![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Ja sam nesposoban to get USB 2 rade. Imam XP Home sa SP2 instaliran i ažurira moja vozače i sve to, ali ništa šavova na posao. Ako ste u mogućnosti da pomognu sa ovom problemu koji bi se odlično. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što su u pokušavate utikač u usbs? mabye potrebno drivera instaliranih prvi prije nego što se može izumiti autoreconize
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda trebate omogućiti USB 2.0 u bios.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogledaj u Device Manager / USB kontrolere i vidjeti ako ima 'stavku pod nazivom "Host Controller USB2 ili USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - Nije bitno što sam uključiti u USB port, ja sam još uvijek u mogućnosti da biste dobili USB2. - Ja sam bio u BIOS i USB je omogućena. - Bio u Device Manager i tamo je USB2 Enhanced Host kontrolor. |
|
| |||
| |||
| su u svojim shure USB 2, a ne razmišljati u svojim 1? |
|
| |||
| |||
| Pa kad sam čep u mojem USB bljesak voziti ona kaže, "Ova USB uređaja mogu predoblik brže ako spojite ga na Hi-Speed USB2 Port. Za popis dostupnih portova kliknite ovdje." Pokušao sam sve moje USB portova i još uvijek govori istu stvar. |
|
| |||
| |||
| To često može dogoditi i zasigurno nije neobična. JA dobiti ovaj ponekad, kada koristite prednje USB portove, koji su hranjeni od mobo header. Mislim da svaki put kad se to dogodi, obično ne mogu priključiti uređaj straga lukama (ravno od mobo) i uređaj je u redu. To je sve dio je flakey USB sučelje |
|
| |||
| |||
| Uvijek koristite stražnji lukama jer su one na prednjem nikada nisu radili ispravno .. Njezina sve samo fuc * ed up! Vrijeme je za nadogradnju ovaj komad sranje. |
|
| |||
| |||
| Mogu li imati ur staro računalo? |