![]() |
|
| |||
| |||
| Hei, Mans klēpjdators lauza šodien, un es atradu vecu ish datora, es mēdzu izmantot savā loft. Man palika to un tas nav boot. Tāpēc es tikko instalēta Windows XP svaigas! Specifikācijas nav pārāk slikti, lai 2.004 PC, es gaidīju sliktāk. Intel Pentium 4 2,8 GHz, bet tikai 256 MB DDR RAM. Anyway es gribu, lai uzlabotu tā, lai es varētu lietot diezgan daudz. PC ir Advent 2.004 datoru. Šeit ir pilnīgi specs. Kods: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Es arī vēlos iegūt jaunu cieto disku, dažas RAM, Wireless spējas un uzlabotu optisko disku, varbūt labāku grafikas karti, kā arī. Visi ieteikumi, kā es neesmu pārliecināts, kura tiem būtu atbilstīgi. Es paņēmu priekšējo vāciņu šodien, un es varēju redzēt RAM Slots un kāds izskatījās PCI slot, bet man wasn't sure. Es arī domāju, ka optisko disku bija par HD. I dont prātā, ja tās būs dārgāks nekā pērkot jaunu datoru, jo man patīk flexibilty modernizācijas, lai jūs dont vajadzīgs tērēt naudu, ja Jums dont vēlaties un varat to darīt pakāpeniski. Im tikai 15, tāpēc es dont get maksā daudz, lai ID diezgan do smallish jauninājumus nekā buty pavisam jaunu datoru. Plus man vēl vairāk jautrības un izglītības. Ceru, ka jūs varat palīdzēt Josh! |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu arī vienkārši sist to un saņemt izdevumu naudu un veidot datoru no nulles visu jauninājumus vēlaties, tas nebūtu tālu no ēkas jaunu anyway (cena prātīgi) arī es negribētu nopirkt jauns shiny sastāvdaļas un pielīmēt tos vecs putekļainās MOBO un tad stājas necienīgs gadījumā. |
|
| |||
| |||
| Atjaunojiet savu datoru gandrīz var veikt jaunu objektu būvniecību. Kā dators ir vecs, un ir P4 iekšpusē, jūsu būtu nepieciešama jauna mātesplate un tas droši vien nozīmē jaunu ram. tas viss ir tagad, salīdzinot lēts darīt, un jūs varētu saglabāt savu cieto disku un optisko disku, un varbūt pat jūsu elektroenerģijas padeves. Lietas, Jums var būt nepieciešama, ir 1. Jaunu mātesplati ar ligzdu, lai procesora vēlaties. (Es iesaku AMD, bet man būs iespējams saņemt flammed lol) so AMD SOCKET būtu AM2 vai AM2 + 2. Procesoru. Padarīt lēmumu par budžetu. arī jūs, iespējams, neredzat atšķirību QUAD CORE, ja tas ir spēļu tik iet par Dual Core. 3. Pārliecinieties, ka jūs vai nu saņemt Heatsink ar pārstrādātājs vai nopirkt vienu, kas atbilst īpaši ligzda 4. Ram. ram ir salīdzinoši lēti, bet pārliecinieties, ka jūsu mātesplates atbalsta. Es domāju, ja jums tas Jums būs gandrīz pilnīgi jauna sistēma:) |
|
| |||
| |||
| ps Es vienmēr lieto vai nu www.ebuyer.com vai www.overclockers.co.uk Gan ļoti labas mājas lapas ar labu cenu un lielisku klientu servisu, ja Jums ir jebkādas problēmas, kas ir maz un tālu no |
|
| |||
| |||
| I cant tiešām atļauties sākt jaunu objektu būvniecību. Arī mani ir pret mani ēkas viena no nulles. I dont know why! Manu mammu ir mazliet starnge. Bet viņa doesn't ir problēma ar mani modernizācija manu esošo. |
|
| |||
| |||
| Ko jūs izmantojat to? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tā socket 478 ko tā prob ir id glabā tik ilgi, kā poss un tiem nav nekāda uzlabojumus un ietaupīt savu naudu par jaunu objektu būvniecību m8 modernizācijas tas pc ir atkritumi, kā jums nāksies mest lielāko daļu no tā prom, kad do beidzot uzlabošana, izņemot jebkuras pievienotās PCI kartes vai DVD disku. vislabāk to darīt jauna veidot un saglabāt to kā rezerves
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| |||
| |||
| Es zinu to vislabāk izdarīt jaunu objektu būvniecību, bet man paradis izmantot šo vienu! Dont jautāt, kāpēc, es savus iemeslus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu labo par to liesmoja par amd recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
id teikt tāpat kā Cew27varbūt labāk grafikas karte Arī id aizstāt psu jābūt uz drošu pusē kā jūs teicāt, tā veco un bijis bēniņos, lai vienlaikus Mana sistēma: P * L * * Z * M *
|
![]() |
|
| Bookmarks |