![]() |
|
| |||
| |||
| היי, הנייד שלי פרצו היום ומצאתי ישן-איש המחשב נהגתי להשתמש לי עלית גג. אני הפעלתי את זה וזה לא האתחול. אז אני פשוט מותקנת Windows XP טרי! את מפרטי לא חבל 2004 עבור המחשב האישי, הייתי מצפה יותר גרוע. אינטל פנטיום 4 2.8 GHz, אבל רק 256MB DDR של ראם. בכל מקרה אני רוצה לשדרג אותו כדי שאוכל להשתמש בו די הרבה. המחשב הוא מחשב ההתגלות 2004. להלן מפרט מלא. קוד: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm אני גם רוצה לקבל את זה כונן קשיח חדש, כמה זיכרון RAM, אלחוט יכולות משופרות של הכונן האופטי, אולי טוב יותר גם את כרטיס המסך. כמו כל ההמלצות אני לא בטוח אילו יהיה תואם. לקחתי את העטיפה הקדמית ממני היום ואני יכול לראות את רם משבצות ומה נראה כמו חריץ PCI אבל אני בטוח wasn't. אני חושב גם את הכונן האופטי היה מכסה את HD. אכפת לך אם אני dont שלה יהיה יקר יותר מאשר לקנות מחשב חדש, כי אני אוהב את flexibilty של שדרוג dont כך שאתה צריך להשקיע את הכסף dont אם אתה רוצה ואתה יכול לעשות את זה בהדרגה. Im רק 15, כך אני מקבל תשלום dont כך הרבה לעשות, אלא זיהוי smallish שדרוגים מ buty חדש המחשב. בנוסף אני מוצא את זה יותר כיף וחינוכית. מקווה שאתה יכול לעזור ג 'וש! |
|
| |||
| |||
| אולי גם זה רק לרצע ולקבל קצת כסף להוצאה ולבנות מחשב מהתחלה מכל שדרוגים אתה רוצה, זה לא יהיה רחוק בנייה חדשה בכל מקרה (מחיר חכם) גם לא הייתי רוצה לקנות קצת חדש ומבריק מרכיבים אותם ואת המקל על ישן מאובק mobo ולאחר מכן לתוך מקרה לא ראוי. |
|
| |||
| |||
| כדי לשדרג את המחשב ניתן יהיה לבצע כמעט חדש לבנות. כמו המחשב הישן ו P4 יש בפנים, היה צריך את לוח האם החדש ואת זה היה כנראה מתכוון חדש ראם. כל זה הוא עכשיו יחסית זול לעשות ואתה יכול להשאיר את הכונן הקשיח ואת הכונן האופטי, ואולי גם את החשמל. דברים שאתה עשוי להזדקק לו הם 1. חור חדש עם לוח האם עבור המעבד הרצוי. (אני ממליץ AMD אבל אני כנראה לקבל flammed LOL), כך יהיה AMD Socket AM2 או AM2 + 2. מעבד. להחליט על תקציב. גם אתה כנראה לא רואה הבדל מרובע ליבה, אם זה כל כך עבור המשחקים עבור DUAL CORE. 3. ודא שאתה גם מקבל heatsink עם מעבד אחד או לקנות את זה מתאים במיוחד שקע 4. ראם. ראם היא זולה יחסית, אך לוודא את לוח האם תומך בה. אני חושב שאם אתה מקבל את זה יהיה לך כמעט חדש המערכת:) |
|
| |||
| |||
| נ.ב. אני תמיד להשתמש באחת www.ebuyer.com או www.overclockers.co.uk שני אתרים מאוד טובים עם מחירים טובים שירות לקוחות מעולה אם יש לך בעיות שהם מועטים מאוד |
|
| |||
| |||
| אני ממש צביעות להרשות לעצמנו לבנות התחלה חדשה. כמו כן הוא שלי נגד לי בניין אחד מהתחלה. אני יודע למה dont! אמא שלי היא קצת starnge. אבל היא doesn't יש לי בעיה עם שדרוג שלי הנוכחי. |
|
| |||
| |||
| מה אתה משתמש בה עבור? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם את א שקע 478 בו היא מזהה prob להשאיר אותו כל עוד לא poss ועושים שדרוג כלשהו ולשמור את הכסף חדשה לבנות m8 שדרוג המחשב זה יהיה בזבוז כפי תהיה לך לזרוק ביותר של אותו בעת לעשות סוף סוף לשדרג למעט כל הוספה של כרטיסי PCI או ה-DVD. הטוב ביותר לעשות חדשה לבנות ולשמור את זה בתור רזרבי
|
| |||
| |||
| אני יודע לעשות את מיטב חדשה לבנות אבל אני רגיל להשתמש אחד! Dont לשאול מדוע, יש לי את הסיבות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את המתקן על להיות flamed עבור AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
מזהה לומר זהה Cew27אולי טוב יותר כרטיס המסך גם להחליף את תעודת הזהות PSU להיות על הצד בטוח כפי שאמרת שלה היה ישן בעליית הגג במשך זמן המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שדרוג מחשב ישן | חרוץ | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 7 דצמבר 2007 10:13 |
| שדרוג אזור CPU | gazzzwp | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 14th אוקטובר 2007 03:20 |
| שדרוג שלי ראם | Ashley Williams | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 8 ספטמבר 2007 04:32 |
| שדרוג עזרה | דגים צ 'יפס | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 6 | 6 ספטמבר 2007 05:24 |
| שדרוג זיכרון RAM שלי | mxmad32 | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 26 אוגוסט 2007 10:11 |
| שרשרת כלים | |
| |