![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт У мене є робочий стіл з P4VT8 + ASRock материнських плат і процесор P4 3.0ghz У мене виникають проблеми з моїм комп'ютером. Я, увімкніть його та всіх вболівальників і жорсткого диска спіном вгору з зазначенням її, але нічого не з'являється на екрані (у світлі залишається бурштин) жорсткого диска світло на permenantly. це не відеокарта, як я перевірив його запасним, його також не БП, як я перевірив його запасним, їм цілком упевнений, що його не жорсткий диск як BIOS не йде на екрані. Хто-небудь знав, що ця проблема може бути? Thanks Jon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи було воно працює? Хіба апаратних отримати змінилося?
Лі CAPS LOCK світло вмикати та вимикати, коли ви натискайте CAPS LOCK? (якщо він робить те я пропоную вашого монітора або кабелю діє вгору) В іншому випадку, можна легко від'єднати всі IDE і SATA кабель від плати (зверніть увагу, звідки вони беруться!) І видалити всі PCI карти, крім відеокарти. Чи має отримати на сторінці BIOS з зображенням на екрані? Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| привіт, Це зовсім не контроль, як я спробував з запасними, Комп працює тепер протягом кількох років, мені довелося його відключити і установкою нових вентиляторів у шасі, і коли я пішов, щоб включити його Саме з цією проблемою я |
|
| |||
| |||
| Це добре, відбулася деяка пересування про так що потенційні пояснення. Я ненавиджу, коли невиправдане речі. Якщо ми можемо припустити, що щось переїхав, то ми повинні покласти його назад, звідки це. Wost річ платі зміни і один з кріпильних гвинта коротке замикання, оскільки воно включає в себе демонтаж повернутися до порожньої випадок. Як Ви собі повернутися до демонтажу порожні справи і ставить її назад разом трохи в той час, перевіряючи ви можете отримати на екран BIOS після кожного додатки? Великим плюсом є Ви отримаєте прибирати пил, як ви йдете. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-який сигнал на всіх?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RAM своєї я можу гарантувати її;) Якщо у вас є дві палиці спробувати тільки з одним із двох, якщо у вас є один раз отримати дешевий палиці і спробувати її, переконайтеся, що його ж типу, що ваші нинішні (DDR2 ECT)
| |||
| |||
| Привет я постараюся RAM зараз, але немає гудка тільки здається, що приходить на оперативному, але не на екрані, щоб включити |
|
| |||
| |||
| Привіт UPDATE Ihave Unplugged все IDE диски і дискети, і SATA. Я спробував перекачування RAM навколо та їх використання в індивідуальному порядку. немає сигналу від Comp при включенні клавіатури і ліхтарі освітлюють лише деякий час, коли я переходжу на БП. Будь-які подальші ідеї? |
|
| |||
| |||
| Неприємно говорити, але він починає звучати як Mobo помер |
|
| |||
| |||
| Ось що я думала, єдиним поясненням |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Маршрутизатор проблем! Не вдається підключитися без Невідомо Network Security Key. | uselesswithcomputers | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 серпня 2009 02:15 |
| Невідомий руткіт?? | Nikronius | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 3 вересня 2008 09:43 |
| Невідомо служби | Mooseknuckle | Операційні системи Windows | 3 | 12 червня 2008 09:16 |
| Невідомо вентилятора процесора | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 жовтня 2007 09:19 |
| Нове будівництво, невідома проблема (и) | Depofencer | Генеральний обладнання чат | 5 | 12 серпня 2007 08:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |