![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar Mám na počítači s ASRock p4vt8 + deska a p4 3.0ghz procesor Mám problém s mým počítačem. i naopak, a to na všechny fanoušky a pevný disk roztočení svědčí o jeho, ale nic se na obrazovce (světle oranžová pobyty) pevného disku svítí o permenantly. není grafická karta, jak jsem to s náhradními jeho také ne PSU, jak jsem ji s náhradní, im docela jistý, že jeho pevný disk není žádný bios jede na obrazovce. dělá někdo známý, co by mohl být problém? Díky Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byla to vůbec funguje? Udělal hardware dostat jinak?
Má CAPS LOCK přepnete na světla a vypnout, když opakovaně stiskněte tlačítko CAPS LOCK? (pokud se to pak navrhuji monitoru nebo kabelu jedná nahoru) V opačném případě můžete snadno odpojit všechny IDE a SATA kabely od desky (pozor, pokud pocházejí z!) A odstranit PCI karty kromě grafické karty. Má ji dostat do BIOS strana s obrázkem na obrazovce? Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| nazdar, jeho nikoli sledovat, jak jsem se pokoušel s náhradními se comp byl pracovní hned na několik let, i kdyby byl vypnutý a instalace nových fanoušků na podvozku a když jsem se ji na to byl problém jsem měl |
|
| |||
| |||
| To je dobře, tam byly některé přesouvá asi tak existuje potenciální vysvětlení. Nesnáším, když něco neodůvodněné. Můžeme-li předpokládat, něco přesunuty potom musíme ji zpět odkud pochází. V wost věc je přesunutí desce a jeden z držení šroubů zkrat, protože zahrnuje demontáž zpět do prázdné případu. Jak se vám vymyšleného demontáž zpět do prázdné případ a dát zpátky dohromady trochu na čas, kontrolu můžete dostat do BIOS obrazovky po každém přidání? Velké plus se dostanete do vybrakovat prachu as you go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakékoliv pípne vůbec?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho ram můžu zaručit, že;), pokud máte dvě hole vyzkoušet pouze s jedním ze dvou, pokud máte najednou získat levné hůl a zkuste to být jisti, že stejný typ jako váš současný ty (DDR2 ect)
| |||
| |||
| hi zkusím berana hned, ale neexistují žádné pípání jen zdá, ale nikdy se na obrazovce výzva k zapnutí |
|
| |||
| |||
| Nazdar UPDATE Ihave Unplugged všechny IDE disky a diskety a SATA. Jsem se pokusil prohozením skopce okolo a pomocí nich jednotlivě. neexistují žádné pípnutí od comp při zapnutí a klávesnice svítí jen krátce osvětlit i když zase na PSU. Jakékoli další nápady? |
|
| |||
| |||
| Hate to říkám, ale je to začíná znít jako na mobo zemřela |
|
| |||
| |||
| to je to, co jsem si myslel, jen vysvětlení |