![]() |
|
| |||
| |||
| Έι, My laptop έσπασε σήμερα και βρήκα ένα παλιό I-ish υπολογιστή που χρησιμοποιούνται για την χρήση σε σοφίτα μου. Αρνήθηκα αυτό και για αυτό δεν θα εκκίνησης. Έτσι, μόλις εγκατασταθούν τα Windows XP φρέσκα! Οι προδιαγραφές δεν είναι πολύ κακό για το 2004 PC, θα ανέμενε χειρότερα. Intel Pentium 4 2,8 GHz, αλλά μόνο των 256MB DDR RAM. Τέλος πάντων θέλω να τις αναβαθμίζει, ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσετε αρκετά. Ο υπολογιστής είναι ένα Advent 2004 υπολογιστή. Εδώ είναι το πλήρες specs. Κωδικός: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Θα ήθελα επίσης να αποκτήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο, κάποιες RAM, Wireless δυνατοτήτων και τη βελτίωση του οπτικού δίσκου, ίσως την καλύτερη κάρτα γραφικών επίσης. Όλες οι συστάσεις που δεν είμαι σίγουρος ποια θα είναι συμβατή. Πήρα την πρόσοψη και αφαιρέστε σήμερα και μπόρεσα να δω το RAM slots και ό, τι έμοιαζε με υποδοχή PCI αλλά εγώ wasn't σίγουρος. Πιστεύω, επίσης, το οπτικό δίσκο ήταν καλύπτει το HD. I dont υπόψη αν πρόκειται να είναι η ακριβότερη από την αγορά νέου υπολογιστή, επειδή μου αρέσει η ευελιξία της αναβάθμισης dont ανάγκη, έτσι ώστε να δαπανήσουν τα χρήματα, αν θέλουν να dont και μπορείτε να το κάνετε σταδιακά. Im μόνο 15 I dont ώστε να πληρώνομαι πολλά τόσο μικρούλης Id μάλλον κάνουμε αναβαθμίσεις από buty ένα ολοκαίνουργιο υπολογιστή. Πλέον θεωρώ ότι είναι πιο διασκεδαστική και εκπαιδευτική. Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει Τζος! |
|
| |||
| |||
| Ίσως και λίγο μαστιγώ και κάποια δαπάνη των πόρων και στην κατασκευή ενός υπολογιστή από το μηδέν από όλες τις αναβαθμίσεις που θέλετε, δεν θα ήταν μακριά από την κατασκευή ενός νέου μία ούτως ή άλλως (τιμή σοφή) επίσης δεν θα ήθελα να αγοράσω κάποια νέα λαμπερά συστατικά και κολλάνε αυτά με ένα παλιό σκονισμένο mobo και στη συνέχεια σε μια ανάξια υπόθεση. |
|
| |||
| |||
| Για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας, θα κάνει σχεδόν να οικοδομήσουμε ένα νέο. Όπως ο υπολογιστής είναι παλιά και έχει ένα P4 στο εσωτερικό, θα σας χρειάζεται μια νέα μητρική πλακέτα και αυτό πιθανότατα θα σήμαινε νέα RAM. όλα αυτά είναι πλέον σχετική φθηνό να το κάνουμε και θα μπορούσατε να κρατήσετε το σκληρό δίσκο και οπτικό δίσκο, ίσως και το τροφοδοτικό. Τα πράγματα μπορεί να χρειαστεί οι 1. Νέα μητρική πλακέτα με πρίζα για τον επεξεργαστή που θέλετε. (i συστήσει AMD αλλά πιθανότατα θα λάβετε flammed lol) οπότε θα ήταν socket AMD AM2 ή AM2 + 2. Επεξεργαστής. Κάντε μια απόφαση σχετικά με έναν προϋπολογισμό. Επίσης, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δείτε τη διαφορά στην quad πυρήνα αν είναι για gaming έτσι πάμε για ένα διπλού πυρήνα. 3. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε είτε να πάρετε μια heatsink με τον επεξεργαστή ή να αγοράσετε αυτό που ταιριάζει με την συγκεκριμένη πρίζα 4. Ram. ram είναι σχετικά φθηνές, αλλά βεβαιωθείτε ότι η μητρική κάρτα υποστηρίζει. Νομίζω ότι αν πετύχετε αυτό θα έχετε σχεδόν ένα νέο σύστημα:) |
|
| |||
| |||
| ps Πάντα χρήση είτε www.ebuyer.com ή www.overclockers.co.uk Και οι δύο πολύ καλές ιστοσελίδες με καλές τιμές και μεγάλη εξυπηρέτηση των πελατών, εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, που είναι λίγες και σποραδικές |
|
| |||
| |||
| I επίκλιση πραγματικά την πολυτέλεια να ξεκινήσετε μια νέα κατασκευή. Επίσης, εμένα μου είναι κατά ένα κτίριο από το μηδέν. Ι dont ξέρει γιατί! Η μαμά είναι λίγο starnge. Αλλά doesn't έχουν πρόβλημα με την αναβάθμιση μου μου τώρα. |
|
| |||
| |||
| τι θα κάνετε για να το χρησιμοποιείτε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν η υποδοχή 478 που είναι προβληματικ id κρατήσει για όσο διάστημα δυνατές και δεν κάνουμε απολύτως αναβαθμίσεις και να αποθηκεύσετε τα λεφτά μου για μια νέα οικοδόμηση M8 αναβάθμιση αυτού του PC θα είναι απόβλητα όπως θα έπρεπε να ρίξει το μεγαλύτερο μέρος μακριά όταν κάνει τελικά αναβάθμιση με την εξαίρεση των προστιθέμενη pci κάρτες ή DVD. καλύτερο να κάνει μια νέα οικοδομήσουμε και να καθιστά ως ανταλλακτικά
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι μπορεί για να κάνει μια νέα κατασκευή όμως συνηθίζει να χρησιμοποιεί αυτό το ένα! Dont ρωτήσω γιατί έχω λόγους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| διορθώνει σας σχετικά με την flamed για την AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
id πω το ίδιο ως Cew27ίσως την καλύτερη κάρτα γραφικών id επίσης να αντικαταστήσει το PSU να είναι από την ασφαλή πλευρά, όπως είπατε και τα παλιά ήταν στη σοφίτα για λίγο Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|