manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Moj stari Nadogradnja PC-ish

Reply

Thread Tools
Old 19. travnja 2008, 11:48
Novi član grupe

Default Moj stari Nadogradnja PC-ish

Ej,

Moj laptop razbio i danas sam pronašao stari-ish računalo JA naviknut iskoristiti u mom potkrovlju. Ja ga uključili i to ne bi čizma. Na taj način JA pravedan Installer Windows XP svjež!

Specifikacije nisu previše loš za 2004 računalo, sam očekivao i gore. Intel Pentium 4 2.8 GHz, ali samo 256 MB DDR RAM-a.

U svakom slučaju želim ga nadograditi na taj način ja mogu iskoristiti Internet prilično puno. PC je računalo došašća 2004. Ovdje je puni specifikacija.

Code:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Uglavnom želim dobiti dual ili quad (ako sam ja sreće) u njoj, ali taj ne da je mnogo problema jer nema 2.8GHz već. Da li reccon sam mogao učiniti? A što bi tip mi je potrebno?

JA isto tako ištanje da biste dobili je novi tvrdi disk, neki RAM, Wireless sposobnosti i poboljšan očni voziti, možda bolje grafičke kartice kao dobro. Bilo koja preporuka kao što sam ne siguran što će one biti kompatibilna.

Sam uzeo prednji poklopac od danas i sam mogao vidjeti ram utore i što izgledao PCI utor, ali sam siguran wasnt. I ja mislim optički pogon je pratila HD.

I dont mind, ako je idući u biti skuplji od kupnje novog računala, jer mi se sviđa flexibilty za nadogradnju tako da ne trebate trošiti novac, ako vi ne želite i možete to učiniti postupno. Im samo 15 na taj način JA dont dobiti plaćen puno tako Id radije ne omalen nadogradnje nego buty potpuno novo računalo. Plus ja ga pronaći više zabave i obrazovanja.

Nadam se da vam mogu pomoći

Josh!
Old 19. travnja 2008, 12:00
Donatorska Grupa

Možda te samo bičevati ga i dobiti neki novac za trošenje i graditi pc od nule iz svih nadogradnji želite, to ne bi bilo daleko od izgradnje novog ionako (cijena mudar) isto tako ja ne bih htjela kupiti neke nov sjajan komponente te ih staviti na starom prašnjavom mobo, a zatim u nedostojan slučaj.
Old 19. travnja 2008, 12:04
Novi član grupe

Za nadogradnju vaše računalo gotovo bi biti stvaranje nove graditi. Kao što računalo je stara i ima P4 iznutra, vaš će trebati nove matične ploče i to će vjerojatno značiti nove ovan. sve ovo je sada relativno jeftin za napraviti, a vi mogli držati tvoj hard disk i optički pogon, a možda čak i svoje napajanje. Stvari svibanj vam je potrebno su

1. Nova matična ploča sa spojnicom za procesor koji želite. (ja preporučiti AMD ali ja vjerojatno dobiti flammed lol) kako bi se AMD Socket AM2 ili AM2 +
2. Processor. Donijeti odluku o proračunu. Također Vas vjerojatno neće vidjeti razliku u quad core, ako je za igranje na taj način ići dvojan srž.
3. Provjerite da li ste ili dobili heatsink sa procesora ili kupiti neki koji se uklapa posebno utičnicu
4. Ram. ovan je relativno jeftin ali pazite da vaša matična ploča podržava.

Mislim da ako se to od vas će imati skoro potpuno novi sistem:)
Old 19. travnja 2008, 12:05
Novi član grupe

ps

JA uvijek iskoristiti oba www.ebuyer.com ili www.overclockers.co.uk
Oba vrlo dobar web stranice s dobrim cijenama i korisnicima usluga, ako imate bilo kakvih problema koji su malo daleko i između
Old 19 tra 2008, 12:18
Novi član grupe

Ja stvarno ne mogu si priuštiti da biste započeli novo izgraditi. Također mi je protiv mene zgrada jedan od nule. Ja dont znati zašto! Moja mama je malo starnge. Ali ona doesnt imaju problema sa mnom poboljšanje moj tekući neki.
Old 19. travnja 2008, 12:21
Novi član grupe

što će vam biti koristeći ga za?
Old 19. travnja 2008, 14:24
Donatorska Grupa

Ako svoj Socket 478 kojim je identifikacija problema zadržati onoliko dugo koliko poss bez nadogradnje i činiti što god te spasiti moj novac za novu izgradnju m8 nadogradnje pc ovaj će se otpad jer ćete morati izbaciti većinu to daleko kada ne konačno dogradnja s iznimkom bilo dodano PCI kartice ili DVD pogon.
najbolje je napraviti novi graditi i zadržati ovo kao rezervni

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 19 tra 2008, 14:34
Novi član grupe

Znam da je najbolje napraviti novi graditi, ali ja navika koristiti ovaj neki! Ne pitajte zašto, imam moje razloge.
Old 19. travnja 2008, 14:50
Donatorska Grupa

Vaše ispravlja se o flamed za AMD recomendation
Intel ftw!
samo nadograditi RAM na 1 harpun i vas će biti u redu i možda staviti u novom optička diska (IDE naravno)

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 19. travnja 2008, 15:16
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Cew27 View Post
Vaše ispravlja se o flamed za AMD recomendation
Intel ftw!
samo nadograditi RAM na 1 harpun i vas će biti u redu i možda staviti u novom optička diska (IDE naravno)
id reći isto kao Cew27

možda bolja grafička kartica
Također id zamijeniti PSU biti na sigurnoj strani kao što je rekao njen stari i bio u potkrovlju za vrijeme

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nadogradnja starog računala gizdav General Hardware Chat 3 7. prosinac 2007 10:13
Nadogradnja moj CPU gazzzwp General Hardware Chat 3 14. listopad 2007 03:20
Nadogradnja moj ram Ashley Williams CPU, Matične ploče i RAM 6 8. Sep 2007 04:32
Nadogradnja Pomoć Ribe i Chips Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 6. Sep 2007 05:24
Moj Nadogradnja RAM-a mxmad32 CPU, Matične ploče i RAM 8 26. kolovoz 2007 10:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.