![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз съм в състояние да получите USB 2 работа. Имам XP Home SP2 с инсталирани драйвери и обновени ми и всичко, но нищо не шевове на работа. Ако не сте в състояние да помогне с този проблем, който ще бъде страхотно. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са и се опитва да се включи в usbs? mabye той трябва първо инсталирани драйвери, преди да може да autoreconize на измислюват
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може би трябва да се даде възможност на USB 2.0 в BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледни в диспечера на устройствата / USB контролери и вижте дали има запис, озаглавен USB2 хост контролер или Засилено USB хост контролер.
| |||
| |||
| - Няма значение какво включете в USB порт, аз съм все още не могат да се USB2. - Не са били в BIOS и USB е активиран. - Бил в диспечера на устройствата и там е USB2 Засилено домакин контролер. |
|
| |||
| |||
| са U SHURE му не USB 2, но и мислите му 1? |
|
| |||
| |||
| Ами, когато включите USB флаш памет ми го казва: "Това USB устройство може да заготовки-бързо, ако го свържете към Hi-Speed USB2 порт. За списък на наличните портове кликнете тук." Аз опитах всичките ми USB портове и тя все още се казва, на едно и също нещо. |
|
| |||
| |||
| Това често може да се случи и със сигурност не е необичайно. Аз го понякога, когато се използва предните USB портове, които се хранят от mobo заглавието. Намирам, когато това се случи, аз обикновено могат да включите устройството в задната пристанища (направо от mobo) и устройството е наред. Всичко това е част от flakey USB интерфейс |
|
| |||
| |||
| Винаги използвайте задната пристанища, тъй като тези, в предната част никога не са работили правилно .. Нейната просто fuc * изд се! Време за ъпгрейд това лайно. |
|
| |||
| |||
| Може ли да ми дадете Ур стар компютър? |
![]() |
|
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят монитор е работа и моя кула е работа, но не заедно | nickny | Общи Хардуер Чат | 7 | 22 Юли 2009 14:26 |
| Какво ми MB нуждае, за да я работен | DAllmon | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 14 Окт 2008 00:07 |
| PC не работи | проливат | Общи Хардуер Чат | 25 | 9 юни 2008 02:52 |
| Нови издокарвам не работи | sebo1989 | Общи Хардуер Чат | 11 | 1-во Фев 2008 21:48 |
| VPN не работи | mc_blue | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |