![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Мій ноутбук зламав сьогодні, і я знайшла старі-МОГ комп'ютері я використав у моєму горищі. Я повернув її і вона не завантажиться. Так що я тільки що встановили Windows XP свіже! Специфікації не дуже поганий для PC 2004, я очікував гірше. Intel Pentium 4 2,8 Ггц, але тільки 256 МБ оперативної пам'яті DDR. У всякому разі я хочу, щоб перетворити його, щоб я міг використовувати його досить багато. Комп'ютер Advent 2004 ПК. Ось повна специфікація. Код: http://www.uktsupport.co.uk/advent/pc/2004.htm Я також хотів би отримати її на новий жорсткий диск, оперативну память, бездротові можливості і поліпшення оптичних дисків, може бути, найкраща графічна карта також. Будь-які рекомендації, тому що я не впевнений, які з них будуть сумісні. Я взяв передню кришку сьогодні, і я міг бачити RAM слотів, і щось на зразок слоти PCI, але я впевнений, Wasn't. Я також думаю, оптичний привід охоплюють HD. I Dont Mind, якщо його буде більш дорогим, ніж купувати новий комп'ютер, тому що мені подобається Flexibilty апгрейда тому ви не необхідністю витрачати гроші, якщо ви не хочете, щоб і ви можете робити це поступово. Їм лише 15 таких I Dont платять багато так ід а робити невелика модернізація Бути, ніж новий комп'ютер. Плюс я вважаю більш захоплюючим і освіти. Сподіваюся, ви зможете допомогти Джош! |
|
| |||
| |||
| Можна також просто пороти його і отримати деякі витрачають гроші і побудувати з нуля ПК від всіх оновлення Ви хочете, це не було б набагато будівництва нового будь-якому випадку (ціни мудрий), також я не хотів би купити нові блискучі компоненти й дотримуватися їх на старій курній плат, а потім в негідні справи. |
|
| |||
| |||
| Для оновлення комп'ютера буде майже ухвалення нової збірки. Як тільки комп'ютер є старим і P4 всередині вашої буде потрібно нова материнська плата, і це, можливо, означало новий RAM. Все це тепер відносне дешево зробити і ви можете зберегти ваш жорсткий диск і оптичний привід, і навіть влада поставок. Що Ви можете потрібні 1. Нова материнська плата з сокетом для процесорів ви хочете. (Я рекомендую AMD, але я, ймовірно, отримаєте термообробка LOL), тому AMD Socket AM2 буде або AM2 + 2. Процесор. Приймає рішення про бюджет. Також у вас буде, ймовірно, не бачать різниці в Quad-Core, якщо він для ігор такого піти на подвійне ядро. 3. Переконайтеся, що ви або отримаєте радіатора з процесором або купити те, що відповідає конкретній сокета 4. Рам. RAM є відносно дешевої, але переконайтеся, що ваша материнська плата підтримує її. Я думаю, якщо ви отримуєте це у вас буде майже нова система:) |
|
| |||
| |||
| PS Я завжди використовую або www.ebuyer.com або www.overclockers.co.uk Обидва дуже гарні сайти з хорошими цінами і велику послугу клієнтові, якщо у вас є будь-які проблеми, які дуже мало, і далеко один від одного |
|
| |||
| |||
| Я нахиляє дійсно може дозволити собі почати нову побудувати. Крім того, мої анти мені будівлі з нуля. Я не знаю чому! Моя мама трохи starnge. Але вона doesn't є проблеми з оновленням мені мій нинішній. |
|
| |||
| |||
| що ви будете використовувати це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо її Socket 478 проби яких вона є ID тримати його стільки, скільки м'ячем і не будуть оновлення би там не було і зберегти мої гроші побудувати новий M8 модернізація цього ПК будуть відходи, вам доведеться кинути більшу частину його геть, коли ви робити, нарешті, оновлення, за винятком будь-яких додаткових карт PCI або DVD-дисків. краще зробити нові будувати і тримати це як запасний
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Я знаю все можливе, щоб зробити новий побудувати, але я звичку використовувати цей! Dont запитати, чому в мене є причини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ваш коригує про те, спалахнув на AMD Recomendation
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
ID сказати те ж саме, Cew27Може бути, краще відеокарта Також ID замініть блок живлення буде про всяк випадок, як ви сказали своїм старим і було на горищі на деякий час Моя система: P * L * A * Z * M *
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення старого комп'ютера | охайний | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 грудня 2007 10:13 |
| Оновлення мого процесора | gazzzwp | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 жовтня 2007 03:20 |
| Оновлення мого RAM | Ешлі Вільямс | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 вересня 2007 04:32 |
| Оновлення довідки | Риба із смаженою картоплею | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 6 | 6 вересня 2007 05:24 |
| Оновлення Мій ОЗУ | mxmad32 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 серпня 2007 10:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |