мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Мој стари Надоградња ПЦ-исх

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Мар 2008, 11:48
Нови члан групе

Default Мој стари Надоградња ПЦ-исх

Еј,

Мој лаптоп разбио и данас сам нашао стари-исх компјутер сам користио за коришћење у мом поткровљу. Сам укључен и не би боот-а. Тако да сам само свеже инсталиран Уиндоус КСП!

Спецификације нису исувише лоше за ПЦ-2004, била сам очекивао још горе. ИНТЕЛ Пентиум 4 2,8 ГХз, али једино 256МБ ДДР РАМ.

У сваком случају желим да га надоградите тако да могу да га користе прилично много. ПЦ рачунар дошашћа 2004. Ево пуне спецификације.

Цоде:
хттп://ууу.уктсуппорт.цо.ук/адвент/пц/2004.хтм
Углавном желим да се два или Куад (ако сам среће), али у њој тај не да је много проблема, јер нема већ 2.8ГХз. Да ли реццон сам могао да урадим ово? И који тип би ми је потребно?

Такође желим да га добијете нови хард диск, РАМ-а неки, бежичне могућности и побољшану оптички диск, можда боље графичке картице као. Било препоруке Нисам сигуран да они који би био компатибилан.

Узех данас предњу маску и сам могао видети слота РАМ-а и оно што је изгледао као слободни ПЦИ слот али сам сигуран уасн'т. Такође мислим да је оптички диск који покрива ХД.

ЈА донт смета ако је идући да буде скупље од куповине новог рачунара јер волим флексибилты за надоградњу, тако да је потребно нот потрошите новац ако донт оскудица да и то можете да урадите постепено. Им само 15 тако да ЈА донт плаћен много, тако да радије ИД малим надоградњама него Буты нови рачунар. Плус Мислим да је више забаве и образовања.

Надам се да вам може помоћи

Џош!
Old 19. Мар 2008, 12:00
Донаторска Група

Можда баш као и шибати га и добити неки новац потрошње и изградњу ПЦ са нуле из свих надоградње које желите, не би било далеко од изградње новог свеједно (цене мудро) и ја не би желели да купе неки нови сунчан компоненти и држати их на старом прашњавом мобо, а потом у случају недостојно.
Old 19. Мар 2008, 12:04
Нови члан групе

Да бисте надоградили рачунар ће бити скоро доношење новог граде. Као рачунара је стара и има П4 унутра, ваш ће требати нове матичне плоче и то би вероватно значило нови овна. све ово је сада релативно јефтин и да не можете да задржите свој чврсти диск и оптички диск, а можда чак и ваше напајање. Ствари које могу затребати

1. Нова матична плоча са соцкет за процесор који желите. (препоручујем АМД-а ја ћу вероватно добити фламмед ЛОЛ) како би се АМД Подножје АМ2 + и АМ2 +
2. Процесор. Донети одлуку о буџету. Такође ћете вероватно не види разлика у Куад Цоре, ако је за играње, тако иде за дуал-цоре.
3. Проверите да ли сте добили било хладњак са процесором, или купи онај који одговара одређеном Соцкет
4. Рам. ован је релативно јефтине, али будите сигурни да ваш матична плоча подржава.

Мислим, ако ти ово ћете имати скоро потпуно новог система:)
Old 19. Мар 2008, 12:05
Нови члан групе

пс

Увек користите или ууу.ебуыер.цом или ууу.оверцлоцкерс.цо.ук
Обе веома добре сајтове са добрим ценама и великим клијентима услугу ако имате било каквих проблема који су мало и далеко од
Old 19 тра 2008, 12:18
Нови члан групе

Ја стварно не могу приуштити да покренете нову изградњу. И мој је против мене изградњу једног од нуле. ЈА донт кноткле зашто? Моја мама је мало старнге. Али она доеснт имају проблем са мном надоградње мој постојећи.
Old 19. Мар 2008, 12:21
Нови члан групе

шта ћете да користите за?
Old 19. Мар 2008, 14:24
Донаторска Група

Ако је Соцкет 478 проблема које је ИД задржати све док ПОСС и не без икаквих надоградњи и сачувам новац за изградњу новог М8 надоградње овог рачунара ће бити отпад као што ће морати да се баци већина је далеко када коначно да надоградите са изузетком било додати ПЦИ картице или ДВД диск.
Најбоље је да изгради нову и води ово као резервни

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 19 тра 2008, 14:34
Нови члан групе

Знам да је најбоље да не изграде нове али сам обичај да користи ово! Донт питати зашто, ја сам моје разлоге.
Old 19. Мар 2008, 14:50
Донаторска Група

Ваше исправља се о фламед за АМД рецомендатион
Интел фту!
само надоградити РАМ на 1 харпун и вас ће бити у реду и можда ставити у новом оптичка диска (ИДЕ наравно)

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 19. Мар 2008, 15:16
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Цеу27 View Post
Ваше исправља се о фламед за АМД рецомендатион
Интел фту!
само надоградити РАМ на 1 харпун и вас ће бити у реду и можда ставити у новом оптичка диска (ИДЕ наравно)
ИД рећи исто што и Цеу27

можда боље графичке картице
Такође ИД заменити ПСУ бити на страни сигурно као што си рекао своје старе и било на тавану за време

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Надоградња старог рачунара гиздав Генерал Хардуаре Цхат 3 7 децембар 2007 10:13
Надоградња мој ЦПУ газззуп Генерал Хардуаре Цхат 3 14 октобар 2007 03:20
Надоградња мој рам Асхлеы Уиллиамс ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 6 8. Сеп 2007 04:32
Надоградња Помоћ Рибе и Цхипс Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 6 6. Сеп 2007 05:24
Мој Надоградња РАМ-а мксмад32 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 26 аугуст 2007 10:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц