![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas Turiu Desktop ASRock p4vt8 + plokštės ir P4 3.0GHz procesoriumi Turiu problema su mano kompiuterio. I turn it on, ir visų gerbėjų ir kietasis diskas sukasi nurodant jo apie, bet nieko pasirodo ekrane (šviesos lieka gintaras) kietojo disko lemputė pasirinkote Çjungtas. tai ne video korta, kaip man patikrinti jį atsarginiu, jos taip pat nebuvo PSU Kaip patikrinti jį atsarginiu, im pretty užtikrinti, kad jos ne kietąjį diską, nes nė BIOS eina ant ekrano. Ar kas nors žinoma, kas problema galėtų būti? Thanks Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvo kada nors dirba? Ar aparatūros gauti pasikeitė?
Ar CAPS LOCK įjungti ir išjungti, kai kelis kartus paspauskite CAPS LOCK? (jei jis tada siūlau savo monitorių arba kabelio veikia iki) Priešingu atveju galite lengvai atjungti visus IDE ir SATA kabelius iš plokštės (atkreipkite dėmesį, iš kur jie!) Ir pašalinti bet kokias PCI, išskyrus grafikos plokštę. Ar reikia patekti į BIOS puslapį ekrano nuotrauką? Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| labas, jo nėra, kaip aš stengiausi su atsarginėmis, COMP dirba jau keletą metų turėjau jį išjungti ir buvo įdiegti nauji gerbėjai važiuoklės ir kai aš jį įjungti tai buvo problema, man teko stebėti |
|
| |||
| |||
| Tai gerai, čia buvo kai keičiasi Apie todėl nėra galimas paaiškinimas. I hate to, kai nepagrįstų dalykų atsitikti. Jei mes galime prisiimti kažkas persikėlė tada mums reikia įdėti ją atgal, kai jis atvyko. Wost dalykas plokštė keičiasi ir vienas iš ūkio sraigtai SHORTING, nes jis susijęs išmontavimo Atgal į tuščią bylą. Kaip praeivius išmontavimo Atgal į tuščią byla ir pradėti jį atgal kartu bent šiek tiek laiko, galite patikrinti, patekti į BIOS ekrane po kiekvieno papildymo? Didelis pliusas yra jums prie kuopti dulkes as you go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet pypsi visais?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo ram galiu garantuoti, kad jis:) Jei turite dvi Stick pabandyti su dviem tik viena, jei turite išgerti pigaus Stick ir jį išbandyti, įsitikinti, kad jo paties tipo, kaip jūsų jau esamas (DDR2 EBS)
| |||
| |||
| hi i will try RAM dabar, bet nėra pypsi tik atrodo, kad ateis, bet niekada greitai ekraną įjungti |
|
| |||
| |||
| Labas UPDATE Ihave unplugged visų IDE diskų ir diskelį ir SATA. Mėginau Swapping RAM aplink ir juos atskirai. nėra iš KOMP kai įjungta klaviatūros ir šviesos apšviesti tik trumpam, kai aš įjungti PSU pypteli. Bet dar idėjų? |
|
| |||
| |||
| Hate To Say It, tačiau jis pradeda skambėti kaip MOBO mirė |
|
| |||
| |||
| Tai, ką aš pagalvojau, kad vienintelis paaiškinimas |