![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Laptop-ul meu de azi a rupt şi l-am găsit un vechi ISH computer-am folosit pentru a utiliza în pod. Am transformat-o pe ea şi nu ar boot. Deci, am instalat Windows XP proaspete! Specificaţiile nu sunt prea rău pentru un PC 2004, am fost asteptam mai rău. Intel Pentium 4 2.8 GHz, dar numai 256 MB de RAM DDR. Oricum vreau să faceţi upgrade-o ca sa ma pot folosi un numar destul de mare. PC-ul este un Advent 2004 PC. Aici sunt pe deplin specs. Cod: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Am dori, de asemenea, pentru a obţine un nou hard-disk, unele RAM, Wireless capabilităţi îmbunătăţite şi un drive optic, poate că o mai bună placă grafică, de asemenea. Orice recomandări ca nu sunt sigur care dintre ele ar fi compatibile. Mi-am luat de pe capacul frontal azi şi am putut vedea RAM sloturi şi ce privit ca un slot PCI, dar am wasn't sigur. Eu cred de asemenea, la unitatea optică a fost acoperind HD. I dont superi dacă ei vor fi mai scumpe decât achiziţionarea unui computer nou, pentru că îmi place de flexibilty de actualizare, astfel încât să dont nevoie de a cheltui bani, dacă vrei să dont şi o poti face treptat. Im doar 15 dont, aşa că am plătit o mulţime atât de Id-ul, nu face decât smallish upgrade buty un nou calculator. Plus Mi se pare mai distractiv şi educaţionale. Sper să vă pot ajuta Josh! |
|
| |||
| |||
| Ai putea la fel de bine doar buchisi este şi a lua nişte bani de buzunar şi de a construi un PC de la zero la toate upgrade-urile pe care îl doriţi, nu ar fi departe de a construi o nouă oricum (pret înţelept) de asemenea, nu i-ar dori să cumpere ceva nou-nouţă de componente şi stick-le pe un vechi mobo praf şi apoi într-un caz scandalos. |
|
| |||
| |||
| Pentru a face upgrade de calculator ar fi aproape de luare a construi un nou. Ca şi în care computerul este veche şi are un interior P4, dvs. ar avea nevoie de o noua placa de bază şi, probabil, acest lucru ar însemna noi RAM. toate acestea este acum relativ ieftin de a face şi ai putea să vă păstraţi hard disc şi unitatea optică, şi poate chiar să vă alimentare. Lucrurile ar putea fi necesar sunt 1. Noua placa de bază cu socket pentru procesor pe care o doriţi. (i recomanda AMD, dar i, probabil, va primi flammed lol), aşa ar fi AMD Socket AM2 + sau AM2 2. Procesor. Asiguraţi-o decizie cu privire la un buget. De asemenea, veţi vedea, probabil, nu o diferenţă de quad core, dacă este pentru jocuri, atât de du-te pentru un dual core. 3. Asiguraţi-vă că aţi primi o heatsink fie cu procesor sau sa cumparati una care se potriveşte în special socket 4. Ram. ram este relativ ieftine, dar asiguraţi-vă că placa de bază suportă. Cred că dacă aveţi acest va trebui aproape un nou sistem:) |
|
| |||
| |||
| ps Intotdeauna mi-am folosi fie www.ebuyer.com sau www.overclockers.co.uk Ambele site-uri foarte bune, cu preturi bune si mare serviciului de relaţii cu clienţii, dacă aveţi probleme, care sunt puţine şi rare între |
|
| |||
| |||
| I cant foarte permite să înceapă o nouă construi. De asemenea, îmi este anti-mi o clădire de la zero. I dont stiu de ce! Mama este un pic starnge. Dar ea doesnt avea o problemă cu mine modernizarea meu curent. |
|
| |||
| |||
| ceea ce vă va fi folosind-o pentru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă un socket 478, care este problema este id păstrează atâta timp cât poss şi upgrade-urile nu fac nimic şi-mi salvez banii pentru un nou construi M8 modernizarea acest PC va fi o pierdere ca va trebui să arunce cel mai departe de ea, atunci când În cele din urmă face upgrade cu excepţia orice adaugă pci carduri sau DVD-ROM. cele mai bune de a face o nouă construiască şi să păstreze acest lucru ca pe o rezervă
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| |||
| |||
| Stiu sa fac cel mai bine pentru a construi un nou, dar am obiceiul de a folosi acest unul! Nu întreba de ce, am motivele mele. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| corectează dvs. despre fiind flamed pentru AMD recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
id spune acelasi lucru ca Cew27Poate o mai bună placă grafică De asemenea, id înlocui PSU să fie în condiţii de siguranţă de pe partea ca ai spus sa vechi şi a fost în pod pentru o perioada de timp Sistemul meu: P * L * A * Z * M * A
|
![]() |
|
| Marcaje |