az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Genel Donanım Sohbet

Register

Eski-imsi PC güncelleme

Reply

Konu Araçları
Old 19 Nisan 2008, 11:48
Yeni Üye Grubu

Default Eski-imsi PC güncelleme

Hey,

Benim dizüstü bugün kırdı ve ben çatı kullanmak için kullanılan eski bir imsi bilgisayar buldum. Bunu açık ve de önyükleme. Ben sadece yüklü Windows XP taze!

Bu özellikler de 2004 PC, ben kötü bekliyordum kötü değil. Intel Pentium 4 2,8 GHz ancak 256MB DDR RAM.

Her neyse ben oldukça kullanabilirsiniz bu yükseltme istiyorum. PC bir Noel 2004 PC olduğunu. İşte tam özellikleri vardır.

Kodu:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
Mainly I) olarak ama çünkü zaten 2.8GHz var şu bir sorunun çok da ikili veya dörtlü (eğer şanslı pm almak istiyorum. Benim bile reccon musunuz? Ve türü ne gerekir?

Ayrıca yeni bir sabit disk almak istiyorsanız, bazı RAM, Kablosuz yetenekleri ve gelişmiş bir optik sürücü, belki daha iyi bir grafik kartı da. Tüm öneriler gibi hangilerinin uyumlu olurdu emin değilim.

Ben bugün ön kapağını kapatın ve RAM yuvalarına bakın ve bir PCI yuvası gibi görünüyordu ama emin wasnt aldı. Ayrıca, optik sürücü HD kapsayan olduğunu düşünüyorum.

I dont sakıncası da daha yeni bir bilgisayar satın almak daha pahalı olacak, çünkü yükseltme ve flexibilty gibi böylece dont gerekir Bir hesabınız yoksa istiyorum ve yavaş yavaş bunu yapabilir para harcama. Im only 15 so I kadar bir çok ödeme dont No ziyade buty yeni bir bilgisayar daha küçükçe yükseltmeleri yapmak. Ayrıca ben daha eğlenceli ve eğitici buluyorum.

Umarım yardımcı olur

Josh!
Old 19 Nisan 2008, 12:00
Bağış Grubu

Siz de aynı şekilde sadece ve bazı harcama karşılığı almak ve sıfırdan bir bilgisayar kurmak istediğiniz tüm yükseltmeleri kimden kırbaçlamak olabilir, bu kadar zaten bazı satın almak istemez ki (fiyat akıllıca) de ben yeni bir bina olmaz Yeni parlak parçaları ve eski bir tozlu mobo bunları sopa ve sonra bir hak halinde yapıştırın.
Old 19 Nisan 2008, 12:04
Yeni Üye Grubu

Bilgisayarınızı yükseltmek için hemen yeni bir yapı yapmak olacaktır. Bilgisayarın eski ve iç olarak, sizin yeni bir anakart ve bu muhtemelen yeni koç anlamına gelir gerekir bir P4 var. Tüm bunlar şimdi yapmak görece ucuz ve sabit sürücü ve optik sürücü tutmak olabilir ve belki de hatta güç kaynağı. Size gereken şeyler olabilir

1. İstediğiniz işlemci için soketiyle Yeni anakart. (i) AM2 veya AM2 olacak bu AMD Soket AMD ama muhtemelen lol flammed alacak öneririz +
2. İşlemci. Bir bütçe üzerinde bir karara olun. eğer oyun için bir çift çekirdekli çıkmak da büyük bir olasılıkla dört çekirdekli bir fark göremezsiniz.
3. Ya işlemci ile heatsink almak veya özel soketine uyan bir tane satın emin olun
4. Ram. RAM nispeten ucuzdur ama anakart destekliyorsa emin olun.

Bu neredeyse yepyeni bir sistem olacaktır: elde I) düşünüyorum
Old 19 Nisan 2008, 12:05
Yeni Üye Grubu

PS

Ben hep ya kullanmak www.ebuyer.com veya www.overclockers.co.uk
Iyi fiyatlarla ve büyük bir müşteri hizmeti ile her ikisi de çok iyi bir web sitesi varsa hangi seyrek olan sorunlar
Old 19 Nisan 2008, 12:18
Yeni Üye Grubu

Gerçekten yeni bir inşa başlatmak göze cant. Ayrıca benim sıfırdan karşıtı yaz bina one. Neden bilmiyorduysanız! Annem biraz starnge ise. Ama o doesnt benimle olan bir yükseltme bir sorun var.
Old 19 Nisan 2008, 12:21
Yeni Üye Grubu

ne için kullanıyor olacak?
Old 19 Nisan 2008, 14:24
Bağış Grubu

Eğer onun bir soket 478 olan bu sorunları kimlik olarak poss sürece ve yükseltmeleri ne ve siz uzakta onun en atmak için yeni bir M8 kaybı olacak bu bilgisayar yükseltme kurmak için para tasarrufu yapmak için tutmak zaman Sonunda her eklenen PCI kartları veya DVD sürücüsünün hariç yükseltme yapmak.
en yeni bir yapı ve bir yedek olarak tutmak için

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 19 Nisan 2008, 14:34
Yeni Üye Grubu

Yeni bir yapı yapmak için elinden geleni biliyorum ama bunu kullanmak için alışkanlık! Dont yüzden, benim nedenleri var istiyoruz.
Old 19 Nisan 2008, 14:50
Bağış Grubu

ilgili AMD recomendation için flamed olarak düzeltir
Intel ftw!
sadece 1 iş için bellek yükseltme ve iyi olacak ve belki de yeni bir optik sürücü de elbette (IDE) çubuk

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 19 Nisan 2008, 15:16
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Cew27 View Post
ilgili AMD recomendation için flamed olarak düzeltir
Intel ftw!
sadece 1 iş için bellek yükseltme ve iyi olacak ve belki de yeni bir optik sürücü de elbette (IDE) çubuk
Kimliği Cew27 aynı söylüyorlar

belki daha iyi bir grafik kartı
olarak söyledi de PSU yerine güvenli tarafta olmak için kimlik eski ve ince bir süre beri

Benim Sistemi: P * L * A * Z * M * A

İşlemci (ler):
2.3GhZ AMD
Anakart:
Asus
RAM hafıza:
1 gig DDR
Grafik Kartı (ler):
256MB G-Force
Ses Kartı:
Sound Blaster 5,1
Sabit Disk (ler):
1-80GB 1-120gb batı dijital
Optik Sürücü (ler):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
özel durum ve 650w PSU
Soğutma:
DIY watercooling
bakire 50MB
Monitör (ler):
Acer 23 "(X233HB)
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından