![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, Im despre PC-ul meu de a actualiza şi au doar despre stabilit pe următoarele specs, ar aprecia dacă cineva ar putea avea o privire pentru a vă asigura că toate se potriveşte împreună: Antec 900 - jocuri caz - £ 72.84 MSI 8600 GTS 512MB 675MHz - £ 138.64 Asus P5KC, iP35, S 775, PCI-E (x16), DDR2/DDR3 1066/1333/667/800, SATA II <SATA RAID <ATX - £ 78.60 Arctic răcire congelator pro 7 - £ 16.70 Zalman ZM-F3 - £ 4.57 Pioneer DVR-112DBK 18x DVD ± R, DVD ± 10x DL, DVD + RW x8/-RW x6, IDE, Black, OEM - £ 17.38 Arctic Silver 5 Thermal Compound pentru CPU - £ 4.50 E6850 s775, 1333 - £ 162.99 1GB CorsairXMS2, DDR2 PC2-6400 (800), 240 Pins, non-ECC Unbuffered, CAS 5-5-5-12 - £ 28.95 Samsung T166 hdd 500GB - £ 61.09 Estimat costul total = £ 586.26 Asta suna ca o sumă rezonabilă pentru a plăti pentru aceste articole? Toate acestea sunt compatibile? Multumesc pentru orice ajutor -Doug |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Doug Da, toate compatibile. Preţuri decente, de asemenea. Am vazut de caz şi de la CPU o pereche de lire mai ieftin, dar dacă vă lista este tot de la acelaşi furnizor, atunci stai cu ce ai ca veţi plăti numai (în cazul în care taxa) un lot de transport, taxele. Dacă merge XP 1 GB de RAM este suficientă, dar dacă te duci 2GB pentru Vista.
|
| |||
| |||
| Hey mulţumiri pentru conifrmation pe toate părţile. Am deja un gig de RAM deci a fost doar gândindu-se că aceasta ar putea sa-mi aduca pana la 2 GB. Voi fi în continuare să fie difuzate XP, pentru moment, cred eu, nu prea sigur că-mi place aspectul Vista ... lucruri noi mă sperie! Am un alt querstion mea cu privire la curent master unitate. Sa a fost destul de complet pentru un timp şi acum am nevoie de ea pentru a trece la o unitate de sclavi. Ştiu că toate fişierele de sistem sunt pe el aşa am nevoie pentru a copia toate aceste fişiere pentru a-mi actuală unitatea secundară înainte de a schimba peste ei? Mulţumesc -Doug |