![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar Mám na počítači s ASRock p4vt8 + doska a p4 3.0ghz procesor Mám problém s mojím počítačom. aj naopak, a to na všetkých fanúšikov a pevný disk roztočení svedčí o jeho, ale nič sa na obrazovke (svetlo oranžová pobyty) pevného disku svieti o permenantly. nie je grafická karta, ako som to s náhradnými jeho tiež nie PSU, jak jsem ji s náhradné, im docela istý, že jeho pevný disk nie je žiadny bios jede na obrazovke. robí niekto známy, čo by mohol byť problém? Vďaka Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bola to vôbec funguje? Urobil hardware dostat inak?
Má CAPS LOCK prepnete na svetla a vypnúť, keď opakovane stlačte tlačidlo CAPS LOCK? (ak sa to potom navrhujem monitora alebo kábla ide hore) V opačnom prípade môžete ľahko odpojiť všetky IDE a SATA káble od dosky (pozor, ak pochádzajú z!) A odstrániť PCI karty okrem grafickej karty. Má ju dostať do BIOS strana s obrázkom na obrazovke? Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| nazdar, jeho nie sledovať, ako som sa pokúšal s náhradnými sa comp bol pracovný hneď na niekoľko rokov, aj keby bol vypnutý a inštalácia nových fanúšikov na podvozku a keď som sa ju na to bol problém som mal |
|
| |||
| |||
| To je dobre, tam boli niektoré presúva asi tak existuje potenciálne vysvetlenie. Neznášam, keď niečo neopodstatnené. Môžeme-li predpokladať, niečo presunuli potom musíme ju späť odkiaľ pochádza. V wost vec je presunutie doske a jeden z držania skrutiek skrat, pretože zahŕňa demontáž späť do prázdnej prípadu. Ako sa vám vymysleného demontáž späť do prázdnej prípad a dať späť dohromady trochu na čas, kontrolu môžete dostať do BIOS obrazovky po každom pridaní? Veľké plus sa dostanete do vybrakovat prachu as you go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akékoľvek pípne vôbec?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho ram môžem zaručiť, že;), ak máte dve palice vyskúšať iba s jedným z dvoch, ak máte naraz získať lacné palicu a skúste to byť istí, že rovnaký typ ako váš súčasný ty (DDR2 ect)
| |||
| |||
| hi zkusím barana hned, ale neexistujú žiadne pípanie len zdá, ale nikdy sa na obrazovke výzva na zapnutie |
|
| |||
| |||
| Nazdar UPDATE Ihave Unplugged všetky IDE disky a diskety a SATA. Som sa pokúsil prohozením skopci okolo a pomocou nich jednotlivo. neexistujú žiadne pípnutie od comp pri zapnutí a klávesnica svieti len krátko osvetliť aj keď zase na PSU. Akékoľvek ďalšie nápady? |
|
| |||
| |||
| Hate to hovorím, ale je to začína znieť ako na Mobo zomrela |
|
| |||
| |||
| to je to, čo som si myslel, len vysvetlenie |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Router Problem! Nedá sa pripojiť Bez Neznámy Network Security Key. | uselesswithcomputers | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 16. augusta 2009 02:15 |
| Neznámy Rootkit? | Nikronius | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 3. September 2008 09:43 |
| Neznámy Service | Mooseknuckle | Operačné systémy Windows | 3 | 12. júna 2008 09:16 |
| Neznáme CPU Fan | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 28. októbra 2007 09:19 |
| Nové stavby, neznámy problém (y) | Depofencer | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 12. august 2007 08:54 |
| Thread Tools | |
| |