![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
szia
Van egy asztali egy Asrock p4vt8 + alaplap és a p4 3.0ghz processzor Én egy probléma a számítógépet. Én viszont azt, és az összes rajongó és merevlemez spin up utaló, de semmi nem jön ki a képernyő (a fény marad amber) a merevlemez fény permenantly tovább. ez nem a grafikus kártyát Megnéztem azt a tartalék, a nem, mint a psu Megnéztem azt a tartalék, im elég biztos, hogy nem a merevlemez a bios nem jön ki a képernyőn. nem ismert senkit, mi lehet a probléma? Thanks Jon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vajon valaha is működik? Vajon a hardver get változtatni?
Tárgytalan a CAPS LOCK átbillenési könnyű be-és kikapcsolása, ha a gombot nyomja meg a CAPS LOCK? (ha igen, akkor azt javaslom a monitor vagy kábel tevékenykedik up) Egyébként, meg tudja könnyen kihúzható minden IDE és SATA kábel Az alaplap (Megjegyzés ahol érkeznek!) És távolítsa el a PCI-kártyák kivételével a grafikus kártya. És nem kap a BIOS oldalán egy kép a képernyőn? My System: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
szia,
-a nem a monitorhoz, ahogy én is próbáltam egy tartalék, a kötelező is dolgozik most egy pár évig, már akkor ki kell kapcsolni, és az új rajongók, hogy az alváz és mikor kapcsolja be, hogy ez volt a probléma volt |
|
|
|||
|
|||
|
Ez jó, ott volt át körülbelül így lehetséges magyarázat. Utálom, amikor indokolatlan dolgok.
Ha sikerül valamit vállalnak költözött, majd meg kell, hogy vissza, honnan jött. A wost dolog az alaplap változik, és az üzem csavarok rövidzár mivel jár szétszerelés vissza egy üres szó. Honnan fancy szétszerelés vissza az ügyet, és egy üres, ami azt vissza egy kicsit, olyan időpontban, ellenőrzési kaphat a BIOS képernyőn minden hozzáadás után? A nagy, plusz lesz a tiszta meg a port is van. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Minden sípol egyáltalán?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
a ram tudom garantálni, hogy:) Ha két botot próbáld csak az egyik, ha egy megy el egy olcsó bot, és próbálja meg, győződjön meg róla, hogy az ugyanolyan típusú, mint a jelenlegi helyzetben (DDR2 ECT)
|
|||
|
|||
|
hi megpróbálom a ram, de nem sípol, csak úgy tűnik, hogy ugyan már, de soha nem promptot a képernyő bekapcsolásához
|
|
|
|||
|
|||
|
Szia
UPDATE Ihave unplugged minden IDE meghajtók és a floppy-és SATA. Megpróbáltam swapping a ram körül, és az azokat felhasználó személyében. nem sípol a kötelező bekapcsoláskor és billentyűzet megvilágító fény csak röviden, ha bekapcsolja a psu. Minden további ötletek? |
|
|
|||
|
|||
|
Szívesen mondom, de az elején, hogy úgy hangzik, mintha a mobo meghalt
|
|
|
|||
|