mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Atnaujinimas mano senas-ish PC

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 19, 2008, 11:48
Naujas Narys

Default Atnaujinimas mano senas-ish PC

Ei,

Mano nešiojamas kompiuteris įveikė šiandien ir radau sena ish kompiuterio aš naudoti mano palėpėje. Pasuku jį ir jis nebūtų įkrovos. Taigi aš ką tik įdiegta "Windows XP" Šviežia!

Specifikacijų nėra labai blogai 2.004 PC, aš tikėjosi blogiau. Intel Pentium 4 2,8 GHz, bet DDR RAM 256mb tik.

Bet kokiu atveju aš noriu atnaujinti ją, kad galėčiau naudotis gana daug. PC Advento 2.004 kompiuterio. Čia yra pilnas specifikacijas.

Kodas
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Daugiausia Noriu gauti dvigubą ar quad (jei aš esu laimingas) ji bet Thats not kad didelė problema, nes ji turi 2.8GHz jau. Ar jums reccon galėčiau tai padaryti? Ir kokia man tiktų?

Aš taip pat noriu ją gauti naują kietąjį diską, kai RAM, Wireless pajėgumus ir pagerinti optinio disko, o gal geriau video taip pat. Bet rekomendacijų nežinau kurie iš jų būtų suderinama.

Mane paėmė visą dangtelį šiandien ir aš galėčiau pamatyti RAM Slots ir kas atrodė PCI, bet aš wasnt sure. Aš taip pat manau, optinis įrenginys buvo apimantis HD.

I dont mind, jei jos bus brangiau nei pirkti naują kompiuterį, nes man patinka modernizavimo flexibilty to you dont reikia išleisti pinigų if you dont norite ir galite tai daryti palaipsniui. Im tik 15 tai I dont uždirbti daug taip Iseiti daryti smallish atnaujinimų, nei batai naują kompiuterį. Plius man atrodo labiau įdomus ir švietimo.

Vilties galite padėti

Josh!
Old Balandis 19, 2008, 12:00
Donorų grupės

Galite taip pat tiesiog vanoti jį ir kažkiek leisti pinigus ir statyti PC "nuo nulio iš visų atnaujinimų, kuriuos norite, kad nebūtų toli nuo pastato nauja vistiek (kaina WISE), taip pat aš norėčiau įsigyti kai naujas blizga komponentai ir klijuoti juos ant senų dulkėtų MOBO ir tada į nevertas atveju.
Old Balandis 19, 2008, 12:04
Naujas Narys

Norėdami atnaujinti savo kompiuterį beveik galima padaryti naują statyti. Kadangi kompiuteris yra senas ir P4 viduje, jūsų turės naują plokštę, ir tai tikriausiai tai nauja RAM. Visa tai dabar santykinai pigu daryti ir galite išsaugoti kietajame diske ir optinio disko, o gal net ir savo energijos tiekimo. Ko jums gali prireikti, yra

1. Naujos plokštės su lizdas Procesorius norite. (Mes rekomenduojame AMD, bet aš tikriausiai gauti flammed lol), kad būtų AMD Socket AM2 ar AM2 +
2. Procesorius. Padaryti su biudžeto sprendimo. Taip pat tikriausiai nemato ir Quad Core skirtumas, jei jis yra žaidimų, kad eiti Dual Core.
3. Įsitikinkite, kad jūs arba gauti su procesoriumi HEATSINK arba pirkti tai, kas atitinka ypač lizdas
4. RAM. RAM yra palyginti pigūs, bet įsitikinkite, kad jūsų pagrindinė plokštė palaiko.

Manau, jei jums tai jūs jau beveik visiškai nauja sistema:)
Old Balandis 19, 2008, 12:05
Naujas Narys

PS

Aš visada naudoti arba www.ebuyer.com arba www.overclockers.co.uk
Abi labai geros tinklapis geros kainos ir puikus klientų aptarnavimas, jei turite problemų, kurios yra daug ir toli nuo
Old Balandis 19, 2008, 12:18
Naujas Narys

I cant tikrai sau leisti pradėti statyti naują. Taip pat mano, yra prieš mane pastate vienas nuo nulio. I dont know why! Mano mama yra truputį starnge. Bet ji doesnt have a problem with me modernizavimo Mano dabartinė.
Old Balandis 19, 2008, 12:21
Naujas Narys

Ką jūs naudojate jį?
Old Balandis 19, 2008, 14:24
Donorų grupės

Jei jos Socket 478 kurios yra bū ID laikyti jį tol, kol Poss ir tai nėra kokia atnaujinimai ir taupyti savo pinigus už naujos statybos M8 modernizavimo šiame kompiuteryje būti atliekomis, kaip jūs turite mesti dauguma ji toli, jei tai pagaliau atnaujinti su bet pridėtinės PCI arba DVD išimtis.
geriausia daryti nauja kurti ir išlaikyti tai, kaip atsarginės

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Balandis 19, 2008, 14:34
Naujas Narys

Žinau viską, kad tai naujos statybos, tačiau aš įpratęs naudotis šiuo vienu! Dont paklausti, kodėl aš turiu savo priežasčių.
Old Balandis 19, 2008, 14:50
Donorų grupės

Jūsų taiso Viskas yra flamed už AMD Recomendation
Intel ftw!
tik atnaujinti RAM 1 koncertą ir jums bus gerai, o gal ir prikaišioti naują optinis įrenginys (IDE žinoma)

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Balandis 19, 2008, 15:16
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Cew27 View Post
Jūsų taiso Viskas yra flamed už AMD Recomendation
Intel ftw!
tik atnaujinti RAM 1 koncertą ir jums bus gerai, o gal ir prikaišioti naują optinis įrenginys (IDE žinoma)
ID pasakyti kaip Cew27 pats

Gal geriau video
ID taip pat pakeisti PSU būti dėl saugaus kelio, kaip jūs sakėte savo senų ir buvo in the Attic už o

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.