuvky s písmenami a číslami, ako akýsi kód. drôty sú tiež označené, a manuálna Vám povie, kde to, čo plug palcov Potom, čo ste dostali všetky svoje časti zahnutý nahor a zapojený do elektrickej pruhu, odbočiť na stroji a je automaticky "bliká BIOS". v podstate, čo to znamená, že sa doska dostane moc a programovanie, ktorý bol postavený v detekuje všetky časti v ňom a dáva veľmi základné grafické rozhranie na použitie. a tam si v pop okien diskom a poučí vás budeme ďalej zaoberať. s akoukoľvek šťastie, všetky svoje časti budú uznané a máte dobré ísť.] Len jednu otázku ... kde na to všetko je vaše DVD? budete potrebovať jeden až dokonca prečítať inštalačný disk. Môj systém: Ezechiel
|
|
| |||
| |||
| to je zahrnutá pod "iné veci, ktoré som si mysleli, bolo potrebné, aby zoznam" oddelenia. aj skutočne majú dva disky zahrnuté v tomto nastavení. dobre uvidíme mať extra menovej zasiahnuť, aby bolo lepšie, pretože nechcem, aby o vybudovanie iného jeden pre dobré aspoň 5 rokov |
|
| |||
| |||
| @ Uhlíka: Mám 64 bit OS a tiež nemôžem nájsť doska Intel s 2 PCI 2.0 sloty a podporou DDR3, že to nie je x38. Môžem len ťažko nájsť palube to nie je X38 že má 2 PCI 2.0 sloty. newegg a nie je mi povedať, keď sa oba sloty beží v režime 16x, alebo nie ... |
|
| |||
| |||
| Prečo by som potrebovať odlišné veci? tohle sa zdá byť v pohode, má dobré vetranie a dosky zásobník a rozšírenie časy sú všetky na rovnakom panelu o prípadu tak všetko pochádza z jednej jednotky. Myslel som, že o ANTEC 900, ale já nejsem jistý o tom. Umožňuje to takhle: presvedčiť ma: D Zmenil som CPU Intel E6750 po reccomendation od priateľa http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029 a zmenil sa aj na doske ASUS P5N-SLI doske, že má 2 PCI-E 16x sloty beží v SLI http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Chris. Som postavený 4 PC do Antec 900 a to je naozaj nádherné veci, ak je trochu Bling za mnou s modrým viedol fanúšikov, hoci tieto sú ľahko nahradiť. Môže to zodpovedá 8800Ultra bez zablokovania prúdenie vzduchu z ventilátorov 2 sacie a výfukové 120 mm a 200 mm pomáhajú poskytujú veľmi účinné chladenie slučky. O 200 mm, a to kvôli jeho veľkosti, je tiež septa ticho aj na vrchol ot. / Min. Jediná nevýhoda ľahké na 900, podľa môjho názoru, je ventilátor napájacie káble, ktoré ste pripojení cez 4 pin MOLEX zmysle musíte sedmokráska reťazca je s PSU mocenských káble (alebo kúpiť 3pin-4pin prevodníky) prevedenie káblových vedení nočnou morou. Ale to dá urobiť. Iné, než to, že za peniaze, je to naozaj nádherné veci. Ak si spomeniete správne (kričať, keď som zle ktokoľvek) PCI-E 2 je k dispozícii iba na X38, 780 a 790 chipsets. Ale nie je to nevyhnutnosť doteraz, pretože dávky, ktoré ponúka (predovšetkým dvojnásobnú príkonom od prístavu cez 1,0 a dvojnásobnú šírku pásma, by mali v základnej doske majú potrebnú sumu PCI-E pruhy), nemôže byť úplne využila súčasné GPU technológie. I'd pobyt od E6750, E8400 môže byť jeden mal za rovnaké peniaze, a to bude vyžadovať menej šťavy prevádzkovať, budú mať vyšší přetaktování headroom vzhľadom na 45nm architektúrou, a je rýchlejší na zásoby a podporuje rýchlejšie FSB, ktorá tiež zlepšuje rýchlosť komunikácie so zvyškom komponenty. V 3870, ktoré ste zvolili v žiadnom prípade nie je zlou kartu je to len, že je to na pricepoint ide do realm na 8800GT, 512mb verzia. To je oveľa lepšie karty. Je to tiež asi jediný GPU nákupnú cenu v čase, keď ako GTS, GTX a Ultra neponúkajú mnoho v podobe zvýšenie výkonu zvažovaní cenové navýšenie. Je tiež zbytočné ísť na vyššiu spec'd karty vzhľadom na rozlíšenie monitora citovaný. V GT exceluje v tomto uznesení. Zabudnite na P5N, ako je to na 650 SLI čipset a je to pes a čipsetu. A Prašivá, 3-legged dog prísť na to. Ak ste definit o SLI čipset si naozaj chcete hľadať 680 alebo 780 (780 ponúka naozaj len PCI-e 2.0 podporujú viac ako 680). Ak ste nemali záujem v SLI potom je to naozaj nemá zmysel chodiť na čipsete optimalizováno pro ni. Já bych sa pozrieme na P35. Bin sa Žalman HSF pre CPU a získať Arctic Chladenie mraznička 7 pre. Lepšie, ľahšie a lacnejšie. A ešte oveľa lepší výkon. Je tiež tišší taky. Tak jo, kôš na AMD 6400. Nie je to zlý čip (zhruba porovnateľné s E6850), ale beží horúci, rád je to s elektrickou energiou a lepšie (Intel) cpu to môže byť mal. Napokon, hlavné položky v budovaní, ktoré zaisťujú dobrú budúcnosť proofing je základná doska. Čokoľvek iného, na základe toho, je druhoradé. Takže bys mohl byť múdre ísť X38/780 rovnako. Len si myslel.
|
| |||
| |||
| Chcel by som ísť na P35 a výpisom SLI byť úprimný. Je to jednoducho nie je nákladovo-efektívne v tejto fáze, keď 8800GT je možné spustiť prakticky čokoľvek. Je palube som spojený v príručke na druhej strane, že je P35 s 4 PCI-E x16 sloty (ale je to len DDR3): p
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Dobre som sa rozhodol ísť s týmto doske: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX všetky pevné TorQue Intel Motherboard - Maloobchod a E8400. Mimochodom aj údaj, že v najbližších niekoľkých rokoch, keď chcem ísť SLI to bude asi 700 dolárov, pretože môže viesť aj môj procesor a všetko ostatné ... já si len získať nové desce a iné grafické karty. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Mimochodom, chodí s AMD nie je hloupá, pretože sú veľmi dobré cpu to. Ale každý je práva Intel je oveľa lepší výkon. Nemusíte meniť váš prípad, ak nechcete. Ak Vám to keep it. Vyzerá to, že budete mať veľmi pekné vybudovať, keď vaše urobiť. By deffinetly posledných päť rokov s vami na modernizáciu. Ako link590o povedal, nie je ťažké dať dohromady. Ak máte veľa seba potom budete mať žiadny problém uvedenie dohromady. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázky | ghost001 | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 27. októbra 2008 12:50 |
| Dve otázky! | pvkemail | Všeobecné Software Chat | 3 | 21 januára 2008 22:25 |
| Otázky | Jase123 | Web Design, hosting & SEO | 6 | 10. decembra 2007 12:56 |
| RAM Otázky | ComputerGuy | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 24. október 2007 05:19 |
| Niekoľko otázok o mojom ram a cpu | BrucieBonus | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12. október 2007 14:00 |
| Thread Tools | |
| |