![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти Имам десктоп с asrock p4vt8 + дънни платки както и p4 3.0ghz процесор Аз съм като на проблем с моя компютър. Аз я включите и всички фенове и твърд диск предат указващи му, но нищо не идва на екрана (светлината остава кехлибар) на твърдия диск свети permenantly Включено. това не е графична карта като проверих го с резервен, неговата също не е PSU, както Проверих го с резервен, Im доста сигурен, че не е на твърдия диск, тъй като не BIOS е смешен на екрана. Дали някой е известно какъв е проблемът може да бъде? Благодарение Йон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Беше ли си работа? Знаете хардуера да се промени?
Има ли в CAPS LOCK светлина се включва и изключва, когато неколкократно натиснете CAPS LOCK? (ако не тогава Аз предлагам на вашия монитор или кабелна действа нагоре) В противен случай, може да ви открие лесно изключете всички IDE и SATA кабелите от дънната платка (имайте предвид, когато те идват от!) И премахнете всякакви PCI карти, с изключение на графични карти. Дали тя стигна до BIOS страница със снимка на екрана? Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Здрасти, му не е на монитора, както и да се опита с резервен, на COMP е сега работят в продължение на няколко години, имах го изключва и инсталиране на нови фенове на шасито и когато отидох да я включите това е проблем имах |
|
| |||
| |||
| Това е добре, има някои измества около това има потенциален обяснение. Мразя, когато неоправдано неща се случват. Ако успеем да поеме нещо направи тогава ние трябва да го върна, когато той дойде от. В wost нещо е пренасочване на дънната платка и един на стопанството винтове shorting тъй като то включва демонтаж обратно празен случай. Как го харесвам демонтиране обратно празен случай и пускането обратно заедно малко в момент, проверка можете да стигнете до BIOS екран след всяко добавяне? Големият плюс е, че за да се изчисти пръстта в движение. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всеки издава сигнал на всички?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз му овен може да гарантира, че;), ако имате две стик опитате само с един от двата, ако имате такава Go получи евтини стик и опитайте това, бъдете сигурни, че един и същи тип, както текущите такива (DDR2 др)
| |||
| |||
| Здравей аз ще се опита за оплождане, но там вече не издава сигнал просто изглежда да дойде, но никога ред на екрана, за да включите |
|
| |||
| |||
| Здрасти АКТУАЛИЗАЦИЯ Ihave изключени всички IDE дискове и флопи и SATA. Аз опитах смяна овена около и работа с тях поотделно. там вече не издава сигнал от COMP, когато се обърна и клавиатура светлините озарявам само за кратко, когато се включите в PSU. Всякакви допълнителни идеи? |
|
| |||
| |||
| Мразя да казвам това, но той започва да звучи като на mobo е починал |
|
| |||
| |||
| Това е, което си помислих, единственото обяснение |