μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Αναβάθμιση-ish παλιό μου PC

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2008, 11:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Έι,

My laptop έσπασε σήμερα και βρήκα ένα παλιό I-ish υπολογιστή που χρησιμοποιούνται για την χρήση σε σοφίτα μου. Αρνήθηκα αυτό και για αυτό δεν θα εκκίνησης. Έτσι, μόλις εγκατασταθούν τα Windows XP φρέσκα!

Οι προδιαγραφές δεν είναι πολύ κακό για το 2004 PC, θα ανέμενε χειρότερα. Intel Pentium 4 2,8 GHz, αλλά μόνο των 256MB DDR RAM.

Τέλος πάντων θέλω να τις αναβαθμίζει, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσετε αρκετά. Ο υπολογιστής είναι ένα Advent 2004 υπολογιστή. Εδώ είναι το πλήρες specs.

Κωδικός:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Κυρίως θέλω να πάρετε μια διπλή ή τετράκλινα (αν είμαι τυχερός), αλλά σε αυτό δεν thats ότι πολλά από ένα πρόβλημα, διότι έχει ήδη 2.8GHz. Reccon Μήπως θα μπορούσα να το κάνετε αυτό; Και τι είδους θα χρειάζομαι;

Θα ήθελα επίσης να αποκτήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, κάποιες RAM, Wireless δυνατοτήτων και τη βελτίωση του οπτικού δίσκου, ίσως την καλύτερη κάρτα γραφικών επίσης. Όλες οι συστάσεις που δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι συμβατή.

Πήρα την πρόσοψη και αφαιρέστε σήμερα και μπόρεσα να δω το RAM slots και ό, τι έμοιαζε με υποδοχή PCI αλλά εγώ wasn't σίγουρος. Πιστεύω, επίσης, το οπτικό δίσκο ήταν καλύπτει το HD.

I dont υπόψη αν πρόκειται να είναι η ακριβότερη από την αγορά νέου υπολογιστή, επειδή μου αρέσει η ευελιξία της αναβάθμισης dont ανάγκη, έτσι ώστε να δαπανήσουν τα χρήματα, αν θέλουν να dont και μπορείτε να το κάνετε σταδιακά. Im μόνο 15 I dont ώστε να πληρώνομαι πολλά τόσο μικρούλης Id μάλλον κάνουμε αναβαθμίσεις από buty ένα ολοκαίνουργιο υπολογιστή. Πλέον θεωρώ ότι είναι πιο διασκεδαστική και εκπαιδευτική.

Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει

Τζος!
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:00
Ομάδα Δωρητών

Ίσως και λίγο μαστιγώ και κάποια δαπάνη των πόρων και στην κατασκευή ενός υπολογιστή από το μηδέν από όλες τις αναβαθμίσεις που θέλετε, δεν θα ήταν μακριά από την κατασκευή ενός νέου μία ούτως ή άλλως (τιμή σοφή) επίσης δεν θα ήθελα να αγοράσω κάποια νέα λαμπερά συστατικά και κολλάνε αυτά με ένα παλιό σκονισμένο mobo και στη συνέχεια σε μια ανάξια υπόθεση.
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, θα κάνει σχεδόν να οικοδομήσουμε ένα νέο. Όπως ο υπολογιστής είναι παλιά και έχει ένα P4 στο εσωτερικό, θα σας χρειάζεται μια νέα μητρική πλακέτα και αυτό πιθανότατα θα σήμαινε νέα RAM. όλα αυτά είναι πλέον σχετική φθηνό να το κάνουμε και θα μπορούσατε να κρατήσετε το σκληρό δίσκο και οπτικό δίσκο, ίσως και το τροφοδοτικό. Τα πράγματα μπορεί να χρειαστεί οι

1. Νέα μητρική πλακέτα με πρίζα για τον επεξεργαστή που θέλετε. (i συστήσει AMD αλλά πιθανότατα θα λάβετε flammed lol) οπότε θα ήταν socket AMD AM2 ή AM2 +
2. Επεξεργαστής. Κάντε μια απόφαση σχετικά με έναν προϋπολογισμό. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δείτε τη διαφορά στην quad πυρήνα αν είναι για gaming έτσι πάμε για ένα διπλού πυρήνα.
3. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε είτε να πάρετε μια heatsink με τον επεξεργαστή ή να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει με την συγκεκριμένη πρίζα
4. Ram. ram είναι σχετικά φθηνές, αλλά βεβαιωθείτε ότι η μητρική κάρτα υποστηρίζει.

Νομίζω ότι αν πετύχετε αυτό θα έχετε σχεδόν ένα νέο σύστημα:)
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:05
Νέο Μέλος Ομάδα

ps

Πάντα χρήση είτε www.ebuyer.com ή www.overclockers.co.uk
Και οι δύο πολύ καλές ιστοσελίδες με καλές τιμές και μεγάλη εξυπηρέτηση των πελατών, εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, που είναι λίγες και σποραδικές
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:18
Νέο Μέλος Ομάδα

I επίκλιση πραγματικά την πολυτέλεια να ξεκινήσετε μια νέα κατασκευή. Επίσης, εμένα μου είναι κατά ένα κτίριο από το μηδέν. Ι dont ξέρει γιατί! Η μαμά είναι λίγο starnge. Αλλά doesn't έχουν πρόβλημα με την αναβάθμιση μου μου τώρα.
Old 19 του Απρίλη 2008, 12:21
Νέο Μέλος Ομάδα

τι θα κάνετε για να το χρησιμοποιείτε;
Old 19 του Απρίλη 2008, 14:24
Ομάδα Δωρητών

Εάν η υποδοχή 478 που είναι προβληματικ id κρατήσει για όσο διάστημα δυνατές και δεν κάνουμε απολύτως αναβαθμίσεις και να αποθηκεύσετε τα λεφτά μου για μια νέα οικοδόμηση M8 αναβάθμιση αυτού του PC θα είναι απόβλητα όπως θα έπρεπε να ρίξει το μεγαλύτερο μέρος μακριά όταν κάνει τελικά αναβάθμιση με την εξαίρεση των προστιθέμενη pci κάρτες ή DVD.
καλύτερο να κάνει μια νέα οικοδομήσουμε και να καθιστά ως ανταλλακτικά

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 19 του Απρίλη 2008, 14:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Ξέρω ότι μπορεί για να κάνει μια νέα κατασκευή όμως συνηθίζει να χρησιμοποιεί αυτό το ένα! Dont ρωτήσω γιατί έχω λόγους.
Old 19 του Απρίλη 2008, 14:50
Ομάδα Δωρητών

διορθώνει σας σχετικά με την flamed για την AMD recomendation
Intel ftw!
μόνο αναβάθμιση ζευγαρώσει με 1 σβούρα και θα σας πρόστιμο και ίσως κολλήσει σε ένα νέο οπτικό δίσκο (ide, βεβαίως)

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 του Απρίλη 2008, 15:16
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Cew27 View Post
διορθώνει σας σχετικά με την flamed για την AMD recomendation
Intel ftw!
μόνο αναβάθμιση ζευγαρώσει με 1 σβούρα και θα σας πρόστιμο και ίσως κολλήσει σε ένα νέο οπτικό δίσκο (ide, βεβαίως)
id πω το ίδιο ως Cew27

ίσως την καλύτερη κάρτα γραφικών
id επίσης να αντικαταστήσει το PSU να είναι από την ασφαλή πλευρά, όπως είπατε και τα παλιά ήταν στη σοφίτα για λίγο

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ overclocked! Athlon64 3000 +
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1,50 DDR gig
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB PCI G-δύναμη
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster HD 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY αερόψυκτο ψήκτρα
Network / Internet:
παρθένο 50Mbps
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
7 Παράθυρο για Ultimate
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.