menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Aktualizace mých starých-ish PC

Reply

Thread Nástroje
Old 19. dubna 2008, 11:48
Nový člen skupiny

Default Aktualizace mých starých-ish PC

Hej,

Můj laptop rozbil a dnes jsem našel starý počítač-ish I používali ve svém podkroví. Obrátil jsem se na to a to by nebylo boot. Tak jsem právě instalovaných Windows XP čerstvé!

Tyto specifikace nejsou příliš špatné pro PC 2004, byl jsem očekával horší. Intel Pentium 4 2,8 GHz, ale pouze 256MB DDR RAM.

Každopádně chci upgrade to, abych mohl používat docela hodně. PC je Advent 2004 PC. Zde je kompletní specifikace.

Kód:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Hlavně chci mít dvojí nebo Quad (pokud mám štěstí) v tom, že ne, ale to je mnohem menší problém, protože má již 2.8GHz. Máte reccon jsem mohl udělat? A jaký typ bych potřebujete?

Také jsem chtěl získat nový pevný disk, některé RAM, Wireless schopnosti a lepší optické mechaniky, možná i lepší grafické karty také. Veškerá doporučení, jak si nejsem jistý, které z nich by být kompatibilní.

Vzal jsem si na titulní straně dnes volno a já mohl vidět ram sloty a něco, co vypadalo jako PCI slot ale já wasn't jistý. Myslím si také, optické mechaniky byl pokrývající HD.

I dont mysl, pokud se její bude dražší než nákup nového počítače, protože jsem stejně jako flexibilitu upgradu takže dont potřeba utrácet peníze, pokud si dont chcete a můžete to udělat postupně. Im pouze 15 so I dont dostanu zaplaceno hodně tak Id spíše pomenší udělat upgrade než Buty zbrusu nový počítač. Plus mi to více zábavy a vzdělání.

Doufám, že nám můžete pomoci

Josh!
Old 19. dubna 2008, 12:00
Dárce Skupina

Možná i právě pobít a dostat nějaké kapesné a vybudovat ks od začátku ze všech aktualizací, které chcete, a to by nemělo být daleko budování nového beztak (cena moudrý) také bych nechtěl koupit nějaké lesklý nové komponenty a držet je na staré prašné mobo a pak do nehodně případu.
Old 19. dubna 2008, 12:04
Nový člen skupiny

Chcete-li upgradovat počítač by být téměř vytvořit novou verzi. Vzhledem k tomu, že počítač je starý a má P4 dovnitř, vaše by potřeba nové desce, a to by pravděpodobně znamenalo nový ram. to vše je nyní relativně levnou udělat a můžete ponechat svůj pevný disk a optické mechaniky, a možná i vaše zdroje. Věci budete potřebovat, jsou

1. Nová deska se socket pro procesor, které chcete. (i doporučit, ale i AMD zřejmě bude mít flammed lol) tak by AMD Socket AM2 a AM2 +
2. Procesoru. Učinit rozhodnutí o rozpočtu. Rovněž budete pravděpodobně není vidět rozdíl ve čtyř-jádrové procesory, zda se jedná o herní tak jít o duální jádro.
3. Ujistěte se, že buď si chladič s procesorem nebo koupit ten, který se hodí zejména pro socket
4. Ram. ram je relativně levné, ale ujistěte se, že vaše základní deska podporuje.

Myslím, že když si to budete mít téměř zbrusu nový systém:)
Old 19. dubna 2008, 12:05
Nový člen skupiny

ps

Vždycky jsem použít buď www.ebuyer.com nebo www.overclockers.co.uk
Oba velmi dobré stránky s dobrými cenami a skvělý zákaznický servis, pokud máte nějaké problémy, které jsou řídký
Old 19. dubna 2008, 12:18
Nový člen skupiny

I cant opravdu dovolit začít stavět nové. Také my se proti mně budova jedné z nuly. I dont vědět proč! Moje maminka je trochu starnge. Ale ona doesnt mít problém s aktualizací mi můj současný.
Old 19. dubna 2008, 12:21
Nový člen skupiny

co budete používat je?
Old 19. dubna 2008, 14:24
Dárce Skupina

Pokud jeho socket 478, který je problém je id ji tak dlouho, jak poss a to bez jakékoliv upgrady a ušetřit peníze za nový stavět M8 modernizace tohoto PC bude odpad, jak je budete muset házet většina je pryč, když konečně dělat upgrade, s výjimkou jakékoli přidané PCI karty nebo DVD.
nejlépe do nového vybudovat a udržet toto jako náhradní

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 19. dubna 2008, 14:34
Nový člen skupiny

Vím, že jeho nejlepší do nového stavět, ale jsem zvyklý používat this one! Dont zeptat, proč jsem mé důvody.
Old 19. dubna 2008, 14:50
Dárce Skupina

Váš opravuje asi bylo flambovaná pro AMD recomendation
Intel ftw!
jen upgrade ram na 1 koncert a budete v pořádku a možná držet v nové optické mechaniky (IDE samozřejmě)

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 19. dubna 2008, 15:16
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Cew27 View Post
Váš opravuje asi bylo flambovaná pro AMD recomendation
Intel ftw!
jen upgrade ram na 1 koncert a budete v pořádku a možná držet v nové optické mechaniky (IDE samozřejmě)
id říci stejně jako Cew27

možná i lepší grafické karty
id také nahradit PSU se na bezpečné straně, jak jste řekl své staré a bylo v podkroví na chvíli

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Aktualizace staré PC švihácký Obecné Hardware Chat 3 7 prosince 2007 10:13
Aktualizace mých CPU gazzzwp Obecné Hardware Chat 3 14. říjen 2007 03:20
Aktualizace mých ram Ashley Williams Procesory, základní desky & RAM 6 8. Září 2007 04:32
Aktualizace Nápověda Ryby a hranolky Notebooky, Mobily a PDA 6 6. Září 2007 05:24
Aktualizace Moje RAM mxmad32 Procesory, základní desky & RAM 8 26. srpen 2007 10:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.