![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba Bir asrock p4vt8 bir masaüstü var + anakart ve P4 3.0ghz işlemci Ben bilgisayar ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Ben ve tüm fanlar ve sabit disk ile ilgili belirten kadar spini bu dönüş, ama hiçbir şey ekrana gelir (ışık Amber) sabit sürücü hafif kalır kalıcı açık. Bu grafik kartı gibi bir yedek ile işaretli değilse, onun da değil PSU gibi yedek bir güzel kendi değil, sabit disk gibi BIOS ekrana geliyor emin Sohbet ile kontrol edilir. Sorun ne olabilir herkes bilinen nedir? Teşekkürler Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hiç çalışma mıydı? Mi donanım değiştirildi mı?
Zaman art arda CAPS LOCK tuşuna basın üzerinde CAPS LOCK ışığı geçiş ve kapalı mı? (eğer öyle sonra monitörünüzü veya kablo öneririz) kadar etkili olduğunu Aksi takdirde, kolayca IDE ve anakart (not gelen SATA kabloları çıkarın olabilir nereden geldiğini!) Ve grafik kartı dışında herhangi bir PCI kartları kaldırın. Bu BIOS sayfa için ekranda bir resim mi? Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| merhaba, Bir yedek, bu Zorunlu bir kaç yıl çalıştıktan sonra, i ve kapalı olan şasi yeni fanlar takmadan ve ne zaman bu sorunu I had bunu çevirmek için gittim vardı ile çalıştık olarak değil monitör |
|
| |||
| |||
| Ancak's been bazı hakkında bu nedenle potansiyel bir açıklama's değişen iyi. Ben nefret zaman haksız şeyler olur. Eğer bir şey varsayabiliriz sonra nereye geldi geri koymak için harekete geçti. Bu wost şey anakart değişen ve bir tutan vidalar beri tekrar boş bir davayla sökülmesi içeren kısa biridir. Nasıl geri boş bir davayla sökülmesi fantezi ve birlikte bir anda biraz daha koyarak, size BIOS ekran her ek sonra alabilirsiniz kontrol? Büyük bir artı olarak böyle bir toz temizlemek için bulabilirsiniz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi bir bip sesi duyulur hiç?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kendi RAM i garanti eder;) Bir ucuz bir sopa yemek ve deneyin gidin, emin olun eğer iki çubuk sadece iki ile deneyin Geçerli olanlar (DDR2 EKT) olarak aynı tip
| |||
| |||
| merhaba ben şimdi, ama koç çalışacağız sadece ama gelip ekran istemi asla gibi bir bip sesi duyulur açmak için |
|
| |||
| |||
| Merhaba UPDATE Ihave tüm IDE sürücüleri ve disket ve SATA unplugged. Ben koç civarında swapping denedim ve teker teker kullanarak. Bu Zorunlu zaman klavye ışıkları sadece kısa zaman i PSU açmak aydınlatmak açık hiçbir bip sesi duyulur vardır. Daha fazla fikir? |
|
| |||
| |||
| Nefret söyle, ancak bu mobo gibi başladı's vefat etmiş |
|
| |||
| |||
| Bu ne düşünülüyor, sadece açıklama |
![]() |
|
| Bookmarks |