![]() |
|
| |||
| |||
| γεια Έχω μια επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή με μια Asrock p4vt8 + motherboard και ένα P4 3.0GHz επεξεργαστή Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. τον κάνω να δουλέψει και όλοι οι φίλαθλοι και του σκληρού δίσκου γυρίσει ένδειξη της σχετικά, αλλά τίποτα δεν εμφανιστεί στην οθόνη (το φως παραμένει πορτοκαλί), ο σκληρός δίσκος είναι φως permenantly σχετικά. δεν είναι η κάρτα γραφικών όπως αυτή ελέγχεται με μία εφεδρική, επίσης του δεν το PSU Κατά τη γνώμη μου ελέγχεται με ένα ανταλλακτικό, Im αρκετά βέβαιος ότι δεν του το σκληρό σας δίσκο όπως δεν BIOS έρχεται στην οθόνη. κάνει γνωστό κανείς ποιο είναι το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι; Thanks Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ήταν πάντα εργασίας; Μήπως το υλικό να αλλάξει;
Μήπως το CAPS LOCK φως toggle και να σβήνουν όταν πατήσετε επανειλημμένα το CAPS LOCK; (αν το κάνει τότε προτείνω την παρακολούθηση ή καλωδίου σας ενεργεί επάνω) Διαφορετικά, μπορείτε να αποσυνδέσετε εύκολα όλα τα IDE και SATA καλώδια από τη μητρική πλακέτα (σημείωση από πού προέρχονται!) Και αφαιρέστε τυχόν κάρτες PCI, εκτός από την κάρτα γραφικών. Μήπως να μεταβείτε στη σελίδα του BIOS με μια εικόνα στην οθόνη σας; Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| γεια, Δεν του το παρακολουθεί, όπως έχω δοκιμάσει με ένα ανταλλακτικό, το comp εργάζεται τώρα για μερικά χρόνια, είχα τεθεί εκτός λειτουργίας και η εγκατάσταση νέων οπαδών στην εξέδρα και όταν πήγα να τον ενεργοποιήσετε αυτό το i πρόβλημα είχε |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι καλό, υπάρχει κάποια μετατόπιση περίπου έτσι υπάρχει μια πιθανή εξήγηση. Μισώ όταν συμβαίνουν πράγματα αδικαιολόγητα. Αν μπορούμε να υποθέσουμε κάτι μετακινηθούν τότε θα πρέπει να το βάλει πίσω από πού προήλθε. Το wost πράγμα είναι η μητρική πλακέτα και μια μετατόπιση της εκμετάλλευσης βίδες shorting εφόσον συνεπάγεται τη διάλυση πίσω σε ένα άδειο κουτί. Πώς φαντάζεστε τη διάλυση πίσω σε ένα άδειο κουτί και τη θέση πίσω από κοινού ένα bit κάθε φορά, τον έλεγχο, μπορείτε να φτάσετε στην οθόνη του BIOS μετά από κάθε προσθήκη; Το μεγάλο συν είναι παίρνετε για να καθαρίσετε το σκόνης καθώς πηγαίνετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε ηχητικά σήματα σε όλα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ram του μπορεί να εγγυηθεί?), εάν έχετε δυο κολλήσετε δοκιμάστε με μόνο μία από τις δύο, αν έχετε ένα πηγαίνετε πάρετε μια φθηνή ραβδί και να το δοκιμάσετε, να είστε σίγουροι ότι το ίδιο είδος της, όπως ήδη υπάρχοντες σας (DDR2 ECT)
| |||
| |||
| γεια εγώ θα προσπαθήσω το κριάρι τώρα, αλλά δεν υπάρχουν ηχεί μόνο φαίνεται να έρχονται σε άμεση, αλλά ποτέ δεν την οθόνη για να ενεργοποιήσετε τη |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ihave αποσυνδεθεί από το δίκτυο όλες τις συσκευές IDE και floppy και SATA. Έχω δοκιμάσει την αντιστροφή της κριό γύρω από τη χρήση τους και ατομικά. δεν υπάρχουν ηχεί από την COMP, όταν είναι ενεργοποιημένη και φώτα πληκτρολόγιο μόνο φωτίζει στιγμιαία όταν ενεργοποιείτε το PSU. Οποιαδήποτε περαιτέρω ιδέες; |
|
| |||
| |||
| Μισώ να το πω, αλλά είναι που αρχίζει να ακούγεται σαν το Mobo έχει πεθάνει |
|
| |||
| |||
| αυτό είναι αυτό που σκέφτηκα, μόνη εξήγηση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Router Πρόβλημα! Δεν είναι δυνατή η σύνδεση Αν δεν γίνει Άγνωστος Network Security Key. | uselesswithcomputers | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 16 Αυγ 2009 02:15 |
| Άγνωστος rootkit;; | Nikronius | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 10 | 3ο Σεπ 2008 09:43 |
| Άγνωστος Υπηρεσία | Mooseknuckle | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 12 Ιουν 2008 09:16 |
| Άγνωστος CPU Fan | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 28 Οκτ 2007 09:19 |
| Νέα κατασκευή, άγνωστο πρόβλημα (ες) | Depofencer | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 12 Αυγ 2007 08:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |