менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Два питання

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 лютого 2008, 20:45
Член групи

Default Два питання

Перш за все мені було цікаво, якщо ви, хлопці, не міг дати мені об'єктивну оцінку цієї установки (як я знаю багато людей, або всі з AMD або Intel або ATI чи NVidia. Я хочу Non-упереджене думку, будь ласка, і ця перспектива включає в себе проти XP дебати. Я потенціалу для майбутніх 5-7 років, і я знаю XP не буде навколо той набагато більше часу. : D). Це, ймовірно, буде той, який я на оновлення і т.д. для наступних кількох років.

Випадок: Raidmax Smilodon ATX-612WB чорний СТАЛИ SECC ATX Mid Tower Computer Case - Retail

MoBo: MSI K9A2 CF-F AM2 + / AM2 AMD 790X ATX AMD Motherboard - Retail

GPU: 2 X SAPPHIRE 100225L Radeon HD 3870 512MB 256-бітної GDDR4 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail

Блок живлення: Mushkin 550150 ATX12V 650W Power Supply - Retail

Процесор: AMD Athlon 64 X2 6400 + Windsor 3,2 ГГц Socket AM2 125W Dual-Core Processor Model ADX6400CZWOF - Роздрібна торгівля

Оперативна пам'ять: OCZ Gold 4GB (2 X 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2G8004GK - Роздрібна торгівля

HDD: Seagate Barracuda 7200.10 ST3250310AS 250GB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / с Hard Drive - OEM

Монітор: Hanns · G HG-216DPB Чорного 21.6 "5ms Widescreen LCD Monitor - Retail

Миша: Logitech MX518 2-Tone 8 Кнопки 1 х колісні USB + PS / 2 Дротова Optical Gaming-Grade Миша - Роздрібна торгівля

ОС: Microsoft Windows Vista 64-Bit Ultimate для системних інтеграторів Single Pack DVD - OEM

Процесорного вентилятора: ZALMAN 9500A 92мм 2 Ball Кулер - Роздрібна торгівля

Я буду грати Xbox360 від монітора в HDMI і ходової звуку через лінійний вхід на Mobo, тому для цього потрібно декілька додаткових кабелів (ОН, і я плачу 360 а.) У мене також є для CoD4 PC кинути в корзину. коли вже все сказано і зроблено це буде коштувати 2252,38 після транспортування.

Мій наступний питання установкою все. Я знаю, як змусити комп'ютер разом (я розібрав і зібрав десятки з них.), Але я ніколи не побудований "з нуля" і встановлена операційна система і "майнув BIOS" (що б це значить ...) . З цієї збірки відбувається в самому найближчому майбутньому (протягом місяця) Мені потрібно знати якомога швидше. Будь-які консультації, покажчики, поради і т.д., буде вітатися.

Спасибо заранее!
Old 6 лютого 2008, 22:08
Донор групи

Default Два питання

Об'єктивне думка така:

1. Той, хто йде з AMD це нерозумно
2. Ця рада не має два повних PCI-E x16 смугами такий перехресний вогонь відходів (якщо вона вже Wasn't)
3. 4GB не збирається бути підтримана, якщо ви запустите Windows x64.

Я не можу рекомендувати нічого, що побудувати зберегти контроль. Прочитайте керівництво для пропозицій.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 6 лютого 2008, 23:29
Донор групи

Default Два питання

Я з вуглецю на що. хоча я б вважав за краще б зупинитися докладніше.

По-перше ... AMD проти Intel є очевидним вибором на даному етапі. Intel всю дорогу, тому що їхня продукція просто і зрозуміло перевершує майже все, що AMD може погасити. Core2Duo серія просто фантастичним набором мікросхем. не збираюся з однією з них це нерозумно, бо одна річ AMD залишає 64x 2 серія позаду повністю, як ми говоримо. Дуже скоро вони не будуть їх підтримувати, навіть більше. Так що навіть з цієї точки зору очевидно, що вибрати.

Друге. платі. це не погано, якщо ви хочете чіпів AMD, але жахливої для всього іншого.

Звідти він виглядає не так погано насправді. Ви зробили багато іншого право. Наприклад, в 4 гігабайтами оперативної пам'яті, а блок живлення, і жорсткий диск. але є можливості для поліпшення тонн.

Take It From Me. Я хотів зробити побудувати дуже схожі на ваші якийсь час назад. Я показав подробиці мого батька, тому що він працював у комп'ютерному бізнесі багато років. і він в значній мірі вдарив мене в обличчя і сказав GO INTEL.

