kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Upgrading régi PC-ish

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2008, 11:48
Új tag Csoport

Hé,

Saját laptop betört ma, és ott találtam egy régi számítógép ish én használni az én loft. Fordultam meg, és nem volna elindulni. Szóval én csak frissen telepített Windows XP!

Az előírásoknak nem is rossz egy 2004 PC, én vártam rosszabb. Intel Pentium 4 2,8 GHz-et, de csak 256 MB DDR RAM.

Akárhogy is akarom, hogy frissítse azt tudom használni elég sok. A PC egy Advent 2004 PC. Itt van a teljes specs.

Kód:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Főként akarom, hogy a kettős vagy quad (ha szerencsés vagyok), hogy, de amit nem, hogy sok a probléma, mert nem rendelkezik 2.8GHz már. Do you reccon tudtam ezt megtenni? És milyen lenne szüksége?

Én is szeretném, hogy ez egy új merevlemez, néhány RAM, vezeték nélküli képességek és a jobb optikai meghajtó, talán egy jobb grafikus kártyával is. Minden ajánlásokat nem vagyok biztos benne, hogy milyen is lenne összeegyeztethető.

Én az előlapot ki ma, és láttam a RAM slots, és mit nézett ki, mint egy PCI slot de wasn't biztos. Azt is gondolom, hogy az optikai meghajtó volt, amely a HD.

I dont gond, ha az lesz drágább, mint a felvásárlás egy új számítógépet, mert mint a rugalmassága frissítést, így dont szükség költeni a pénzt, ha ön dont akar-hoz, és meg tudod csinálni fokozatosan. Im csak 15 úgyhogy dont get fizetett sok Id így inkább nem kisebb, mint a frissítések buty egy új számítógépet. Ráadásul úgy, hogy több szórakoztató és oktató.

Remélem segít

Josh!
Old 19. április 2008, 12:00
Donor Group

Lehet, illetve csak ostoroz, és egy kis pénzt kiadások, illetve a PC a semmiből minden frissítésekből akarsz, nem messze az épület egy új anyway (ár bölcs) is, én nem akarok venni új összetevők és fényes Stick őket egy régi poros mobo, majd méltatlan helyzet.
Old Április 19 2008, 12:04
Új tag Csoport

Korszerűsítésére, a számítógép lehet, hogy szinte egy új építeni. Mivel a számítógép és a régi P4 belül, akkor nem kell egy új alaplap, és ez valószínűleg azt jelenti, új ram. Mindez a jelenleg relatív olcsó tenni, és meg tudná tartani a merevlemezt és az optikai meghajtó, és talán még a tápegység. A dolgok akkor is szüksége van

1. Új alaplap a socket a processzor akarsz. (ajánlom az AMD, de valószínűleg el flammed lol), hogy AMD Socket AM2 lenne vagy AM2 +
2. Processzor. Döntést a költségvetést. is, akkor valószínűleg már nem látják a különbséget a quad core ha ez így megy szerencsejáték egy kétmagos.
3. Győződjön meg róla, hogy akár egy hűtőborda a processzor, vagy vásárolni, amely illeszkedik az adott aljzat
4. Ram. ram viszonylag olcsó, de Győződjön meg róla, hogy az alaplap támogatja azt.

Azt hiszem, ha kap ez akkor szinte egy teljesen új rendszer:)
Old Április 19 2008, 12:05
Új tag Csoport

ps

Mindig is használhatja www.ebuyer.com vagy www.overclockers.co.uk
Mindkettő nagyon jó oldalak, jó árak és a nagy ügyfélszolgálattal, ha bármilyen probléma, amely csak kevés, és messze között
Old Április 19 2008, 12:18
Új tag Csoport

I cant igazán engedheti meg magának, hogy egy új építeni. Én is az anti nekem épület egy karcolás. I dont know why! Anyám egy kicsit starnge. De õ doesnt gond velem korszerűsítését én jelenlegi.
Old Április 19 2008, 12:21
Új tag Csoport

Mit használ ez?
Old Április 19 2008, 14:24
Donor Group

Ha az a socket 478, amely valószínűleg az id tartsa mindaddig, amíg poss, de senkit sem frissítéseket, és mentse a pénzem egy új építésű m8 korszerűsítése e pc lesz a hulladék, mint te meg dobd el a legtöbb, ha do végül upgrade kivéve a hozzáadott PCI kártyákat vagy a DVD meghajtót.
a legjobb, hogy egy új építésű, és tartsa ezt a tartalék

Egy számítógép egyszer verte meg a sakk
De ez nem egyezik meg a kick box.

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Április 19 2008, 14:34
Új tag Csoport

Tudom, hogy a legjobb, hogy egy új építésű, de szokás használni ezt! Ne kérdezd, hogy miért, azt már én okokból.
Old Április 19 2008, 14:50
Donor Group

Ön milyen volt korrigálja lángolt az AMD recomendation
Intel ftw!
csak frissíti a RAM 1-koncert, és jó lesz, és talán kibír egy új optikai meghajtót (ide persze)

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Április 19 2008, 15:16
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Cew27 View Post
Ön milyen volt korrigálja lángolt az AMD recomendation
Intel ftw!
csak frissíti a RAM 1-koncert, és jó lesz, és talán kibír egy új optikai meghajtót (ide persze)
id mondjuk ugyanaz, mint Cew27

Talán egy jobb grafikus kártya
id is helyettesítheti a psu, hogy biztonságban legyünk, mint te azt mondta, hogy a régi és a tetőtérben egy darabig

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.