![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Moj laptop razbio i danas sam pronašao stari-ish računalo JA naviknut iskoristiti u mom potkrovlju. Ja ga uključili i to ne bi čizma. Na taj način JA pravedan Installer Windows XP svjež! Specifikacije nisu previše loš za 2004 računalo, sam očekivao i gore. Intel Pentium 4 2.8 GHz, ali samo 256 MB DDR RAM-a. U svakom slučaju želim ga nadograditi na taj način ja mogu iskoristiti Internet prilično puno. PC je računalo došašća 2004. Ovdje je puni specifikacija. Code: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm JA isto tako ištanje da biste dobili je novi tvrdi disk, neki RAM, Wireless sposobnosti i poboljšan očni voziti, možda bolje grafičke kartice kao dobro. Bilo koja preporuka kao što sam ne siguran što će one biti kompatibilna. Sam uzeo prednji poklopac od danas i sam mogao vidjeti ram utore i što izgledao PCI utor, ali sam siguran wasnt. I ja mislim optički pogon je pratila HD. I dont mind, ako je idući u biti skuplji od kupnje novog računala, jer mi se sviđa flexibilty za nadogradnju tako da ne trebate trošiti novac, ako vi ne želite i možete to učiniti postupno. Im samo 15 na taj način JA dont dobiti plaćen puno tako Id radije ne omalen nadogradnje nego buty potpuno novo računalo. Plus ja ga pronaći više zabave i obrazovanja. Nadam se da vam mogu pomoći Josh! |
|
| |||
| |||
| Možda te samo bičevati ga i dobiti neki novac za trošenje i graditi pc od nule iz svih nadogradnji želite, to ne bi bilo daleko od izgradnje novog ionako (cijena mudar) isto tako ja ne bih htjela kupiti neke nov sjajan komponente te ih staviti na starom prašnjavom mobo, a zatim u nedostojan slučaj. |
|
| |||
| |||
| Za nadogradnju vaše računalo gotovo bi biti stvaranje nove graditi. Kao što računalo je stara i ima P4 iznutra, vaš će trebati nove matične ploče i to će vjerojatno značiti nove ovan. sve ovo je sada relativno jeftin za napraviti, a vi mogli držati tvoj hard disk i optički pogon, a možda čak i svoje napajanje. Stvari svibanj vam je potrebno su 1. Nova matična ploča sa spojnicom za procesor koji želite. (ja preporučiti AMD ali ja vjerojatno dobiti flammed lol) kako bi se AMD Socket AM2 ili AM2 + 2. Processor. Donijeti odluku o proračunu. Također Vas vjerojatno neće vidjeti razliku u quad core, ako je za igranje na taj način ići dvojan srž. 3. Provjerite da li ste ili dobili heatsink sa procesora ili kupiti neki koji se uklapa posebno utičnicu 4. Ram. ovan je relativno jeftin ali pazite da vaša matična ploča podržava. Mislim da ako se to od vas će imati skoro potpuno novi sistem:) |
|
| |||
| |||
| ps JA uvijek iskoristiti oba www.ebuyer.com ili www.overclockers.co.uk Oba vrlo dobar web stranice s dobrim cijenama i korisnicima usluga, ako imate bilo kakvih problema koji su malo daleko i između |
|
| |||
| |||
| Ja stvarno ne mogu si priuštiti da biste započeli novo izgraditi. Također mi je protiv mene zgrada jedan od nule. Ja dont znati zašto! Moja mama je malo starnge. Ali ona doesnt imaju problema sa mnom poboljšanje moj tekući neki. |
|
| |||
| |||
| što će vam biti koristeći ga za? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako svoj Socket 478 kojim je identifikacija problema zadržati onoliko dugo koliko poss bez nadogradnje i činiti što god te spasiti moj novac za novu izgradnju m8 nadogradnje pc ovaj će se otpad jer ćete morati izbaciti većinu to daleko kada ne konačno dogradnja s iznimkom bilo dodano PCI kartice ili DVD pogon. najbolje je napraviti novi graditi i zadržati ovo kao rezervni
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Znam da je najbolje napraviti novi graditi, ali ja navika koristiti ovaj neki! Ne pitajte zašto, imam moje razloge. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše ispravlja se o flamed za AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
id reći isto kao Cew27možda bolja grafička kartica Također id zamijeniti PSU biti na sigurnoj strani kao što je rekao njen stari i bio u potkrovlju za vrijeme My System: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nadogradnja starog računala | gizdav | General Hardware Chat | 3 | 7. prosinac 2007 10:13 |
| Nadogradnja moj CPU | gazzzwp | General Hardware Chat | 3 | 14. listopad 2007 03:20 |
| Nadogradnja moj ram | Ashley Williams | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 8. Sep 2007 04:32 |
| Nadogradnja Pomoć | Ribe i Chips | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 6. Sep 2007 05:24 |
| Moj Nadogradnja RAM-a | mxmad32 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 26. kolovoz 2007 10:11 |
| Thread Tools | |
| |