![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, Én képtelen-hoz kap USB 2 dolgozik. Én XP Home SP2 szervizcsomaggal telepített i Frissítettem a vezetők és mindent, de semmi varrás dolgozni. Ha tudna segíteni ezzel a problémával, hogy az remek lenne. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| mit u próbálják dugó az usbs? mabye van szüksége illesztőprogramokra először, mielőtt autoreconize dolgozzon ki a
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy lehetővé teszi USB 2.0 bios.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nézz a Device Manager / USB-vezérlők és nézd meg, van egy bejegyzés címe USB2 Host Controller vagy USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - Nem számít, mit csatlakoztassa az USB-port, én továbbra sem kap USB2. - Én már a BIOS-ba és az USB engedélyezve van. - Been a Device Manager és van USB2 Enhanced Host vezérlése. |
|
| |||
| |||
| are u SHURE a nem usb 2 de u gondol-1? |
|
| |||
| |||
| Hát mikor én plug in my USB flash drive azt mondja: "Ez az USB eszköz előforma-/palackgyártók gyorsabb, ha csatlakozunk, hogy egy Hi-Speed USB2 port. Ahhoz, hogy egy az elérhető portok listáját kattintson ide." Nekem van próbált minden az én USB-port, és még mindig ugyanezt mondja. |
|
| |||
| |||
| , Hogy gyakran megtörténhet, és persze nem szokatlan. ÉN kap ez néha használata esetén az elülső USB port, amelyek táplálják egy mobo fejlécet. Találom, ha ez történik, én általában a dugó a készüléket a hátsó kapu (egyenesen a mobo), és a készülék finom. Ez mind része a flakey USB interfész |
|
| |||
| |||
| ÉN mindig használ a hátul is, mert az elején még soha nem dolgoztak megfelelően .. A minden csak fuc * ed up! Time to upgrade ez szar. |
|
| |||
| |||
| lehet nekem van ur régi számítógép? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját monitor működik, és a torony működik, de nem együtt | nickny | Általános fémáru Chat | 7 | 22. július 2009 14:26 |
| IE nem működik | tinkerbell | Web böngésző és FTP Clients | 7 | 21. Szeptember 2008 21:41 |
| Új ruha nem működik | sebo1989 | Általános fémáru Chat | 11 | 1. február 2008 21:48 |
| VPN nem működik | mc_blue | Vírus, kémprogram és biztonság | 5 | 30. április 2007 09:41 |
| Saját CD-ROM nem működik, kérem, segítsen! | stúdióban. | Drives & Removable Media | 6 | 21. március 2007 03:25 |
| Téma eszközök | |
| |