по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Надграждането моя стар-Иш PC

Reply

Нишка Инструменти
Old 19 април 2008, 11:48
Новите държави Група

Default Надграждането моя стар-Иш PC

Хей,

Моят лаптоп разби днес и намерих една стара-Иш компютъра аз използван за използване в таванско помещение. Обърнах се, че и тя не би обувка. Така че просто инсталиран Windows XP пресни!

Спецификациите не са твърде лошо за 2004 компютъра, бях очакват влошаване. Intel Pentium 4 2,8 GHz, но само 256MB DDR на овена.

Както и аз искам да го надстроите да мога да я използвате твърде много. Компю е Адвент 2004 компютъра. Ето пълният спецификациите.

Код:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Основно искам да се получи двойно или четворни (ако съм късметлия) в нея, но не този, че голяма част от проблем, тъй като тя има вече 2.8GHz. Мислиш ли, reccon какво да направя това? И какъв тип ще ми трябва?

Аз също искам да го нов твърд диск, някои RAM, безжични възможности и подобрена оптично устройство, може би по-добра графична карта, както добре. Всякакви препоръки, защото не съм сигурен кои от тях ще бъдат съвместими.

Аз взех предния капак днес и аз може да видите овен слота и какво приличаше на PCI слот, но аз wasn't сигурен. Аз също мисля, че е оптично устройство, покриваща HD.

I DONT ум, ако му ще бъде по-скъпо от закупуване на нов компютър, защото ми харесва flexibilty от ъпгрейд така че DONT нужда прекарват парите, ако DONT искате и вие да го направите постепенно. Im само на 15, така ли DONT се плаща много, така Id-скоро да smallish ъпгрейди от buty чисто нов компютър. Плюс да намеря по-забавни и образователни.

Надявам се, че може да помогне

Джош!
Old 19 април 2008, 12:00
Номер на групата

Може би, както и просто го шибам и да получите някои разходи на пари и изграждането на персонален компютър от нулата от всички ъпгрейди, които искате, то няма да е далеч от изграждане на нова все пак (цена мъдър) също не бих искам да купя някои нов лъскав компоненти и стик тях на един стар прашни mobo, а след това в недостоен случай.
Old 19 април 2008, 12:04
Новите държави Група

За да надстроите компютъра ви ще бъде почти на вземане на нова конструкция. Тъй като компютърът е стара и е с P4 вътре, ще ви се нуждаят от нови дънни платки, и това вероятно ще означава нов овен. всичко това вече е относително евтина да правите и вие може да пази вашия твърд диск и оптично устройство, и може би дори ви захранване. Неща, които не могат да се нуждаят, са

1. Нова дънна платка с гнездо за процесор, който искате. (аз препоръчвам AMD, но и вероятно ще получи flammed LOL), така ще бъде AMD сокет AM2 или AM2 +
2. Процесор. Уверете се вземе решение относно бюджета. също и вие най-вероятно не виждам разлика в четворни ядрото, ако тя е за игри, така отивам за двойно ядро.
3. Уверете се, че нито получи heatsink с процесор или купи този, който се вписва в специално гнездо
4. RAM. овен е относително евтина, но се уверете, че вашата дънна платка поддържа това.

Мисля, че ако получите това ще са почти една съвсем нова система:)
Old 19 април 2008, 12:05
Новите държави Група

PS

Винаги използвайте www.ebuyer.com или www.overclockers.co.uk
И двете много добри сайтове с добри цени и големи клиенти, ако имате някакви проблеми, които са малко и далеч между
Old 19 април 2008, 12:18
Новите държави Група

Аз арго наистина си позволи да започне изграждането на нови. Също така ми е против изграждането на мен един от нулата. Не знам защо! Моята майка е малко starnge. Но тя doesn't имат проблем с мен обновяване на текущата ми един.
Old 19 април 2008, 12:21
Новите държави Група

Какво ще се използват за това?
Old 19 април 2008, 14:24
Номер на групата

Ако му ли 478, което го е проб ID запази толкова дълго, колкото и да не poss ъпгрейди каквато и запазете си парите за ново изграждане M8 обновяване на този компютър ще бъде отпадък, както вие ще трябва да хвърлят по-голямата част от него, когато сте далеч направи накрая ъпгрейд, с изключение на всяка добавена PCI карти или DVD диск.
най-добре да се направи нова изгради и поддържа това като резервен

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 19 април 2008, 14:34
Новите държави Група

Знам, че неговата най-добре да се направи ново изграждане, но съм свикнал да използва този един! Dont попитам защо, имам си причини.
Old 19 април 2008, 14:50
Номер на групата

ви се коригира за flamed за AMD recomendation
Intel ftw!
Просто надстроите овен до 1 гиг, а ти ще се оправи, а може би стик в нов оптичен диск (IDE разбира се)

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 19 април 2008, 15:16
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Cew27 View Post
ви се коригира за flamed за AMD recomendation
Intel ftw!
Просто надстроите овен до 1 гиг, а ти ще се оправи, а може би стик в нов оптичен диск (IDE разбира се)
ID каже същото като Cew27

Може би по-добра графична карта
също ID замени PSU да бъде на безопасно страна, както ти каза старата си и са в тавански за известно време

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc