![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок. Им мало над новајлија па ... извињења унапред. Нисам срећан што са својим ПЦ-а и као да је најмање 5 или 6 година ... Мислим ... Им 'згодан сигуран да је потребно за надоградњу, ако не и цео нови машина. Имам матичну плочу СиС730С 2 кс 512МБ СД РАМ Уиндоус КСП 76 ГБ Хард Диск АМД Атхлон Процессор - 1,24 ГХз Желим почети користити мој ПЦ за дигиталну фотографију и тако и за игре и интернет. Може било ко понудити никакве помоћи да оно што ја могу надоградити на побољшању мог ПЦ-а (не мислим ја могу добити више РАМ-а на мом мотехрбоард) или да ли бих требао бити хандсоме код сцраппинг га и узимајући нову? Хвала |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Бок Гроуцхо. Постоји прилично кошта ништа не можете надоградити, јер све што је стварно центру около матичне плоче. Ово је стара матична плоча. Тхе 'СИС' није матична плоча него становник цхипсет на матичној плочи. Могло би потенцијално надоградити процесор (ја верујем, можда криво) да је то соцкет 754, али ми је потребно више информација о матичној плочи пре него се у могућности да вам кажем. Хтео опасности си исправан на макс инсталлер овна, ако тај исправан онда сте већ на макс. Хтјела предлажемо да је време за нови пц, жао. Ако сте срећни да силази да правац што буџет? и треба сцреен?
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Од оно што сам прочитао била сам са почетком нове сумњате да је рачунар на картицама. Мој буџет ће вероватно бити између £ 200-300 (ја могао вероватно протежу на аа мало више, ако је то заиста бити од користи). Имам стари монитор зрнасто па бих вероватно бити најбоље да то упграде ас уелл. Било који сугестија за шта за добити? |
|
| |||
| |||
| Ти си идући у бити прилично ограничена на тај буџет Гроуцхо (без увреде), па бих да има поглед на Делл, пцуорлд.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Ах. какав распон цена ја би требао бити хандсоме код? Мислим Желим пристојан ПЦ (прилично будућности доказ), али без одласка луд. Ако ми је да се буџет за рећи £ 500-600 колико би то направити разлику? Да ли бисте и даље бити најбоље да погледате воли ПЦ свету? |
|
| |||
| |||
| За £ 500 - £ 600 можеш добити пристојан јединици, а не би била ограничена на "воли" од ПЦуорлд (хех, као и начин на који је рекао да је, и слажем се). Као што вам је потребна екран као да је увек корисно за свој буџет тако има још за изградњу самог. Имати погледати на: ууу.месхцомпутерс.цом ууу.евесхам.цом ууу.пцспециалист.цо.ук (Мы фаве од три)
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Одлично, ја ћу имати поглед на тим местима. Пуно хвала за ваша помоћ! |
|
| |||
| |||
| Било када. ![]() Ако треба било какву помоћ слободно пост назад.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве је добио евесхам, њихови односи су добри, али ја је добио лумберед с ушљив картицу или као да није добро радити са видик. за ваше гаминг усредњавачки око £ 500 последњи пут кад сам гледао, али његова цоммминг горе сезоне тако јефтино урлл наћи готово нигде. Ако пронађете било коју нам линк квоцање, И јурне у куповину и није се све што сам се надао за (по трећи пут, Им јако нестрпљив) лол
| |||
| |||
| Проблем је у томе што су отишли у Евесхам администрације .... ..... И као идиот и запостављени споменути да се на мом почетном посту.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Упграде потребан савет | Изак аппиах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. јуна 2009 14:24 |
| Мало потребан савет | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 20 новембар 2008 09:25 |
| Желим надоградити моје рачунар, молим помоћ потребна. | аллсопп2к7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 28 децембар 2007 09:02 |
| Неки псу Потребни ресурси | Мацмац508 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 27 децембар 2007 15:28 |
| Упграде потребне. | Мыканобле | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 27 децембар 2007 03:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |