![]() |
|
| |||
| |||
| Öncelikle eğer siz bana bu teçhizat nesnel bir değerlendirme verebilir kapalı I was wondering (as I AMD veya Intel veya ATI veya nVidia vardır ya tüm insanların çok biliyorum. Bir sigara istiyorum-taraflı görüş lütfen, bu uzak manzara içerir vs XP tartışmalar. Ben gelecek 5-7 yıl i bina var XP etrafında olmayacak biliyorum o çok daha uzun. : D). Bu muhtemelen bir i vb ile önümüzdeki birkaç yıl yükseltmek olacaktır. Olay: RAIDMAX SMILODON ATX-612WB Siyah SECC ÇELİK ATX Mid Tower Bilgisayar Case - Perakende MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD Anakart - Perakende GPU: 2 x Sapphire 100225L Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Perakende PSU: mushkin 550.150 ATX12V 650W Güç Kaynağı - Perakende CPU: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3.2GHz Soket AM2 125W Çift-Çekirdekli İşlemci Modeli ADX6400CZWOF - Perakende RAM: OCZ Altın 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Perakende HDD: Seagate Barracuda 7.200,10 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb ST3250310AS / Sabit Disk lar - OEM Monitör: Hanns G HG-216DPB Siyah 21,6 "5ms Widescreen LCD Monitör - Perakende Fare: Logitech MX518 2-Ton 8 Butonlar 1 x Tekerlek USB + PS / 2 Kablolu Optik Gaming-Grade Mouse - Perakende OS: Microsoft Windows Vista Ultimate 64-Bit Sistem Üreticileri Tek Paketi DVD - OEM CPU Fan: ZALMAN 9500A 92mm 2 Ball CPU Soğutucu - Perakende Ben HDMI ve monitör kapalı bir XBOX360 oynayacak ve hat üzerinden ses çalışan-in mobo üzerinde, bu bir kaç kablo gerektirir (O ve Ben 360 de.) Ayrıca COD4 olduğunuz için satın yaşıyorum PC arabaya atılır. zaman tüm dedi ve daha sonra sevkıyat 2.252,38 mal olacak yapılır. Benim sonraki soruya herşeyi yüklüyor. Nasıl birlikte (I appart aldım bilgisayar koymak ve bunların puanlarını yeniden biliyorum.) Ama aslında toprak kadar bir dahili hiç ve Windows yüklü ve "BIOS flashed (bu ne anlama geliyorsa ...) . Bu yapı bu yana çok yakın bir gelecekte, ay () ve mümkün olan en kısa sürede bilmeniz gereken içinde neler olacak. Herhangi bir tavsiye, işaretçiler, ipuçları, etc will be welcome. Thanks in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amaç fikir şu: 1. AMD ile Gitmek saçma olduğunu 2. Bu kurulu çok Crossfire kaybıdır iki tam PCI-E x16 hatlarının yok (henüz) wasnt 3. Eğer x64 Windows çalıştırmak 4GB desteklenen olacak değildir. Ben bu monitörün kaydetmek inşa şey tavsiye edemez. Kılavuzu dikkatle okuyun öneriler için.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben karbon ile yaşıyorum bir. although I ayrıntılı için tercih ediyorum.
kapalı ilk ... Intel AMD karşı bariz bir seçimdir bu aşamadadır. Intel tüm nedeni ürünleri açıkça ve sadece neredeyse hiçbir şey kapatılmamış koyabilirsiniz AMD performans. bu core2duo serisi fiş sadece fantastik ayarlanır. bunlardan biri ile gitmiyorum AMD tamamen olarak Konuştuğumuz arkasındaki 64x 2 serisi bırakarak bir şey, çünkü aptalca. çok yakında bile onlara destek won't artık. Bunu bile ne seçmek için açık olan açısı seçin. ikinci. anakartın. Bir AMD yonga istiyorsanız bu, kötü değil ama her şey için korkunç. oradan, bu çok kötü görünmüyor. Hemen başka bir çok şey yaptım. Örneğin RAM 4 Gb'lik ve güç kaynağı ve sabit disk. ancak iyileştirme ton yer's. yaz götürün. Çok kısa bir süre önce senin gibi inşa yapmak istedim. çünkü bilgisayar iş yıllarca ve yıllarca çalışmış Babam için ayrıntılarını gösterdi. ve o hemen hemen karşısında beni tokatladı ve GO INTEL söyledi. farklı bir durumda, bir anakart desteklediği PCI-E 2,0 16x iki yuva için, RAM, en az 8 Gb'lik kadar tutar ve DDR3 desteği vardır gerekir. karbon onun yapışkan bir çok güzel bir koy. bir 219 dolar ASUS kurulu. çok pahalıdır, ama inanılmaz bir kurulu. Eğer sen bu yüzden bu anakart olarak koyabilirsiniz bir E8400 Intel işlemci almak, ben tasarımı ile yaklaşık futz istemiyorsanız, istediği bu ATI grafik kartları ve bir antec 900 durumda. itibaren, bu gerçek bir forvet daha benzer olabilir oluşturmak. olarak birlikte, bu tamamen farklı bir konu bunu yerleştirmek için. öyle değil gerçekten bu zor. onunla birlikte gelen vidalarla durumunda içine anakart Sizin vida ve sonra yuvaları, anakart üzerinde etiketli tüm çeşitli Kordonun ve sıfırlamak teller kadar kanca. bir harf ve rakam kodu bir tür olarak soketlerini görürsünüz. Kabloları kendileri de etiketlenir ve manuel nerede ne inç eklenti için size sonra bağladım, tüm parçaları var ve bir güç şerit, makine açmak takılı ve otomatik olarak "BIOS yanıp söner. temelde, bu ne demek anakartın aldığı güç, ve onu tüm parçaları tespit yerleşik olduğu programlama ve kullanmak için bir çok temel grafik arayüzü sunuyor. ve oradan bir pencere diskin açılır ve daha fazla talimat edeceğiz. herhangi bir şans ile, tüm parçaları tanınacaktır ve gitmek için iyi demektir.] Sadece bir soru ... burada bütün bu DVD sürücü nedir? hatta disk yüklemek okumak için bir gerekir. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| i düşünüyorum listesine "departmanı gerekli olduğunu didn't sorunun" başka şeyler altında eklenmiyor. Aslında bu kurulum dahil iki sürücü var. tamam ben daha iyi, çünkü ben iyi bir 5 yıl için bir tane oluşturmak için don't want to have yapmak için ekstra para isabet alır, en az |
|
| |||
| |||
| @ Karbon: Ben 64 bit işletim sistemi var ve 2 PCI yuvası 2,0 ve DDR3 desteği ile Intel kurulu bulamıyor değil bir x38 bu. Ben ancak bu 2 PCI 2,0 yuvası vardır X38 değil yönetim kurulunda bulabilirsiniz. Eğer yuvaları iki 16x modunda da çalışabilir ve newegg bana değil ... |
|
| |||
| |||
| Neden farklı bir durumda gerekir? Bu iyi görünüyor, iyi bir havalandırma ve anakart tepsisi ve genişleme yuvaları bütün halinde, aynı panelde böylece her bir biriminde kapalı geliyor bulunmaktadır. Ben ANTEC 900 düşündüm ama bu konuda emin değilim. bu şekilde koymak sağlar: Beni ikna: D Ben Intel E6750 Bir arkadaşa bir reccomendation sonra CPU değiştirildi http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029 ve i ASUS P5N için kurulu değişti-2 PCI-E SLI yuvaları olarak 16x çalışır durumda olmalı SLI tahtası http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Selam Chris. Ben 4 adet bir antec 900 ve gerçekten mükemmel bir durumda, eğer biraz benim için mavi LED fanlar ancak bu kolayca değiştirilir ile Bling içine's inşa ettik. Bu 2 tüketiminizi fanlar ve egzoz 120mm ve 200mm yardım çok verimli soğutma döngü sağlamak için hava akışını engelleyen bir 8800ultra sığdırabilirim. The 200mm, it's boyutunda nedeniyle de fısıldayarak sessiz tepe devir bile yer alıyor. Bence bu 900 için tek hafif downside, fan güç kablosuna; birlikte 4 pinli molex size PSU güç kabloları ile zincir papatya zorunda anlamı ile bağlı (veya 3pin satın alma 4pin konvertisörler) kablo yönetimi yapmak bir kabus. Ama bu yapılabilir. Bu, para için, bu gerçekten mükemmel durumda's dışında. Eğer doğru hatırlıyorum (kadar bağırmak Eğer yanlış herkes yaşıyorum) PCI-E 2 sadece X38 üzerinde, 780 ve 790 chipset kullanılabilir. Ama henüz çünkü (öncelikle vat miktarı 1,0 üzerinden bağlantı noktası tarafından sağlanan çift ve çift bant genişliği sunan yararları söz konusu anakart PCI ve gerekli miktar-e hatlarının olması gereken sıkı bir gereklilik) tam olamaz değil mevcut GPU teknolojisi tarafından kullanılacak. Ben away from the E6750 kimden kalmak istiyoruz; bir E8400 aynı karşılığı bulunabilmektedir ve çalıştırmak için daha az suyu gerek duyarız, yüksek tavan boşluğu olan 45nm mimarisi sayesinde overclock olacak ve daha hızlı stok at ve daha hızlı bir FSB destekleyen bir Ayrıca, parçaları geri kalanına iletişim hızını arttırır. The 3870 seçtiğiniz adresine pricepoint's bu kadar kötü bir kart sadece bu 8800GT, 512MB sürüm bir krallık haline gelen hiçbir şekilde yer almaktadır. Bu, daha iyi karttır. Ayrıca tek GPU hakkında GTS, GTX ve Ultra olarak şu anda satın alma bir performans artırmak fiyat zammı düşünen bir şekilde çok teklif yok değer. Ayrıca yüksek bir spec'd kartı Monitörün çözünürlüğünü sözleri nedeniyle giderek anlamsız's. Bu çözünürlükte ve GT mükemmel. Olarak da 650 SLI yonga seti's, the P5N unut ve bir yongatakımının bir köpeğin. Bir uyuz, 3 bacaklı köpek olduğu için geldim. Eğer bir SLI hakkında kesin olduğunuzda gerçekten istediğiniz yongatakımının 680 veya 780 (780 sadece gerçekten PCI sunmaktadır görünümlü olmak için E-680 üzerinde 2.0 desteği). Eğer SLI Sonra orada gerçekten bir yonga seti için optimize için gidiyorsun hiçbir nokta ilgilendi değil. Ben P35 bakarak duyarım. CPU için Bin bir Zalman HSF ve Arctic Cooling Freezer 7 yanlısı almak. Daha iyi;, hafif ve ucuz. Ve çok daha iyi performans. Ayrıca çok sessiz's. Yani evet, bin AMD 6400. Kötü bir yonga (kabaca E6850 karşılaştırılabilecek) değil ama sıcak çalıştığında, elektrik ve daha iyi (Intel) CPU's bulunabilmektedir's sever. Son olarak, bir bu Gelecek geçirmezlik sağlamak iyi birincil öğesi anakart olduğunu. Bu zeminde başka bir şey var, ikincil konumdadır. Yani zaten X38/780 olacak akıllıca olabilir. Sadece düşündüm.
|
| |||
| |||
| Ben P35 çıkmak ve döküm SLI dürüst olmak gerekirse. Sadece maliyet değil bu aşamada, bir 8800GT hemen hemen herşeyi çalıştırmak için ne kadar etkili. İşte o 4 x16 PCI-E yuvaları ile P35 olan ikinci sayfasında kılavuzunda bağlı bir kurul (ancak yalnızca's DDR3): p
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Peki bu yönetim kurulu ile gitmeye karar verdik: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX Tüm Katı Kapasitör Intel Anakart - Perakende ve E8400. Eğer bu konuda 700 dolar, çünkü benim işlemci ve diğerleri devam edebilirsiniz ... Sadece ve başka bir ekran kartı yeni bir anakart almak gerekecek duyarız SLI gitmek istiyorum i önümüzdeki birkaç yıl içinde bu rakam yolu. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
![]() Neyse saçma değil, AMD ile gidiyor gibi, çok iyi CPU'nuzun. Ama herkes haklı Intel çok performansı daha iyidir. Eğer istemiyorsanız Bu durumda değiştirmeniz gerekmez. Eğer onu tutmak gibi. Gibi bir çok yapı güzel olacak ne zaman yapılır görünüyor. Deffinetly size yükseltme ile beş yıl sürmesi gerekir. Olarak link590o söyledi, bir araya getirmek için zor değildir. Bir demet almış appart sonra sorun araya koyarak olacaktır. |
![]() |
|
| Bookmarks |