Вам потрібно по іншій справі, материнської плати, що підтримує PCI-E 16x для 2,0 обидва слоти, має принаймні до 8 гігабайтами оперативної пам'яті і має підтримку пам'яті DDR3. вуглецю покласти дуже гарний у своїй липкою. це 219 долара ASUS ради. Це дуже дорого, але це дивовижний рада.

Якщо б я був, я б futz навколо з таким дизайном можна поставити в цій материнської плати, процесора отримати E8400 Intel, графікою ATI ті карти, які ви хотіли, і Antec 900 випадок. Звідти побудувати може виглядати більш справжньої держави.

Що стосується його складання, це зовсім інше питання. це не так вже й складно.

Ви довінчівать плати у випадку з гвинтами, які приходять з нею, а потім підключити всі різні шнури живлення і перезавантаження проводів в слоти помічені на материнській платі. Ви побачите розетки з буквами і цифрами як свого роду кодом. Самі проводи також помічені, і керівництво розповість вам, де підключити який дюйма

Як тільки ви отримаєте всі ваші частин підключили, і підключити до влади Газа, черга на машину, і він автоматично "спалаху BIOS". Загалом, що це означає, що це материнська плата отримує владу, і програмування, який був побудований в нього виявляє всі деталі в ньому, і дає вам дуже простий графічний інтерфейс для використання. і звідти в поп-диска Windows і вона буде доручити Вам.

Якщо пощастить, то всі ваші частин буде визнана, і ви добре йти.]

тільки одне питання ... де у всьому цьому ваш DVD-диск? Вам буде потрібно, щоб навіть прочитати диск установки.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 7 Лютий 2008, 08:21
Член групи

Default Два питання

який включав у відповідності до "інші речі, які я не думаю, була необхідна в список" Департаменту. Я насправді є два диска, включені в цю настройку.

Добре я візьму додаткової грошової Hit щоб зробити її краще, оскільки я не хочу, щоб побудувати ще один, при гарному 5 років принаймні
Old 7 лютого 2008, 08:41
Член групи

Default Два питання

@ Вуглецю:
У мене є 64-бітових ОС

і я також не можу знайти плата Intel з 2 слотами PCI 2.0 і підтримки DDR3 ми не так вже X38. Я навряд чи можуть знайти рада, що не X38, яка має 2 слота PCI 2.0. Newegg і не говорив мені, якщо слотів працювати як в режимі 16x чи ні ...
Old 7 лютого 2008, 08:53
Член групи

Default Два питання

Навіщо мені потрібен інший випадок? ця здається в порядку, має гарну вентиляцію і материнської плати і слотів розширення, все на тій же панелі у справі так все сходить в одному підрозділі. Я думав про Antec 900, але я не впевнений.

дозволяють сказати так: мене переконати: D

Я змінив моє процесора Intel E6750 після reccomendation від одного
http://www.newegg.com/product/produc...82E16819115029

і я змінив рада ASUS P5N-SLI ради, яка має 2 PCI-E 16x слота, що працюють в SLI
http://www.newegg.com/product/produc...82E16813131073
Old 7 лютого 2008, 09:32
Донор групи

Default Два питання

Привіт Кріс.

Я збудував 4 ПК в Antec 900, і це дійсно чудовий випадок, якщо трохи Bling для мене з блакитний підсвічуванням вентиляторів хоча вони легко замінюються. Він може поміститися 8800Ultra без блокування потоком повітря від вентиляторів 2 споживання та вихлопних 120mm і 200mm допомогти забезпечити дуже ефективне охолодження циклу. 200mm, через його розмірів, також є тихим пошепки навіть на піку обертів на хвилину.

Єдиним невеликим недоліком 900, на мій погляд, кабелі живлення вентилятора; вони пов'язані через 4-контактний MOLEX сенсі у вас є для послідовного управління ім влада вашому блоці харчування's кабелів (або купити 3pin-4pin нейтралізатори) прийняття кабелю управління кошмар. Але це може бути зроблено.

Крім цього, за гроші, це справді чудовий випадок.

Якщо я правильно пам'ятаю (повідомлення, якщо я помиляюся нікому), PCI-E 2 доступна тільки на X38, 780 і 790 чіпсетах. Але воно не є суворою необхідністю, як ще тому, що переваги, які вона пропонує (в першу чергу подвоїти потужності здійснюється порту більше 1,0 і в два рази пропускна здатність повинна плату в питанні мають необхідну кількість PCI-E смуг) не можуть бути повністю За використані сучасні технології GPU.

Я б триматися подалі від E6750; E8400 можна купити за ті ж гроші, і вона буде вимагати менше соку бігти, будуть мати більш високий розгінний запас у зв'язку з 45-нм архітектурі, а скоріше на складі і підтримує швидкий ФСБ яких також підвищує швидкість зв'язок з іншими компонентами.

3870 ви вибрали аж ніяк не погана карта це просто, що на це Pricepoint він вступає в царство 8800GT, 512mb версії. Це набагато краще карти. Вона також про єдину GPU варто купувати в даний час як GTS, GTX і Ultra не пропонують багато на шляху до підвищення продуктивності урахуванням зростання цін.

Це також буде безглуздим для карт дозволяє білд вище у зв'язку з роздільною здатністю монітора в лапках. GT перевершує в цій резолюції.

Забудьте P5N, а це 650 SLI чіпсет і його собака чіпсеті. Паршивий, 3 ногах собака дійде до цього.

Якщо ви напевне про SLI чіпсет ви дійсно хочете бути дивлячись 680 або 780 (780 Пропозиція дійсна тільки PCI-E 2.0 підтримку більш 680).

Якщо ви не в зацікавлені SLI тобто насправді не має сенсу при переході на чіпсеті оптимізовані для нього. Я б дивилася на P35.

Бен HSF Zalman для процесорів і отримати Arctic Cooling Freezer 7 Pro. Better; легше і дешевше. І набагато кращу продуктивність. Це також дуже спокійний.

Так що так, бен AMD 6400. Це не погано чіпа (приблизно порівнянні з E6850), але вона працює гаряча, подобається це електроенергії і більше (Intel) CPU можна було.

Нарешті, основний елемент у створенні, які забезпечують хороше майбутнє коректури є материнська плата. Все інше, на цій основі, має вторинне значення. Так що ви можете бути мудрим X38/780 буде в будь-якому випадку. Просто думки.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 7 лютого 2008, 17:01
Донор групи

Default Два питання

Я хотів би піти на P35 і звалища SLI бути чесним. Це просто не є економічно ефективним на даному етапі, коли 8800GT можуть працювати майже нічого. Є борту я пов'язаний в керівництві на другій сторінці, P35 з 4 x16 PCI-E слота (але це тільки DDR3): P
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 8 лютого 2008, 08:26
Член групи

Default Два питання

Добре я вирішив піти з цим рада: GIGABYTE GA-P35-DS3L LGA 775 Intel P35 ATX твердотільними конденсаторами Материнська плата Intel - Роздрібна торгівля

і E8400.

Малюнок, як я його в найближчі кілька років, якщо я хочу SLI вона буде близько 700 доларів, тому що можу тримати мій процесор та все інше ... я просто потрібно отримати нову материнську плату, а інша відеокарта.
Old 8 лютого 2008, 10:04
Член групи

Default Два питання

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Я хотів би піти на P35 і звалища SLI бути чесним. Це просто не є економічно ефективним на даному етапі, коли 8800GT можуть працювати майже нічого. Є борту я пов'язаний в керівництві на другій сторінці, P35 з 4 x16 PCI-E слота (але це тільки DDR3): P
Ну моя 7600GT може працювати майже everygame там, але не надовго.
У будь-якому випадку, буде з AMD не глупо, тому що вони дуже хороші процесора. Але всі права Intel набагато краще у виконанні. Вам не потрібно міняти випадку, якщо ви не хочете. Якщо вам подобається тримати його. Схоже, вам доведеться побудувати дуже приємно, коли все готово. Якщо ви deffinetly останні п'ять років з нетрів.
Як link590o сказав, це не складно, разом узятих. Якщо ви взяли купу Крім тоді ви будете мати жодних проблем покласти його разом.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання ghost001 Community News & чат 1 27 жовтня 2008 12:50
Два питання! pvkemail General Software чат 3 21 січня 2008 22:25
Питання Jase123 Веб дизайн, хостинг & SEO 6 10 грудня 2007 12:56
Питання оперативної пам'яті ComputerGuy Процесори, материнські плати RAM & 6 24 жовтня 2007 05:19
Кілька питань про моїй пам'яті і процесор BrucieBonus Процесори, материнські плати RAM & 1 12 жовтня 2007 14:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.