![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok Imam desktop sa asrock p4vt8 + matične ploče i P4 3.0ghz procesor Imam problem sa mojim računalo. obratiti se na i sve fanove i spin up hard disk koji ukazuju na njen, ali ništa ne dolazi na ekranu (svjetlosti ostaje jantar) hard drive permenantly svjetlo dana. to nije grafičke kartice, kao i provjeriti ga sa rezervnim, njegove također ne PSU kao što sam to provjeriti sa rezervnim, Im ljepušan siguran da njegov ne hard disk kako ne dolazi bios gore na zaslonu. se bilo tko zna sta bi mogao biti problem? Hvala Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li ikada radi? Jeste hardver dobiti promijenila?
Da li CAPS LOCK pritega svjetlo dana i isključiti kada uzastopno pritisnite CAPS LOCK? (ako ne onda sam predloži vaš monitor ili kabel delujući up) U protivnom, možete jednostavno isključiti sve IDE i SATA kablovi od matične ploče (napomena gdje iz koje dolaze!) I uklonite sve PCI kartice osim grafičke kartice. Da li doći do BIOS stranicu sa slikom na ekranu? My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| bok, ne njen monitora kao što sam pokušao sa rezervnim je comp je radilo sada, za nekoliko godina, imao sam ga i bio isključen instaliranje novih navijača na podvozju i kad sam otišao da bi se to na to je bio problem sam imao |
|
| |||
| |||
| To je dobro, tamo je bilo nekih prebacuje oko pa potencijalni objašnjenje. Mrzim kad stvari neopravdane dogoditi. Ako možemo pretpostaviti nešto onda preselili smo potrebu da ga vrati tamo gdje je došao iz. The wost stvar je matična ploča namještajući i jedan od držanje vijaka na kratko jer uključuje demontiranje natrag na prazan slučaju. Kako zavoljeti demontiranje povratak na prazan slučaj i stavi to zajedno malo natrag u vrijeme, provjeru možete doći do BIOS ekranu nakon svakog Osim? Veliki plus je da ste dobili počistiti prašinu kao idete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svejedno beeps uopće?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svojim ram ja mogu jamčiti ga;), ako imate dva štapa pokušajte sa samo jednog od dva, ako imate jednu ići dobiti jeftini stick i pokušajte ga, biti siguran da je njegova istog tipa kao i vaš trenutni one (DDR2 itd.)
| |||
| |||
| hi ja ću probati ovna sada, ali nema beeps jednostavno izgleda kao da dolaze na brz, ali nikad se zaslon za uključivanje |
|
| |||
| |||
| Bok UPDATE Ihave UNPLUGGED sve IDE diskovi i diskete i sata. Pokušao sam trampljenje ovna okolo i pomoću njih pojedinačno. nema beeps iz comp kad uključen i tastaturom svjetla samo kratko razjasniti kad sam uključivanje PSU. Daljnje ideje? |
|
| |||
| |||
| Mrzim to reći, ali je na početku zvuk poput mobo je umro |
|
| |||
| |||
| To je ono što sam mislio, samo objašnjenje |