menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Aktualizácia mojich starých-ish PC

Reply

Thread Tools
Old 19.dubna 2008, 11:48
Nový člen skupiny

Default Aktualizácia mojich starých-ish PC

Hej,

Môj laptop rozbil, a dnes som našiel starý-ish počítač som používali vo svojom podkroví. Obrátil som sa na to a nebude štartovať. Tak som instalaci windows XP, nové!

Špecifikácie nie sú príliš zlé pre PC 2004, čakal som horšie. Intel Pentium 4 2,8 GHz, ale len 256 MB pamäte RAM DDR.

Každopádne chcem upgradovat, tak som ju použiť docela hodně. PC je advent 2004 PC. Tu je kompletná špecifikácia.

Kód:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Hlavne chcem dostať dvomi alebo štyrmi (keď mám šťastie), v tom to je, ale nie je to až tak veľký problém, pretože to predsa má už 2,8 GHz. Myslíte si, reccon som mohol urobiť? A aký typ potrebujem?

Tiež chcem, aby si to nový pevný disk, niektoré RAM, bezdrôtové schopnosti a lepšie optickú mechaniku, možno lepšie grafické karty tiež. Akékoľvek odporúčania, ako si nie som istý, aké by byť kompatibilné.

Vzal som si predný kryt a dnes som videl barana a sloty, čo vyzeralo ako PCI slotu, ale já wasnt istý. Tiež si myslím, optické mechaniky bola vzťahujúca HD.

I dont mind-ak jej bude drahšie, ako kupovať nový počítač, pretože sa mi páči flexibilitu pre upgrade, takže dont potreba míňať peniaze, ak ste dont chcete a môžete to urobiť postupne. Im len 15, tak som dont dostať zaplatené, takže veľa Id radšej ako pomenší upgrade buty zbrusu nový počítač. Navyše mi to viac zábavy a vzdelávania.

Hope you can help

Josh!
Old 19.dubna 2008, 12:00
Darcu Skupina

Tebe mohol rovnako len mlátiť, a trochu utrácať peniaze a vybudovať kus od začiatku zo všetkých aktualizácií, ktoré chcete, to by nebolo ďaleko budovanie novej rovnako (cena múdry) tiež by som nechcel nakúpiť nové lesklé prvky a držať sa na staré zaprášené mobo a potom do nehodný prípadu.
Old 19.dubna 2008, 12:04
Nový člen skupiny

Ak chcete inovovať počítač by sa robiť takmer nový build. Vzhľadom k tomu, počítač je starý a má P4 vnútri, by si mali novú dosku, a to by zrejme znamenal nový ram. to všetko je teraz relatívne lacné robiť a môžeš mať svoj pevný disk a optickú mechaniku, a možno aj vaše zdroje. Veci, ktoré by ste mohli potrebovať

1. Nové základné dosky s konektorom pre procesor, ktorý chcete. (odporúčame aj AMD, ale já vás pravdepodobne flammed lol), takže by sa AMD Socket AM2 a AM2 +
2. Procesor. Urobiť rozhodnutie o rozpočte. Tiež budete pravdepodobne nebude vidieť rozdiel v Quad-Core, je-li pre hranie hier, takže ísť na dual-core.
3. Uistite sa, že buď si chladič s procesorom, alebo kúpiť ten, ktorý sa hodí najmä zásuvky
4. Ram. ram je relatívne lacné, ale presvedčte, že vaša základná doska podporuje.

Myslím, že keď si to budete mať takmer zbrusu nový systém:)
Old 19.dubna 2008, 12:05
Nový člen skupiny

pz

Vždy som si použite buď www.ebuyer.com alebo www.overclockers.co.uk
Obaja veľmi dobré stránky s dobrými cenami a veľký zákaznícky servis, ak máte nejaké problémy, ktoré sú málo a ďaleko od seba
Old 19. apríla 2008, 12:18
Nový člen skupiny

Nemôžem si dovoliť skutočne začať nový build. Tiež som sa proti ma postavila na zelenej lúke. Neviem prečo! Moja mamička je trochu starnge. Ale ona doesnt mať problém so mnou môj modernizácie existujúcich.
Old 19.dubna 2008, 12:21
Nový člen skupiny

to, čo budete používať je?
Old 19.dubna 2008, 14:24
Darcu Skupina

Je-li jeho socket 478, ktoré prob is id udržať tak dlho, ako poss a to bez akejkoľvek aktualizácie a ušetriť peniaze za nový build m8 modernizácie pc to bude odpad, pretože sa budete musieť hodiť väčšina z toho, keď ste preč sa nakoniec upgrade, s výnimkou pridané žiadne PCI karty alebo DVD.
Najlepšie je robiť novou výstavbou a udržať to ako náhradné

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 19. apríla 2008, 14:34
Nový člen skupiny

Viem, že jeho najlepšie urobiť nový build, ale som zvyknutý používať this one! Dont opýtať, prečo, mám svoje dôvody.
Old 19.dubna 2008, 14:50
Darcu Skupina

Váš opravuje asi bolo flambovanie pre AMD Recomendation
Intel ftw!
len upgrade ram na 1 koncert a budete v poriadku a možno držať v novej optickej mechaniky (IDE samozrejme)

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 19.dubna 2008, 15:16
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Cew27 View Post
Váš opravuje asi bolo flambovanie pre AMD Recomendation
Intel ftw!
len upgrade ram na 1 koncert a budete v poriadku a možno držať v novej optickej mechaniky (IDE samozrejme)
id povedať, rovnako ako Cew27

možno lepšiu grafickú kartu
id tiež nahradiť psovi, aby sa na bezpečnej strane, ako ste povedal svoje staré a boli v podkroví na chvíľu

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
DIY watercooling
Sieť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.