![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей, Моят лаптоп разби днес и намерих една стара-Иш компютъра аз използван за използване в таванско помещение. Обърнах се, че и тя не би обувка. Така че просто инсталиран Windows XP пресни! Спецификациите не са твърде лошо за 2004 компютъра, бях очакват влошаване. Intel Pentium 4 2,8 GHz, но само 256MB DDR на овена. Както и аз искам да го надстроите да мога да я използвате твърде много. Компю е Адвент 2004 компютъра. Ето пълният спецификациите. Код: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Аз също искам да го нов твърд диск, някои RAM, безжични възможности и подобрена оптично устройство, може би по-добра графична карта, както добре. Всякакви препоръки, защото не съм сигурен кои от тях ще бъдат съвместими. Аз взех предния капак днес и аз може да видите овен слота и какво приличаше на PCI слот, но аз wasn't сигурен. Аз също мисля, че е оптично устройство, покриваща HD. I DONT ум, ако му ще бъде по-скъпо от закупуване на нов компютър, защото ми харесва flexibilty от ъпгрейд така че DONT нужда прекарват парите, ако DONT искате и вие да го направите постепенно. Im само на 15, така ли DONT се плаща много, така Id-скоро да smallish ъпгрейди от buty чисто нов компютър. Плюс да намеря по-забавни и образователни. Надявам се, че може да помогне Джош! |
|
| |||
| |||
| Може би, както и просто го шибам и да получите някои разходи на пари и изграждането на персонален компютър от нулата от всички ъпгрейди, които искате, то няма да е далеч от изграждане на нова все пак (цена мъдър) също не бих искам да купя някои нов лъскав компоненти и стик тях на един стар прашни mobo, а след това в недостоен случай. |
|
| |||
| |||
| За да надстроите компютъра ви ще бъде почти на вземане на нова конструкция. Тъй като компютърът е стара и е с P4 вътре, ще ви се нуждаят от нови дънни платки, и това вероятно ще означава нов овен. всичко това вече е относително евтина да правите и вие може да пази вашия твърд диск и оптично устройство, и може би дори ви захранване. Неща, които не могат да се нуждаят, са 1. Нова дънна платка с гнездо за процесор, който искате. (аз препоръчвам AMD, но и вероятно ще получи flammed LOL), така ще бъде AMD сокет AM2 или AM2 + 2. Процесор. Уверете се вземе решение относно бюджета. също и вие най-вероятно не виждам разлика в четворни ядрото, ако тя е за игри, така отивам за двойно ядро. 3. Уверете се, че нито получи heatsink с процесор или купи този, който се вписва в специално гнездо 4. RAM. овен е относително евтина, но се уверете, че вашата дънна платка поддържа това. Мисля, че ако получите това ще са почти една съвсем нова система:) |
|
| |||
| |||
| PS Винаги използвайте www.ebuyer.com или www.overclockers.co.uk И двете много добри сайтове с добри цени и големи клиенти, ако имате някакви проблеми, които са малко и далеч между |
|
| |||
| |||
| Аз арго наистина си позволи да започне изграждането на нови. Също така ми е против изграждането на мен един от нулата. Не знам защо! Моята майка е малко starnge. Но тя doesn't имат проблем с мен обновяване на текущата ми един. |
|
| |||
| |||
| Какво ще се използват за това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако му ли 478, което го е проб ID запази толкова дълго, колкото и да не poss ъпгрейди каквато и запазете си парите за ново изграждане M8 обновяване на този компютър ще бъде отпадък, както вие ще трябва да хвърлят по-голямата част от него, когато сте далеч направи накрая ъпгрейд, с изключение на всяка добавена PCI карти или DVD диск. най-добре да се направи нова изгради и поддържа това като резервен
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Знам, че неговата най-добре да се направи ново изграждане, но съм свикнал да използва този един! Dont попитам защо, имам си причини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ви се коригира за flamed за AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
ID каже същото като Cew27Може би по-добра графична карта също ID замени PSU да бъде на безопасно страна, както ти каза старата си и са в тавански за известно време Моята система: P * L * A * Z * M * A
|