![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пре свега сам био задивљен да нама момци могу дати објективну процену овог катарка (као што ја знам пуно људи који су или све из АМД или Интел или АТИ или НВИДИА. Желим нестраначка одступањем молим мишљење, а то укључује и виста КСП вс дебате. И'м зграда за будућност 5-7 година и знам КСП неће бити око да много дуже. : Д). То ће вероватно бити онај који сам надоградити на сл за наредних неколико година. Случај: РАИДМАКС СМИЛОДОН АТКС-612УБ Блацк СЕЦЦ СТЕЕЛ Цомпутер АТКС Мид Тоуер Цасе - Малопродаја МоБо: МСИ К9А2 ЦФ-Ф АМ2 + / АМ2 АМД АМД 790Кс АТКС матичне плоче - Малопродаја ГПУ: 2 кс 100225Л Саппхире Радеон ХД 3870 512МБ 256-бит ГДДР4 ПЦИ Експресс 2,0 кс16 ХДЦП Реады унакрсно ватра Суппортед Видео Цард - Малопродаја Псу: мусхкин 550150 АТКС12В Поуер Супплы 650У - Малопродаја Процесор: АМД Атхлон 64 Кс2 6400 + Уиндсор 3.2ГХз соцкет АМ2 125У Дуал-Цоре Процессор Модел АДКС6400ЦЗУОФ - Малопродаја РАМ: ОЦЗ Голд 4ГБ (2 кс 2ГБ) 240-Пин ДДР2 СДРАМ ДДР2 800 (ПЦ2 6400) Дуал Цханнел Кит Десктоп Меморы Модел ОЦЗ2Г8004ГК - Малопродаја ХДД: СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 7.200,10 СТ3250310АС 250ГБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с Хард Дриве - ОЕМ Господар: Ханнс-Г ХГ 216ДПБ Блацк 21,6 "5мс уидесцреен ЛЦД Монитор - Малопродаја Миш: Логитецх МКС518 2-Тоне 8 Дугмад 1 кс Ухеел УСБ + ПС / 2 Уиред Гаминг-Граде Оптицал Моусе - Малопродаја ОС: Мицрософт Уиндоус Виста Ултимате 64-бита за Сыстем Буилдерс Сингле Пацк ДВД - ОЕМ ЦПУ фан: ЗАЛМАН 9500 92мм Балл 2 ЦПУ хладњак - Малопродаја Ја ћу бити један свира ксбокс360 офф монитор и трчање у ХДМИ звук преко лине-ин на мобо, па то захтева неколико додатних каблови (ох, а ја сам куповања 360 ас уелл.) Ја такође имају ЦоД4 за ПЦ бачен у корпу. када је све рекао и учинио то кошта 2.252,38 након схиппинг. Моје идуће питање је инсталирање свега. Ја знам како ставити на рачунар заједно (сам се поред реассемблед и резултате од њих.), Али никад нисам заправо саграђена једна из темеља и инсталиран Уиндоус и "бљескале БИОС" (шта год то значи ...) . јер то изгради ће се десити у врло блиској будућности (у року од месец дана) и морам да зна што је пре могуће. Било који савет, упутства, савете, итд ће бити добродошли. Тханкс ин адванце! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Објективна мишљења је овај: 1. Идете са АМД је блесав 2. Тај одбор нема пуна два ПЦИ-Е кс16 стаза па је унакрсно ватра отпада (ако већ није) 3. 4ГБ није идући да буде подржан, осим што покренете кс64 Уиндоус. Ја не могу препоручити ништа у томе градити чување монитор. Прочитајте водич за приједлоге.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам са угљеника на тај један. иако бих радије разрадити.
Пре свега ... версус Интел АМД је очити избор у овој фази. Интел сви пут јер њихови производи очито и једноставно надиграти готово ништа што АМД може ставити ван. је цоре2дуо серије је управо фантастичан сет чиповима. не иде са једном од њих је глупа јер је једна ствар АМД остављајући иза серије 64кс 2 потпуно као ми говорити. врло брзо ће оне чак и не подржава их више. па чак и из тог становишта да је очигледно што се одлучите. секунде. матичне плоче. није лоше ако желите кориснички АМД цхип, али грозан за све остало. од тамо, то не изгледа тако лоше стварно. ти си много других ствари. на пример, 4 наступе РАМ-а, и напајање и хард диск. али има простора за побољшање тона. однесите га од мене. Хтјела сам направити изградити врло сличне Вашим кратко време пре. И показао детаље, јер то мој отац је радио у рачунар за пословне године и године. и он је згодан велик део слаппед ме у лице и рече: "ГО ИНТЕЛ. вам је потребан другачији случају, матична плоча која подржава ПЦИ-е за обе 2,0 16кс слот, држи до најмање 8 наступе РАМ-а и има подршку за ДДР3. угљеника ставити један врло лепо у својој лепљив. то је $ 219 Асус одбора. то је врло скупо, али то је невероватна одбора. ако су ти, ја бих с футз око дизајна, тако да можете ставити у ту матичну плочу, добити Интел Е8400 процесор, графичка картица АТИ оне си хтео, и Антец 900 случај. од тамо, може се изградити више личи прави капацитетом. као и за стављајући га заједно, то је потпуно другачији проблем. то није све што је заиста тешко. ти вијак доун матичне плоче у случају са вијцима које долазе са њом, и онда спојити све разне снаге конопци и жице вратити у слот на матичној плочи са ознаком. видјетћете утичнице са слова и бројеве, као неке врсте кодова. жице у себи такође су означене и приручник ће вам рећи где се могу прикључити што у. Након што сте добили све своје делове упецан, а прикључен на струју стрип, скрените на машини и она аутоматски "трепће БИОС". у основи, што значи да је матична плоча добија струју и програмирање који је саграђен у њу открива све делове у себи и даје вам врло основно графичко сучеље за коришћење. и оданде ти поп у уиндоус диск и он ће вас упутити даље. са било среће, све своје делове ће бити препозната и да сте добро иде.] само једно питање ... где се у свему овоме је твој ДВД возити? мораћете ће вам један до инсталирате чак и прочитати диск. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| која је укључена под "остале ствари које ја нисам мисле да је потребно наводити" департмент. ја заправо имају две дискови укључене у овај сетуп. у реду Узет ћу додатни монетарне хит да буде боље, јер не желим да се изгради један за добар најмање 5 година |
|
| |||
| |||
| @ Угљеника: Имам 64 битни ОС и ја не могу наћи Интел пансион са 2 ПЦИ слот 2,0 и ДДР3 подршку да није кс38. Ја једва наћи одбор то није Кс38 који има 2 ПЦИ слот 2,0. и није неуегг рећи мене ако слот радити са обе 16кс у моду или не ... |
|
| |||
| |||
| Зашто ми је потребан другачији случај? ово изгледа добро, има добру вентилацију и матичне плоче фиоке и просирење слот су сви на истој трибини о предмету тако да све долази офф у једној јединици. Мислио сам о антец 900, ипак Им 'не сигуран о томе. омогућава га на овај начин: увјерити ме: Д и промена у мом ЦПУ Интел Е6750 након реццомендатион од пријатеља хттп://ууу.неуегг.цом/продуцт/продуц...82Е16819115029 и ја променио одбора за Асус П5Н-сли табли која има 2 ПЦИ-Е 16кс слот изводе у сли хттп://ууу.неуегг.цом/продуцт/продуц...82Е16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цхрис Бок. Сам саградио 4 пц-а у Антец 900 и то стварно је диван случају, ако се мало блинг за мене са плавог водио навијача иако су то лако заменити. Може причвршћење 8800ултра без блокирања проток ваздуха од 2 усисне и издувни обожаватељи 120мм и 200мм помоћ пружају врло ефикасну расхладних петља. Тхе 200мм, с обзиром на то величине, такође је тихо шаптати ни на врхунцу рпм. Једини доунсиде незнатно на 900, по мом мишљењу, је навијач енергетски каблови; они су повезани преко 4 пин молекс значење морате ланчани повезати их са својим псу'с енергетски каблови (или купити 3пин-4пин конвертор) стварање кабл управљање једна ноћна мора. Али то може бити учињено. Осим тога, за тај новац, то је заиста диван случају. Ако ЈА сећати се коректно (довикивати се, ако сам криво никоме) ПЦИ-Е 2 је доступна само на Кс38, 780 и 790 цхипсетс. Али то није строга нужност, јер још не користи које пружа (првенствено двокреветне са снагом коју луку изнад 1.0 и двоструко пропусност требало матичне плоче у питању имају потребну количину трака ПЦИ-е) не може бити у потпуности искористити по тренутном ГПУ технологију. Хтео боравак далеко од Е6750; један Е8400 могу да је за исти новац, а то ће захтевати мање енергије за покретање, имат ће већи Оверцлоцкинг хеадроом обзиром на 45нм архитектуру, брже и на залихе и подржава бржи ФСБ који такође побољшава комуникацију брзинама на остале компоненте. У 3870 које сте изабрали је ни на који начин не лошег картица је само да се у то прицепоинт долази у царству од 8800ГТ, 512МБ верзију. То је много боље картице. Такође је о само ГПУ вриједан куповина тренутно као ГТС, ГТКС и Ултра не нуде много у начину изведбе појачати с обзиром на цену пјешачити. Такође је бесмислено иде за већу спец'д картица с обзиром на резолуцију монитора цитирани. ГТ се одликује у овој резолуцији. П5Н заборавити, као да је то 650 сли цхипсет и то је пас од цхипсет. Шугав А, 3-ногу пас дође до тога. Ако сте дефинитивно о сли цхипсет ли заиста желите бити хандсоме 680 или 780 (780 нуди заиста само ПЦИ-е 2,0 подршку преко 680). Ако нисте заинтересовани за сли онда стварно нема смисла иде за цхипсет оптимизоване за то. Хтео бити хандсоме код П35. Канта је Залман хсф за ЦПУ и добити Арцтиц цоолинг замрзивач 7 Про. Боље; лакши и јефтинији. И много боље перформансе. Такође је куиетер превише. Тако да, отпатке са АМД 6400. Није лош чип (грубо упоредити са Е6850), али ради топло, воли да је струја и боље (Интел ®) ЦПУ може бити имао. Коначно, примарни предмет у изградњи осигурати да је добро будућности искушавање је матична плоча. Још нешто, на тој основи, је секундарно. Тако да би могло бити мудар идући Кс38/780 Аныуаы. Само мисао.
|
| |||
| |||
| Ја бих ићи за П35 думп сли и да будем искрен. То је не само ценом ефикасна у овој фази, када је згодан велик део 8800ГТ може покренути ништа. Ту је и пансион сам везан у води на другу страну која је П35 са 4 ПЦИ-Е кс16 слот (али то је само ДДР3): п
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Добро сам одлучио отићи с овог одбора: Гигабајт ГА-П35-ДС3Л ЛГА 775 Интел П35 АТКС Алл Солид кондензатор Интел матична плоча - Малопродаја и Е8400. Како ја га ликом у наредних неколико година, ако желим да иде сли она ће бити око 700 $, јер ја могу држати мој процесор и све остало ... ја ћу само морати добити нову матичну плочу и другог видео цард. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Иначе, иде са АМД није блесав, као да су врло добри ЦПУ-а. Али свако има право Интел је далеко бољи у перформансама. Не треба мењати ваш случај ако не желите. Ако вам се свиђа то задржите га. Изгледа као да ће имати врло лијепи граде кад урадили. Требали сте деффинетлы последњих пет година без надоградње. Као линк590о је рекао, није тешко сложити. Ако сте узели хрпа поред онда неће имати проблема стављајући га заједно. |