![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј, Мој лаптоп разбио и данас сам нашао стари-исх компјутер сам користио за коришћење у мом поткровљу. Сам укључен и не би боот-а. Тако да сам само свеже инсталиран Уиндоус КСП! Спецификације нису исувише лоше за ПЦ-2004, била сам очекивао још горе. ИНТЕЛ Пентиум 4 2,8 ГХз, али једино 256МБ ДДР РАМ. У сваком случају желим да га надоградите тако да могу да га користе прилично много. ПЦ рачунар дошашћа 2004. Ево пуне спецификације. Цоде: хттп://ууу.уктсуппорт.цо.ук/адвент/пц/2004.хтм Такође желим да га добијете нови хард диск, РАМ-а неки, бежичне могућности и побољшану оптички диск, можда боље графичке картице као. Било препоруке Нисам сигуран да они који би био компатибилан. Узех данас предњу маску и сам могао видети слота РАМ-а и оно што је изгледао као слободни ПЦИ слот али сам сигуран уасн'т. Такође мислим да је оптички диск који покрива ХД. ЈА донт смета ако је идући да буде скупље од куповине новог рачунара јер волим флексибилты за надоградњу, тако да је потребно нот потрошите новац ако донт оскудица да и то можете да урадите постепено. Им само 15 тако да ЈА донт плаћен много, тако да радије ИД малим надоградњама него Буты нови рачунар. Плус Мислим да је више забаве и образовања. Надам се да вам може помоћи Џош! |
|
| |||
| |||
| Можда баш као и шибати га и добити неки новац потрошње и изградњу ПЦ са нуле из свих надоградње које желите, не би било далеко од изградње новог свеједно (цене мудро) и ја не би желели да купе неки нови сунчан компоненти и држати их на старом прашњавом мобо, а потом у случају недостојно. |
|
| |||
| |||
| Да бисте надоградили рачунар ће бити скоро доношење новог граде. Као рачунара је стара и има П4 унутра, ваш ће требати нове матичне плоче и то би вероватно значило нови овна. све ово је сада релативно јефтин и да не можете да задржите свој чврсти диск и оптички диск, а можда чак и ваше напајање. Ствари које могу затребати 1. Нова матична плоча са соцкет за процесор који желите. (препоручујем АМД-а ја ћу вероватно добити фламмед ЛОЛ) како би се АМД Подножје АМ2 + и АМ2 + 2. Процесор. Донети одлуку о буџету. Такође ћете вероватно не види разлика у Куад Цоре, ако је за играње, тако иде за дуал-цоре. 3. Проверите да ли сте добили било хладњак са процесором, или купи онај који одговара одређеном Соцкет 4. Рам. ован је релативно јефтине, али будите сигурни да ваш матична плоча подржава. Мислим, ако ти ово ћете имати скоро потпуно новог система:) |
|
| |||
| |||
| пс Увек користите или ууу.ебуыер.цом или ууу.оверцлоцкерс.цо.ук Обе веома добре сајтове са добрим ценама и великим клијентима услугу ако имате било каквих проблема који су мало и далеко од |
|
| |||
| |||
| Ја стварно не могу приуштити да покренете нову изградњу. И мој је против мене изградњу једног од нуле. ЈА донт кноткле зашто? Моја мама је мало старнге. Али она доеснт имају проблем са мном надоградње мој постојећи. |
|
| |||
| |||
| шта ћете да користите за? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је Соцкет 478 проблема које је ИД задржати све док ПОСС и не без икаквих надоградњи и сачувам новац за изградњу новог М8 надоградње овог рачунара ће бити отпад као што ће морати да се баци већина је далеко када коначно да надоградите са изузетком било додати ПЦИ картице или ДВД диск. Најбоље је да изгради нову и води ово као резервни
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Знам да је најбоље да не изграде нове али сам обичај да користи ово! Донт питати зашто, ја сам моје разлоге. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваше исправља се о фламед за АМД рецомендатион
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
ИД рећи исто што и Цеу27можда боље графичке картице Такође ИД заменити ПСУ бити на страни сигурно као што си рекао своје старе и било на тавану за време Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Надоградња старог рачунара | гиздав | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 7 децембар 2007 10:13 |
| Надоградња мој ЦПУ | газззуп | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 14 октобар 2007 03:20 |
| Надоградња мој рам | Асхлеы Уиллиамс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 8. Сеп 2007 04:32 |
| Надоградња Помоћ | Рибе и Цхипс | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 6 | 6. Сеп 2007 05:24 |
| Мој Надоградња РАМ-а | мксмад32 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 аугуст 2007 10:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |