![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, jsem schopen se dostat USB 2 pracovní. Mám XP Home SP2 nainstalované i aktualizované ovladače a moje všechno, ale nic švy pracovat. Pokud jste schopni pomoci s tímto problémem, že by bylo skvělé. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké jsou u snaží zástrčku do usbs? mabye potřebuje ovladače nainstalovány první dříve, než může autoreconize k navržení
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možná budete muset zapnout USB 2.0 v BIOSu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podívejte se do Správce zařízení / USB Controller a zjistit, jestli existuje záznam s názvem USB2 Host Controller a USB Host Controller Užší.
| |||
| |||
| - Nezáleží na tom, co jsem se zapojit do USB portu, jsem stále nemohl dostat USB2. - Byl jsem v BIOS a USB je povoleno. - Jste v Device Manager a tam je USB2 Užší Host Controler. |
|
| |||
| |||
| se u svého SHURE není USB 2 ale myslíte, že u jeho 1? |
|
| |||
| |||
| No, když jsem v mém plug USB flash disku se říká: "Toto zařízení USB může předlisků rychlejší, pokud jste připojení k Hi-Speed Port USB2. Pro seznam dostupných portů klikněte sem." Mám vyzkoušeli všechny moje USB porty, a stále se říká to samé. |
|
| |||
| |||
| To může často nastat a rozhodně není nic neobvyklého. Já si to někdy, při použití přední USB porty, které jsou napájeny z mobo záhlaví. Najít kdykoli se to stane, nemůžu se obvykle plug zařízení do zadní porty (přímo z mobo) a přístroj je v pořádku. Je to všechno v rámci flakey USB rozhraní |
|
| |||
| |||
| Vždycky jsem si použijte zadní porty, protože ty na přední nikdy pracoval správně .. Její jen fuc * ed nahoru! Čas na upgrade této sráči. |
|
| |||
| |||
| Mohu mít ur starý počítač? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Můj monitor je moje práce a rozhledna funguje, ale ne spolu | nickny | Obecné Hardware Chat | 7 | 22. července 2009 14:26 |
| IE nefunguje | Tinkerbell | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 21. Září 2008 21:41 |
| Nová souprava nefunguje | sebo1989 | Obecné Hardware Chat | 11 | 1. února 2008 21:48 |
| VPN nefunguje | mc_blue | Virus, spyware a bezpečnost | 5 | 30. dubna 2007 09:41 |
| Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? | studio. | Drives & Removable Media | 6 | 21. března 2007 03:25 |
| Thread Nástroje | |
| |