![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Saját laptop betört ma, és ott találtam egy régi számítógép ish én használni az én loft. Fordultam meg, és nem volna elindulni. Szóval én csak frissen telepített Windows XP! Az előírásoknak nem is rossz egy 2004 PC, én vártam rosszabb. Intel Pentium 4 2,8 GHz-et, de csak 256 MB DDR RAM. Akárhogy is akarom, hogy frissítse azt tudom használni elég sok. A PC egy Advent 2004 PC. Itt van a teljes specs. Kód: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Én is szeretném, hogy ez egy új merevlemez, néhány RAM, vezeték nélküli képességek és a jobb optikai meghajtó, talán egy jobb grafikus kártyával is. Minden ajánlásokat nem vagyok biztos benne, hogy milyen is lenne összeegyeztethető. Én az előlapot ki ma, és láttam a RAM slots, és mit nézett ki, mint egy PCI slot de wasn't biztos. Azt is gondolom, hogy az optikai meghajtó volt, amely a HD. I dont gond, ha az lesz drágább, mint a felvásárlás egy új számítógépet, mert mint a rugalmassága frissítést, így dont szükség költeni a pénzt, ha ön dont akar-hoz, és meg tudod csinálni fokozatosan. Im csak 15 úgyhogy dont get fizetett sok Id így inkább nem kisebb, mint a frissítések buty egy új számítógépet. Ráadásul úgy, hogy több szórakoztató és oktató. Remélem segít Josh! |
|
| |||
| |||
| Lehet, illetve csak ostoroz, és egy kis pénzt kiadások, illetve a PC a semmiből minden frissítésekből akarsz, nem messze az épület egy új anyway (ár bölcs) is, én nem akarok venni új összetevők és fényes Stick őket egy régi poros mobo, majd méltatlan helyzet. |
|
| |||
| |||
| Korszerűsítésére, a számítógép lehet, hogy szinte egy új építeni. Mivel a számítógép és a régi P4 belül, akkor nem kell egy új alaplap, és ez valószínűleg azt jelenti, új ram. Mindez a jelenleg relatív olcsó tenni, és meg tudná tartani a merevlemezt és az optikai meghajtó, és talán még a tápegység. A dolgok akkor is szüksége van 1. Új alaplap a socket a processzor akarsz. (ajánlom az AMD, de valószínűleg el flammed lol), hogy AMD Socket AM2 lenne vagy AM2 + 2. Processzor. Döntést a költségvetést. is, akkor valószínűleg már nem látják a különbséget a quad core ha ez így megy szerencsejáték egy kétmagos. 3. Győződjön meg róla, hogy akár egy hűtőborda a processzor, vagy vásárolni, amely illeszkedik az adott aljzat 4. Ram. ram viszonylag olcsó, de Győződjön meg róla, hogy az alaplap támogatja azt. Azt hiszem, ha kap ez akkor szinte egy teljesen új rendszer:) |
|
| |||
| |||
| ps Mindig is használhatja www.ebuyer.com vagy www.overclockers.co.uk Mindkettő nagyon jó oldalak, jó árak és a nagy ügyfélszolgálattal, ha bármilyen probléma, amely csak kevés, és messze között |
|
| |||
| |||
| I cant igazán engedheti meg magának, hogy egy új építeni. Én is az anti nekem épület egy karcolás. I dont know why! Anyám egy kicsit starnge. De õ doesnt gond velem korszerűsítését én jelenlegi. |
|
| |||
| |||
| Mit használ ez? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha az a socket 478, amely valószínűleg az id tartsa mindaddig, amíg poss, de senkit sem frissítéseket, és mentse a pénzem egy új építésű m8 korszerűsítése e pc lesz a hulladék, mint te meg dobd el a legtöbb, ha do végül upgrade kivéve a hozzáadott PCI kártyákat vagy a DVD meghajtót. a legjobb, hogy egy új építésű, és tartsa ezt a tartalék
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy a legjobb, hogy egy új építésű, de szokás használni ezt! Ne kérdezd, hogy miért, azt már én okokból. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön milyen volt korrigálja lángolt az AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
id mondjuk ugyanaz, mint Cew27Talán egy jobb grafikus kártya id is helyettesítheti a psu, hogy biztonságban legyünk, mint te azt mondta, hogy a régi és a tetőtérben egy darabig My System: P * L * A * Z * M * A
|