менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Оновлення мого старого-МОГ ПК

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2008, 11:48
Нові члени групи

Default Оновлення мого старого-МОГ ПК

Гей,

Мій ноутбук зламав сьогодні, і я знайшла старі-МОГ комп'ютері я використав у моєму горищі. Я повернув її і вона не завантажиться. Так що я тільки що встановили Windows XP свіже!

Специфікації не дуже поганий для PC 2004, я очікував гірше. Intel Pentium 4 2,8 Ггц, але тільки 256 МБ оперативної пам'яті DDR.

У всякому разі я хочу, щоб перетворити його, щоб я міг використовувати його досить багато. Комп'ютер Advent 2004 ПК. Ось повна специфікація.

Код:
http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm
В основному я хочу отримати подвійне або Quad (якщо мені пощастило), але в ньому Thats, що не така вже й велика проблема, тому що вона вже є 2.8GHz. Ви reccon я можу це зробити? Але які б мені треба?

Я також хотів би отримати її на новий жорсткий диск, оперативну память, бездротові можливості і поліпшення оптичних дисків, може бути, найкраща графічна карта також. Будь-які рекомендації, тому що я не впевнений, які з них будуть сумісні.

Я взяв передню кришку сьогодні, і я міг бачити RAM слотів, і щось на зразок слоти PCI, але я впевнений, Wasn't. Я також думаю, оптичний привід охоплюють HD.

I Dont Mind, якщо його буде більш дорогим, ніж купувати новий комп'ютер, тому що мені подобається Flexibilty апгрейда тому ви не необхідністю витрачати гроші, якщо ви не хочете, щоб і ви можете робити це поступово. Їм лише 15 таких I Dont платять багато так ід а робити невелика модернізація Бути, ніж новий комп'ютер. Плюс я вважаю більш захоплюючим і освіти.

Сподіваюся, ви зможете допомогти

Джош!
Old 19 квітня 2008, 12:00
Донор групи

Можна також просто пороти його і отримати деякі витрачають гроші і побудувати з нуля ПК від всіх оновлення Ви хочете, це не було б набагато будівництва нового будь-якому випадку (ціни мудрий), також я не хотів би купити нові блискучі компоненти й дотримуватися їх на старій курній плат, а потім в негідні справи.
Old 19 квітня 2008, 12:04
Нові члени групи

Для оновлення комп'ютера буде майже ухвалення нової збірки. Як тільки комп'ютер є старим і P4 всередині вашої буде потрібно нова материнська плата, і це, можливо, означало новий RAM. Все це тепер відносне дешево зробити і ви можете зберегти ваш жорсткий диск і оптичний привід, і навіть влада поставок. Що Ви можете потрібні

1. Нова материнська плата з сокетом для процесорів ви хочете. (Я рекомендую AMD, але я, ймовірно, отримаєте термообробка LOL), тому AMD Socket AM2 буде або AM2 +
2. Процесор. Приймає рішення про бюджет. Також у вас буде, ймовірно, не бачать різниці в Quad-Core, якщо він для ігор такого піти на подвійне ядро.
3. Переконайтеся, що ви або отримаєте радіатора з процесором або купити те, що відповідає конкретній сокета
4. Рам. RAM є відносно дешевої, але переконайтеся, що ваша материнська плата підтримує її.

Я думаю, якщо ви отримуєте це у вас буде майже нова система:)
Old 19 квітня 2008, 12:05
Нові члени групи

PS

Я завжди використовую або www.ebuyer.com або www.overclockers.co.uk
Обидва дуже гарні сайти з хорошими цінами і велику послугу клієнтові, якщо у вас є будь-які проблеми, які дуже мало, і далеко один від одного
Old 19 квітня 2008, 12:18
Нові члени групи

Я нахиляє дійсно може дозволити собі почати нову побудувати. Крім того, мої анти мені будівлі з нуля. Я не знаю чому! Моя мама трохи starnge. Але вона doesn't є проблеми з оновленням мені мій нинішній.
Old 19 квітня 2008, 12:21
Нові члени групи

що ви будете використовувати це?
Old 19 квітня 2008, 14:24
Донор групи

Якщо її Socket 478 проби яких вона є ID тримати його стільки, скільки м'ячем і не будуть оновлення би там не було і зберегти мої гроші побудувати новий M8 модернізація цього ПК будуть відходи, вам доведеться кинути більшу частину його геть, коли ви робити, нарешті, оновлення, за винятком будь-яких додаткових карт PCI або DVD-дисків.
краще зробити нові будувати і тримати це як запасний

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 19 квітня 2008, 14:34
Нові члени групи

Я знаю все можливе, щоб зробити новий побудувати, але я звичку використовувати цей! Dont запитати, чому в мене є причини.
Old 19 квітня 2008, 14:50
Донор групи

ваш коригує про те, спалахнув на AMD Recomendation
Intel FTW!
просто поновіть ОЗУ до 1 концерт, і ви буде добре, і, може бути палицею в нових оптичних дисків (IDE, звичайно)

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 квітня 2008, 15:16
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Cew27 View Post
ваш коригує про те, спалахнув на AMD Recomendation
Intel FTW!
просто поновіть ОЗУ до 1 концерт, і ви буде добре, і, може бути палицею в нових оптичних дисків (IDE, звичайно)
ID сказати те ж саме, Cew27

Може бути, краще відеокарта
Також ID замініть блок живлення буде про всяк випадок, як ви сказали своїм старим і було на горищі на деякий час

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Оновлення старого комп'ютера охайний Генеральний обладнання чат 3 7 грудня 2007 10:13
Оновлення мого процесора gazzzwp Генеральний обладнання чат 3 14 жовтня 2007 03:20
Оновлення мого RAM Ешлі Вільямс Процесори, материнські плати RAM & 6 8 вересня 2007 04:32
Оновлення довідки Риба із смаженою картоплею Ноутбуки, КПК & Mobiles 6 6 вересня 2007 05:24
Оновлення Мій ОЗУ mxmad32 Процесори, материнські плати RAM & 8 26 серпня 2007 10:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.