mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Upgrading my old-ish PC

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 19, 2008, 11:48
New Member Group

Default Upgrading my old-ish PC

Hei,

Mans klēpjdators lauza šodien, un es atradu vecu ish datora, es mēdzu izmantot savā loft. Man palika to un tas nav boot. Tāpēc es tikko instalēta Windows XP svaigas!

Specifikācijas nav pārāk slikti, lai 2.004 PC, es gaidīju sliktāk. Intel Pentium 4 2,8 GHz, bet tikai 256 MB DDR RAM.

Anyway es gribu, lai uzlabotu tā, lai es varētu lietot diezgan daudz. PC ir Advent 2.004 datoru. Šeit ir pilnīgi specs.

Kods:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Galvenokārt es vēlos iegūt divkāršu vai quad (ja es esmu laimīgs), jo, bet thats nav, ka liela problēma, jo tā tiešām ir 2.8GHz jau ir. Vai tu reccon es varētu darīt? Un kāda veida tas man būtu vajadzīgs?

Es arī vēlos iegūt jaunu cieto disku, dažas RAM, Wireless spējas un uzlabotu optisko disku, varbūt labāku grafikas karti, kā arī. Visi ieteikumi, kā es neesmu pārliecināts, kura tiem būtu atbilstīgi.

Es paņēmu priekšējo vāciņu šodien, un es varēju redzēt RAM Slots un kāds izskatījās PCI slot, bet man wasn't sure. Es arī domāju, ka optisko disku bija par HD.

I dont prātā, ja tās būs dārgāks nekā pērkot jaunu datoru, jo man patīk flexibilty modernizācijas, lai jūs dont vajadzīgs tērēt naudu, ja Jums dont vēlaties un varat to darīt pakāpeniski. Im tikai 15, tāpēc es dont get maksā daudz, lai ID diezgan do smallish jauninājumus nekā buty pavisam jaunu datoru. Plus man vēl vairāk jautrības un izglītības.

Ceru, ka jūs varat palīdzēt

Josh!
Old Aprīlis 19, 2008, 12:00
Donors Group

Jūs varētu arī vienkārši sist to un saņemt izdevumu naudu un veidot datoru no nulles visu jauninājumus vēlaties, tas nebūtu tālu no ēkas jaunu anyway (cena prātīgi) arī es negribētu nopirkt jauns shiny sastāvdaļas un pielīmēt tos vecs putekļainās MOBO un tad stājas necienīgs gadījumā.
Old Aprīlis 19, 2008, 12:04
New Member Group

Atjaunojiet savu datoru gandrīz var veikt jaunu objektu būvniecību. Kā dators ir vecs, un ir P4 iekšpusē, jūsu būtu nepieciešama jauna mātesplate un tas droši vien nozīmē jaunu ram. tas viss ir tagad, salīdzinot lēts darīt, un jūs varētu saglabāt savu cieto disku un optisko disku, un varbūt pat jūsu elektroenerģijas padeves. Lietas, Jums var būt nepieciešama, ir

1. Jaunu mātesplati ar ligzdu, lai procesora vēlaties. (Es iesaku AMD, bet man būs iespējams saņemt flammed lol) so AMD SOCKET būtu AM2 vai AM2 +
2. Procesoru. Padarīt lēmumu par budžetu. arī jūs, iespējams, neredzat atšķirību QUAD CORE, ja tas ir spēļu tik iet par Dual Core.
3. Pārliecinieties, ka jūs vai nu saņemt Heatsink ar pārstrādātājs vai nopirkt vienu, kas atbilst īpaši ligzda
4. Ram. ram ir salīdzinoši lēti, bet pārliecinieties, ka jūsu mātesplates atbalsta.

Es domāju, ja jums tas Jums būs gandrīz pilnīgi jauna sistēma:)
Old Aprīlis 19, 2008, 12:05
New Member Group

ps

Es vienmēr lieto vai nu www.ebuyer.com vai www.overclockers.co.uk
Gan ļoti labas mājas lapas ar labu cenu un lielisku klientu servisu, ja Jums ir jebkādas problēmas, kas ir maz un tālu no
Old Aprīlis 19, 2008, 12:18
New Member Group

I cant tiešām atļauties sākt jaunu objektu būvniecību. Arī mani ir pret mani ēkas viena no nulles. I dont know why! Manu mammu ir mazliet starnge. Bet viņa doesn't ir problēma ar mani modernizācija manu esošo.
Old Aprīlis 19, 2008, 12:21
New Member Group

Ko jūs izmantojat to?
Old Aprīlis 19, 2008, 14:24
Donors Group

Ja tā socket 478 ko tā prob ir id glabā tik ilgi, kā poss un tiem nav nekāda uzlabojumus un ietaupīt savu naudu par jaunu objektu būvniecību m8 modernizācijas tas pc ir atkritumi, kā jums nāksies mest lielāko daļu no tā prom, kad do beidzot uzlabošana, izņemot jebkuras pievienotās PCI kartes vai DVD disku.
vislabāk to darīt jauna veidot un saglabāt to kā rezerves

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Aprīlis 19, 2008, 14:34
New Member Group

Es zinu to vislabāk izdarīt jaunu objektu būvniecību, bet man paradis izmantot šo vienu! Dont jautāt, kāpēc, es savus iemeslus.
Old Aprīlis 19, 2008, 14:50
Donors Group

Jūsu labo par to liesmoja par amd recomendation
intel FTW!
tikai uzlabot ram līdz 1 kabriolets un jums būs naudas un varbūt iespraust jaunu optisko disku (IDE protams)

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 19, 2008, 15:16
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Cew27 View Post
Jūsu labo par to liesmoja par amd recomendation
intel FTW!
tikai uzlabot ram līdz 1 kabriolets un jums būs naudas un varbūt iespraust jaunu optisko disku (IDE protams)
id teikt tāpat kā Cew27

varbūt labāk grafikas karte
Arī id aizstāt psu jābūt uz drošu pusē kā jūs teicāt, tā veco un bijis bēniņos, lai vienlaikus

Mana sistēma: P * L * * Z * M *

Processor (s):
2.3GHz AMD
Motherboard:
Asus
RAM Operatīvā atmiņa:
1 GIG DDR
Graphics Card (s):
256mb G-force
Sound Card:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):