![]() |
|
|
|||
|
|||
|
čau
i ir desktop ar asrock p4vt8 + motherboard un P4 3.0GHz procesoru Man ir problēma ar manu datoru. Es savukārt to un visiem līdzjutējiem un cieto disku spin up norādot to par, bet nekas nāk līdz uz ekrāna (gaismas paliek Amber) cietais disks gaisma permenantly on. tas nav grafikas karti, kā piereģistrējos to ar rezerves, tās nav arī PSU, jo piereģistrējos to ar rezerves, im diezgan pārliecināts, ka tā nav cietā diska, jo neviens bios nāk līdz uz ekrāna. Vai kāds zināms, kas problēmu varētu būt? Pateicoties Jon |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas bija kādreiz darbojas? Vai hardware saņemt mainījies?
Vai CAPS LOCK gaismas toggle un izslēdzas, kad vairākkārt nospiediet CAPS LOCK? (ja tā, tad es piedāvāju Jūsu monitora vai kabelis darbojas up) Pretējā gadījumā jūs varat viegli atvienojiet visus IDE un SATA kabeļus no mātesplates (piezīme, ja tās nāk no!), Kā arī jānovērš jebkāda PCI kartes, izņemot grafisko karti. Vai tas nokļūt BIOS lapu ar attēlu uz ekrāna? Mana sistēma: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
čau,
tā nevar kontrolēt, kā esmu mēģinājis ar rezerves, comp strādā jau tagad uz dažiem gadiem man bija tas izslēgts, un to uzstādot jaunu fani uz šasijas un, kad es devos, lai to ieslēgtu tā bija problēma man bija |
|
|
|||
|
|||
|
Tas ir labas, ir notikušas dažas novirzot par tā tur ir potenciāls paskaidrojumu. I hate to tad, kad nepamatoti lietas notiek.
Ja mēs varam pieņemt, kaut ko pārvietot, tad mums ir nepieciešams nodot to atpakaļ no kurienes tas nācis. Wost lieta ir mātesplatē pāriet, un viens no saimniecībā skrūves shorting jo tā saistīta ar demontāžu atpakaļ tukšas lietas. Kā jūs fancy demontāža atpakaļ tukšu lietu un nodot to atpakaļ kopā mazliet uz laiku, pārbaudi varat nokļūt BIOS ekrāns pēc katras pievienošanas? Liels plus ir jums, lai attīrītu no putekļiem, kā jums iet. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jebkurš pīkstieni visos?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tā ram i var garantēt to;) ja jums ir divas stick mēģināt tikai ar vienu no šīm divām, ja jums ir viena iet iegūt lētu nūju un mēģināt to, pārliecinieties, ka tā paša tipa, kā jūsu pašreizējo operatoriem (DDR2 ect)
|
|||
|
|||
|
hi i mēģinās ram tagad, bet nav pīkstieni tikai šķiet, nāk par bet nekad nav ātras ekrāna, ieslēdziet
|
|
|
|||
|
|||
|
Čau
UPDATE Ihave atvieno visus ide diskus un disketes un SATA. Esmu mēģinājis pārnešana ram ap un izmantot tos individuāli. Nav oblig kad ieslēgts un klaviatūras apgaismojumu tikai apgaismot mirkli, kad es ieslēgt PSU pīkstieni. Jebkura turpmāka idejas? |
|
|
|||
|
|||
|
Naida pateikt, bet tas sāk izklausīties MOBO ir miris
|
|
|
|||
|