![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, είμαι σε θέση να λάβετε USB 2 εργάσιμων. Έχω XP Home με SP2 εγκατεστημένο i μου ενημέρωση όλων των οδηγών και ότι αλλά τίποτα δεν ραφές για εργασία. Αν είστε σε θέση να βοηθήσει με αυτό το πρόβλημα αυτό θα ήταν μεγάλη. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι είναι και προσπαθούν να το βύσμα σε usbs; mabye πρέπει πρώτα προγράμματα οδήγησης πριν να καταστεί δυνατή η εκπόνηση autoreconize
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ίσως χρειαστεί να επιτρέψει USB 2.0 στο BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τη Διαχείριση Συσκευών / USB Controllers και να δούμε αν υπάρχει μια καταχώρηση με τίτλο USB2 Host Controller ή Ενισχυμένη USB Host Controller.
| |||
| |||
| - Δεν έχει σημασία τι θ βύσμα στη θύρα USB, είμαι ακόμη σε θέση να USB2. - Έχω στο BIOS και USB είναι ενεργοποιημένη. - Been στο Device Manager και υπάρχει USB2 Ενισχυμένη υποδοχής Controler. |
|
| |||
| |||
| Shure είναι και το usb 2, αλλά δεν θεωρώ και το 1? |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, όταν θ σύνδεση USB flash drive μου λέει, "Αυτή η συσκευή USB μπορεί προδιαμορφωμάτων ταχύτερα αν τη συνδέσετε σε μια Hi-Speed Port USB2. Για μια λίστα με τις διαθέσιμες θύρες κάντε κλικ εδώ." Έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες USB μου και εξακολουθεί να λέει το ίδιο πράγμα. |
|
| |||
| |||
| Αυτό μπορεί συχνά να συμβεί και σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστη. Να βρω αυτό μερικές φορές, κατά τη χρήση του μπροστά θύρες USB, τα οποία τροφοδοτούνται από μια mobo κεφαλίδα. Θεωρώ ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, θα μπορούν συνήθως να συνδέσετε τη συσκευή σε λιμάνια τα πίσω (κατευθείαν από την mobo) και η συσκευή είναι μια χαρά. Είναι όλα μέρος του flakey USB interface |
|
| |||
| |||
| Πάντα χρησιμοποιούν τα πίσω, διότι τα λιμάνια αυτά στο μέτωπο ποτέ δεν λειτούργησε σωστά .. Το μόνο όλα fuc * ed up! Ώρα για την αναβάθμιση αυτού του μαλάκα. |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να έχω ur παλιό υπολογιστή; |